eMC, Torae, Marco Polo, DJ FloFader, Phi Life Cypher, CTC
Moderators: .etalosed, greuceanu
Au fost probleme cu sonorizarea din cate mi s-a parut mie.
Nu stiu ce a avut Facem Records aseara ..... nu mi-au placut deloc
Phy life cypher OMG .... au fost DEMENTIALI , cei mai buni au fost ( Timisoara pregatiti-va maine de un adevarat show ca Phy life cypher sunt .... ) , eMc tari dar ma asteptam ca Masta Ace sa cante niste mel
Torae ockey , Marco polo super de gasca , si a fost la un moment dat super beat
Un eveniment TARE RAU , sa speram ca o sa avem mai multe de genu'
Nu stiu ce a avut Facem Records aseara ..... nu mi-au placut deloc
Phy life cypher OMG .... au fost DEMENTIALI , cei mai buni au fost ( Timisoara pregatiti-va maine de un adevarat show ca Phy life cypher sunt .... ) , eMc tari dar ma asteptam ca Masta Ace sa cante niste mel

Torae ockey , Marco polo super de gasca , si a fost la un moment dat super beat

Un eveniment TARE RAU , sa speram ca o sa avem mai multe de genu'
-
- The Drunken Master
zicea v.dobrescu in interviu ca o sa aduca marfa de n-o sa avem bani sa le cumparam...pula mea...am venit cu bani sa-mi cumpar toate 4 sau 5 vinilurile cate erau..si am plecat acasa doar cu 2 ca nu mai erau....
cam asta..si sonorizarea is singurele chestii care ..m-au deranjat..dar la ce atmosfera a fost facuta de b-boy si de PLC...si la cat eram de beat...nu mai conta..
oricum..m-am simtit super bine..intr-un fel de nirvana asa..ca in spatele meu se dadeau grafuti..in stanga b-boyii isi faceau de cap..in fata emsii grei si digei...
chiar daca sonorizarea a fost cum a fost dau un +9 pt organizare
la mai multe macar tot asa
cam asta..si sonorizarea is singurele chestii care ..m-au deranjat..dar la ce atmosfera a fost facuta de b-boy si de PLC...si la cat eram de beat...nu mai conta..
oricum..m-am simtit super bine..intr-un fel de nirvana asa..ca in spatele meu se dadeau grafuti..in stanga b-boyii isi faceau de cap..in fata emsii grei si digei...
chiar daca sonorizarea a fost cum a fost dau un +9 pt organizare
la mai multe macar tot asa

peepee in ya girl's eyebrow
Phi Life Cypher au avut cea mai buna prestatie, dar n'au avut public pe masura(raku e nebun rau
) )..
eMC au facut "cel mai show!" .
Baietii din primul rand au intretinut atmosfera

PS : Pacat de CTC ca au avut sunetul ala aiurea, daca s'ar fi auzit ceva ar fi fost mai mare agitatia si la ei, si faceau impresie buna..

eMC au facut "cel mai show!" .
Baietii din primul rand au intretinut atmosfera

PS : Pacat de CTC ca au avut sunetul ala aiurea, daca s'ar fi auzit ceva ar fi fost mai mare agitatia si la ei, si faceau impresie buna..

-
- fratele meu tu esti baiat
dupa fiecare concert de genu asta raman dezamagit de trupele rap din romania...nu cred ca a fost "sonorizarea" mai proasta la facem si subit la phi-life si emc si-a revenit sunetu surprinzator...eu cred ca e diferenta de alte lucruri(va dati voi seama de care). La majoritatea concertelor mari la care am fost s-a intamplat cate o faza de genu asta....cred ca sonorizarile de la concerte au ceva cu reparii romani
- sadclown
- dimineata verific forumu
i had a great time especially the oldschool EMC part with fake eyeglasses,gold chains,kangol hats and adidas .
m-am bucurat ca a fost primul concert in care se performeaza grafity live.era fain daca se breakereau cativa acolo pe covor in timpul concertului
superba locatia pentru asa ceva.
i had a great time incat am si uitat de problemele de sunet.trully spiritual and BEAUTIFUL.
ps:raku a fost fenomenal.daca dansa asa inca de la inceputul show-ului aducea ploaia
m-am bucurat ca a fost primul concert in care se performeaza grafity live.era fain daca se breakereau cativa acolo pe covor in timpul concertului

superba locatia pentru asa ceva.
i had a great time incat am si uitat de problemele de sunet.trully spiritual and BEAUTIFUL.

ps:raku a fost fenomenal.daca dansa asa inca de la inceputul show-ului aducea ploaia

duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
http://genencretzite.blogspot.com/
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
tare rau showul pacat ca am fost obosit
phi life pe piese nu mi'au placut s'a auzit prost nu stiu de ce dar la freestyle s'a auzit bine plm
ctc...cum sa iti uiti versurile...
emc foooooooarte tare faza cu fav tracks
e bine ca s'a terminat tarziu ca am prins ratbul
phi life pe piese nu mi'au placut s'a auzit prost nu stiu de ce dar la freestyle s'a auzit bine plm
ctc...cum sa iti uiti versurile...
emc foooooooarte tare faza cu fav tracks

e bine ca s'a terminat tarziu ca am prins ratbul

"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Adevarat graieste inaltimea sa ,Marian. 

Last edited by SanzEeK on Sat May 17, 2008 11:17 pm, edited 1 time in total.
Concertul la care m-am simtit cel mai bine. Inca un vis devenit realitate. Sper ca cineva sa-si tina promisiunea si sa vina inapoi vara viitoare.
Last edited by Saori on Sat May 17, 2008 10:39 pm, edited 1 time in total.