10Tone - Cina cea de taina (video)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

gigi.becali
tanar

Post by gigi.becali »

:))
sfatul meu , sa asculte cine vrea , restu' pot ignora foarte usor un track care nu e difuzat in exces pe radio si tv. Baftalo
BAG PULA-N MA'TA
zetu1984
fratele meu tu esti baiat

Post by zetu1984 »

datorita mie ati mai primit inca 15% din ascultatori. nerecunoscatorilor
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Coane... da' fara suparare , ca-ntre baieti asa ... tu cine esti pana la urma?
Meursault
confuz

Post by Meursault »

De ce 90% din MC-ii romani stiu doar sa faca piese in care se cearta cu persoane imaginare :?:
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Ai si n-ai dreptate ... iarasi multi au probleme cu ascultatul. Poti sa asculti piese de genu cand vrei sa-ti bati seful (exemplu) . Doar nu futi pe d-astea ... plm mie-mi plac daca-s facute bine ce plm acuma l-ati luat toti pe Raku gresit in gura cu duma aia de youtube.

Daca oamenii vin cu jocuri de cuvinte si texte foarte gandite e bine... o ardeti aiurea-n ultima vreme.

Si nu exista persoane imaginare... cand faci cacaturi de genu in mod sigur ai tu niste tinte dar generalizezi... pt ca ar fi mai de cacat uneori sa dai nume , lasi loc de interpretari etccc puuuula mea mai dati-va-n cacat ca vorbesc degeaba ... ascultati in plm ce vreti.
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

word 2 my nigga "P"
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

da...poate 90% din emcee'i de la noi fac piese d'astea. yo n'am nimic cu asta. a zis bine omu` stefan de la craiova. mai ales ca si el are piese(bunicele) asa. da' sunt perfect de acord. ce are stilul asta? daca o faci bine sa sune bine...fa'o! daca nu...confrunta'ti fizic prietenul imaginar:)

da' plm daca tot e vorba de procente, 90% dintre oameni care isi dau cu parerea pe forumu' asta o ard gen "nimic deosebit", "nimic nou", "am mai auzit" si cacaturi d'astea, si totusi in afara de tevere nu e cineva care sa scaota ceva "deosebit" si sa prinda foarte bine la noi, pseudo-competentul public de pe hades.com. totusi...nu putem avea 23 de milioane de emcee'i (ca acolo tindem) cu 23 de milioane de stiluri, ca sa fie totul diferit...

pace!
Meursault
confuz

Post by Meursault »

Uau, ce tare e sa fii repar. Deci te enerveaza cineva sau se ia de tine sau te face de fecale. Tu dupaia poti sa stai o luna sa cauti dume sa-i raspunzi, mergi la studio si inregistrezi, pui piesa pe forum si o sa creada respectivul ca asa e in rep, ca vorbesti la general, in felul asta nici nu risti sa ti-o iei. Si mai castigi si adepti, cativa copii care au tastat "ce tare e piesa". Si daca nu-i place cuiva dupaia ai dreptul sa spui "fa tu ceva mai tare, ti-e ciuda ca nu esti asa artist ca mine".

Glumesc, orice asemanare cu majoritatea emsiilor de la Promovare/Download e pur intamplatoare.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Ai o problema daca tu rezumi creatia cuiva ( bine ... cine chiar misca si progreseaza ) la un topic de pe un forum ... e copilaresc.

Denaturam discutia si-o ducem pe alte meleaguri dar ca sa fim pe zona si sa pastram bunul simt fata de topic ...

10 Tone ( cu mcii buni/rai cum vreti voi ) si-au pastrat stilu asta agresiv ( prea agresiv pt mine poate ) pe piese. E o chestie , intelegi. O trupa nu poate avea frate 30 de stiluri ca sa-i multumeasca pe toti pentru ca e O TRUPA sau UN MC ... deci e una/unul singur(a) cu ceva specific.

Si pe viitor ar fi misto sa discutam teoretic pentru a ne putea intelege ... Practic , da ....poate ca majoritatea trupelor care fac battle rap sau ego rap sau subgenuri d-astea in care se "cearta singuri" sunt praf. Dar o trupa buna cu astfel de referinte pentru mine e ceva foarte ok.
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

Cui cacat am spus io sa faca ceva mai tare sau ca mi-e ciuda? Bai nene, iti place piesa? sau nu-ti place? vrei sa-ti spui parerea? buna sau rea? pai spune-o frate... si gata. N-am cerut nici critici si nici parerile cu care aveti impresia c-o sa schimbati ceva.

Deci se poate si mai rau dupa cum vedeti. Inainte se plangea "marea miscare" ca toata lumea asculta rep si toti sunt reperi, acum TOTI se bat cu pumnii-n piept ca au dreptate si ca ei cunosc cu adevarat ce-i ala "rep". Cum cacat vedeti voi hip hopu romanesc peste 5 ani?
Meursault
confuz

Post by Meursault »

Baieti, am deviat, dupa cum reiese din ultimul rand pe care l-am scris mai sus ma refeream in general ce se intampla aici unde incearca sa se promoveze lumea. Ce vreau sa spun e ca genul asta e ok, dar e suprasuprasaturat, toti incepatorii fac asta.
Rey, eu nu sunt repar si ma irita discutiile despre "miscare", ideea e ca mai vreau si eu sa ascult o poveste ceva, VARIETATE. Doar intamplarea a facut sa abordez subiectul asta pe topicul vostru.
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

hai sa incetam bine?
am inteles toti ca lui Meursault nu ii place genul asta, iar altora le place(mai mult sau mai putin). discutii d'astea putem purta pana miane dimineata si oricum nu ajungem nicaieri. ba mai mult se mai supara si 'nsky pe noi ...
SaYwhaT
rapperu vostru preferat

Post by SaYwhaT »

deci clar nu se vede agresivitatea... si e asa monoton...flow slabut...piesa agresiva e razboi de secesiune(partea lui dza cel putin).....poate asa o fi si negativul......pertotal piesa e una foarte slaba
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

...flow slabut...
:lol: ce tare-i asta cu flowu...de fiecare data ma gandesc la piesa lui cedry2k - lirici pentru critici
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

zetu1984 wrote:datorita mie ati mai primit inca 15% din ascultatori. nerecunoscatorilor
mda, ce-i drept e drept. tre sa recunoasteti. poate chiar 21,5% ascultatori
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
Post Reply