Interviu Rappy realizat de vizitatorii SSS!
Interviul de mai jos este primul pe care l-am realizat impreuna cu vizitatorii SSS. Rappy ne dezvaluie despre cum a invatat sa produca, despre colaborarile sale din Statele Unite dar si proiectele ce urmeaza sa apara.
Megiddo: Cum ai invatat sa produci instrumentale, singur sau te-a indrumat cineva?
Rappy: Am inceput sa fac beaturi pe la 11-12 ani, practic am fost nevoit, urma sa am niste concerte si nu aveam beaturi, nu aveam nici internet, deci multumesc pe aceasta cale programului HIP HOP EJAY, mi-a fost de folos la vremea respectiva. O mare influenta de-a lungul timpului la capitolul instrumentale a avut-o Gabriel Baruta din Hotel FM. Cu el am colaborat la primul album si urmeaza al doilea, incet si sigur. O alta persoana de la care am mai prins Reason si Cubase a fost Alex Ardelean, iar la partea de rap au ramas aceleasi doua persoane pentru mine: Alin Halmagean aka Ice-Fid si Goerge Monenciu aka Mc Stress, ei m-au sprijinit de mic. Un rol destul de important l-a avut familia, tata e chitarist, a umblat cu chitara prin multe locuri, am avut ocazia de mic sa ascult muzica buna. Totul a inceput oricum cu Michael Jackson sa zicem, pentru ca pe vremea cand eram copil participam la fiecare concurs de dans posibil.
Garks: Care este top-ul 5 al emcee-ilor preferati?
Rappy: 1. Nas
2. Eminem
3. 2Pac
4. Notorius B.I.G.
5. Aici includ mai multi: Method Man, Yelawolf, Kendrick Lamar, Mac Lucci, Kurupt
Citeste restul interviului...