"S-au implinit 10 ani de la “Secretul din atom“, primul nostru EP. Ne-am gandit ca cel mai bun mod de a sarbatori este sa o punem de un concert CTC in care sa cantam si piese de pe materialele vechi.
Pentru cei care au fost alaturi de noi de la inceput si pentru cei care s-au alaturat mai tarziu si nu au avut ocazia sa vada in concert piese precum “Asaltul” sau “Reanimare”, e momentul pentru recapitulare. Vom incerca sa trecem prin cat mai multe piese (speram sa ne mai tina memoria!). Dj Paul o sa dea tonul de la platane ca in zilele bune si vom incerca sa anturam si cativa invitati speciali daca sunt prin oras.
Ca sa fie totul bine (sa nu fie rau) am pus concertul pe 20 aprilie intr-o zi de vineri. Cine se baga?"
Bre, vă daț voi seama că-n august s-au făcut 10 ani de când a apărut Dificultăți tehnice? I feel old.
Eu am pus mână de la ureche și l-am reascultat aseară, ceea ce vă doresc și vouă. Am rămas suprins să constat că nu e deloc dated, sună la fel de fresh și de șmecher în 2015 pe cât suna și-n 2005. Vorba mă-sii copiilor lui Măruță, mi s-a făcut pielea de găină la anumite piese.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme