BUG Mafia
da,foarte multa lume mi-a spus ca piesa "o lume nebuna,nebuna de tot"este dedicata lui lukian,care a murit de supradoza...dar altii spun ca l-au vazut pe lukian in spania la castellon...tind spre prima varianta pt ca daca asculti versurile piesei...se cam leaga...+ca aia din spania s-ar putea sa il fi confundat...oricum,sunt din ce in ce mai sigur pe prima varianta
probabil ! ...nici nu stiu cum se numeste ultima "melodie" mafioata,nici nu ma intereseaza,toti manelistii si picicarii o au pe mobil,ma bantuit piesa aia o luna,doua...cert e ca la inceputul "melodiei" iti poti da seama ce urat au samplat mafiotzii dupa R.Kelly & Snoop-That's ThatEvil Twin wrote:BUG Mafia nu are nici o piesa "Shake that".Quester wrote:1.Se zice ca defapt melodia Shake that e a lu' Eminem
...
nu ascult R.Kelly sau alti dinastia,imi amintesc clipu dp MTV...
unde le e creativitatea ? originalitatea ? "sound-ul" blocurilor gri a disparut demult cum zicea cineva,nu ca ar mai prinde la romani(sau in general) gangstarismele in '08...
Last edited by SchoollyD on Thu Jun 12, 2008 4:12 pm, edited 1 time in total.

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
n-am timp sa ma duc pana la oradea...B0ka wrote:daaaaaaaaaa???si ce mai astepti?meggadon wrote:cat le-as da eu la m*** la sclavii astia care sunt total neinteresati dar se baga in seama aiurea...
si da uzzi este 10 clase peste deceneu din toate punctele de vedere...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
probabil,din moment ce vrei EFX esti okB0ka wrote:loool...nu,eu sunt chiar fanul trupei asteia,am crescut cu muzica lor si le stiu versurile p d rost,vb la modu cel mai seriosSchoollyD wrote:hai ca stiu ca peshte ai vrut sa scrii...si nu in sensul de PIMPB0ka wrote:uzzi e peste deceneu

credeam ca mai muist ca Uzzi nu exista,dar uite'l,meggadon...

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"