duminica ne vedem la tarabaBazooka Joe wrote:De ziua indragostitilor (din state) pe care o serbam si noi pentru ca se stie ca romanul e frate cu americanu inca de la filmele cu "Dolarii, aurul si aardelenii" noi avem alte treburi. Ne strangem in Goblin cu cd-uri, viniluri, casete, reviste pe care le vindem, le cumparam sau cu care facem schimb. De ce?
Pentru ca suntem colectionari si pentru ca un album bun in format mp3 parca nu suna la fel ca pe suport fizic.
Intrarea libera. Toata treaba incepe la ora 14:00 si se termina la ora 21:00. Vor exista standurile pe care le stiti deja daca ati fost la celelalte editii dar si doua aparitii noi. Si pentru ca stim ca o sa-ti fie sete o sa avem bere la 4 lei
http://www.goblinclub.ro
Ne auzim duminica 14 februarie
CLUB GOBLIN
Re: CLUB GOBLIN
- Bazooka Joe
- trendy guy
Presupunem ca de ziua indragostitilor americani lumea iese in oras ca asa e trendu. Si daca tot iese in oras, unde sa se duca?
Poate alege:
1. Varianta 1: vreo cafenea cu inimioare in geam ce te imbie sa-ti aduci gagica acolo
2. Varianta 2: vreun club cu cine stie ce party cu tematica “Valentines day”
sau varianta optima: Goblin unde se sarbatoreste sfarsitul sesiunii. Cum? Pai simplu multi studenti cu multa muzica buna si cu si mai multa bautura ieftina. Cum? Cat de ieftina?
Pai toate long-drinkurile si derivatele la jumate:
Cuba Libre-5 lei / Whisky Cola-5lei / Whisky Energy – 6,5lei / Vodka Energy-6 lei / Surubelnita-5lei / Jager Mela-5lei / Gin tonic-5lei / Johnny Walker (50ml) – 4 lei / Smirnoff – 3,5 lei / Jager-3,5 lei
Nu v-ati convins?. Atunci va reamintim un pic ce-a fost in decembrie cand am avut la fel preturile la bar: http://goblinclub.ro/?p=446
Ne auzim duminica. Intrarea libera

Poate alege:
1. Varianta 1: vreo cafenea cu inimioare in geam ce te imbie sa-ti aduci gagica acolo
2. Varianta 2: vreun club cu cine stie ce party cu tematica “Valentines day”
sau varianta optima: Goblin unde se sarbatoreste sfarsitul sesiunii. Cum? Pai simplu multi studenti cu multa muzica buna si cu si mai multa bautura ieftina. Cum? Cat de ieftina?
Pai toate long-drinkurile si derivatele la jumate:
Cuba Libre-5 lei / Whisky Cola-5lei / Whisky Energy – 6,5lei / Vodka Energy-6 lei / Surubelnita-5lei / Jager Mela-5lei / Gin tonic-5lei / Johnny Walker (50ml) – 4 lei / Smirnoff – 3,5 lei / Jager-3,5 lei
Nu v-ati convins?. Atunci va reamintim un pic ce-a fost in decembrie cand am avut la fel preturile la bar: http://goblinclub.ro/?p=446
Ne auzim duminica. Intrarea libera

muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
Ii stiti, vin din brasov cu o pofta nebuna de muzica buna. Si va asteapta pe voi joi in Goblin cu o pofta si mai mare de a gusta din ARIA URBANA
Ora 22:00
Intrare: 12 lei (un shot Jagermeister inclus)
http://www.myspace.com/ariaurbana

Ora 22:00
Intrare: 12 lei (un shot Jagermeister inclus)
http://www.myspace.com/ariaurbana

muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
asta zici ca e duma daia..pt aia de la tzara...
PENTRU VOI>>>BEREA E LONG DRINK ... si caruta cuseta
PENTRU VOI>>>BEREA E LONG DRINK ... si caruta cuseta
- Bazooka Joe
- trendy guy
ah cacat... n-am m citit si loooooooooooooong-ulBazooka Joe wrote:la tine berea e long drink?
)

eu vad ce vreau

Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
- Bazooka Joe
- trendy guy

Duminca s-a terminat cu postul, e vacanta iar luni toata lumea are zi libera … asa ca am zis ca e cazul sa o punem de-o petrecere grava.
Domnisoarele de pe afis vor fi acolo (bine! recunoastem nu chiar ele dar pe-acolo), clubul se imparte in doua: o sa avem in stanga barul credinciosilor unde Jagermeisterul va fi 3 lei shot-ul. Probabil va intrebati care e legatura dintre Jagermeister si credinciosi, raspunsul vi-l dam live ca sa nu se supere patriarhul pe noi / in dreapta barul pacatosilor cu oferta la Blow Job (5 lei).
De muzica se va ocupa Bazooka care va avea o selectie gata sa satisfaca toate gusturile … Redecoram un pic prin club si va asteptam dupa ora 21:00.
Intrare libera
Bonus! Cozonac de la noi pe care-l impartim crestineste si cu pacatosii si cu credinciosii!
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
CONCERT DRAGONU
Joia asta se lasa cu scandal la Goblin. Dupa ora 21:00 dam drumul la party cu DJ Limun pe care l-ati vazut de atatea ori pe la noi incat cred ca este de prisos sa-l mai prezentam. Iar in jurul orei 23:00 pe scena intra Dragonu, campion en-titre la SummerJam Battle Edition, membru al trupei Specii, colaborator pe numeroase proiecte cu nume grele din hip-hopul romanesc.
Dragonu are o serie de invitati surpriza pe care daca vreti sa-i descoperiti trebuie sa ajungeti in Goblin joi.
Intrarea este 15 lei (cu un shot de Jager inclus)
Dupa concert DJ Limun continua petrecerea!!!

Joia asta se lasa cu scandal la Goblin. Dupa ora 21:00 dam drumul la party cu DJ Limun pe care l-ati vazut de atatea ori pe la noi incat cred ca este de prisos sa-l mai prezentam. Iar in jurul orei 23:00 pe scena intra Dragonu, campion en-titre la SummerJam Battle Edition, membru al trupei Specii, colaborator pe numeroase proiecte cu nume grele din hip-hopul romanesc.
Dragonu are o serie de invitati surpriza pe care daca vreti sa-i descoperiti trebuie sa ajungeti in Goblin joi.

muie copos
Bazooka Joe wrote:CONCERT DRAGONU
Galerie Foto – Dragonu si invitati in Goblin / 8 Apr

Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
- Bazooka Joe
- trendy guy
sekazoneEVENTS si Club Goblin prezinta DJ GOJIRA @ Club Goblin, pe 22 aprilie, incepand cu ora 22:00. Warm-up cu Phlo Da Shaolin si Al3rt & Dazecraft. Visuals by blueSCREEN. Intrarea 10 lei (un shot de Jagermeister inclus in pret).

muie copos
-
- The Drunken Master
de 1-2 mai astea...va fi ceva deosebit in Goblin-Vama Veche?
intreb pt ca tre' sa faci rezervari de pe acum ca sa prinzi loc la cazare
Nea' Nelu iz a bizi man
intreb pt ca tre' sa faci rezervari de pe acum ca sa prinzi loc la cazare
Nea' Nelu iz a bizi man
peepee in ya girl's eyebrow