Smiley feat Cheloo - Plec departe

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Swift
rapperu vostru preferat

Re: Smiley feat Cheloo - Plec departe

Post by Swift »

Piesa e buna... Mutare de cacat din partea lui Cheloo . Astept colaborare intre Moga si Cedry2k pentru un mat clar.
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

BA IN PLM ASCULTATI MUZICAAAAAAA BAAAAAAAAAAAAAA
http://soundcloud.com/arinix
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

Mallone wrote:cred ca publicul hip-hop din romania e cel mai drastic si neiertator public care a existat vreodata pe planeta.
si daca dj premier s-ar face dj de drum and bass, ce pula mea ai mai zice?
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

ce pula mea vrei sa zic,poponare ? as ramane uluit de asta,l-as aprecia pentru ce-a reprezentat pentru hip-hopul worldwide pana in momentul ala si mi-ar parea rau ca s-a lasat de facut muzica. sau daca peste un timp se va reapuca de facut muzica,voi asculta / critica muzica lui,daca va fi cazul. dar daca si cu parca,stateau intr-o barca.

Ia si asculta asta,poponare,in caz ca nu stiai de ea :

BT - Knowledge of self ft Guru
Viața e complexă și are multe aspecte.
NskY
#

Post by NskY »

Mallone wrote:cred ca publicul hip-hop din romania e cel mai drastic si neiertator public care a existat vreodata pe planeta.
as spune si eu asta, dar eu nu stiu alt public. afara nimeni nu zice nimic?
paulio

Post by paulio »

de fiecare data cand citesc un post aici ca e nashpa piesa o mai ascult o data sa ma conving. pana acum n-am reusit.
nu e vre-un hit. dar e misto. vb lu' Koma, prefer sa ascult asa ceva la radio decat inna, sau vorba lu' Stefan (futu-ti nick-ul ala nashpa) prefer sa ascult asta decat dragonu si toti psihopatii drogati
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

pai fiecare are parerea lui despre piesa. daca incerci sa te convingi de ceva ca e naspa si tie iti place insemana ca n-ai o parere proprie.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
paulio

Post by paulio »

scuze boss, am formulat gresit, sa ma conving de cum e, naspa sau buna
cred ca e normal sa imi pun intrebari daca mie imi place dar toata lumea spune ca e naspa
Blacksun

Post by Blacksun »

Ma piesa nu e slaba , e chiar buna , cheloo e cam pe langa parca nu se muleaza pe piesa.
Eu critic colaborarea asta , din cauza ca Cheloo o ardea foarte anti-pop in general o arde anti tot , mi-ar placea ca tot mai multi rapperi sa faca feat-uri cu artisti/trupe pop , rock si asa mai departe. E inspre binele hip hop-ului romanesc.
Acum cativa ani cand sisu a facut piesa cu negrutzu , nu s-a facut atata gura , de ce sa facem acum !? :)
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

paulio wrote:scuze boss, am formulat gresit, sa ma conving de cum e, naspa sau buna
cred ca e normal sa imi pun intrebari daca mie imi place dar toata lumea spune ca e naspa
cred ca daca ai ascultat minim 5 ani muzica din proprie initiativa nu ar trebui sa te intereseze parerea altora mai mult decat curiozitate statistica.
si argumentul ala cu radioul si cu inna... frate, nu pot sa cred, in era digitala in care apar la albume worldwide de nu apuci sa le downloadezi, darmite asculti, sa asculti radio in Romania mi se pare cea mai mare pierdere de vreme posibila. dar s-ar putea sa fiu eu ala dubios ;)

blacksun, e vb de ipocrizie din partea lui cheloo, atata tot. am zis si eu, piesa e dragutza pt smiley si nivelul lui, cel mai ok pt piesa era daca ramanea singur-singurel pe ea, cheloo e din complet alt film si e ridicola alaturarea
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

eu mi-am dat seama de mult ca e ipocrit, cam de cand s-a declarat onorat ca o sa cante pe aceeasi scena cu 50 cent. sa fie invatatura de minte pentru cei care iau prea in serios tot ce zic artistii prin piese si interviuri.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

iemsy wrote:BA IN PLM ASCULTATI MUZICAAAAAAA BAAAAAAAAAAAAAA
Pai astia clar nu asculta muzica... n-au cum. Tre sa fie cu sunete underground , suferinta , dictionare si formule chimice ...
Charger

Post by Charger »

nea Caisa wrote:eu mi-am dat seama de mult ca e ipocrit, cam de cand s-a declarat onorat ca o sa cante pe aceeasi scena cu 50 cent. sa fie invatatura de minte pentru cei care iau prea in serios tot ce zic artistii prin piese si interviuri.
si cand a declarat cheloo ca e onorat sa cante in deschidere la 50?
daca luam fiecare rapper din romania la cercetat, gasim chestii dubioase la fiecare (ba la colaborari, ba la declaratii)
iustinescu

Post by iustinescu »

nea Caisa wrote:sa fie invatatura de minte pentru cei care iau prea in serios tot ce zic artistii prin piese si interviuri.
asta cam asa e :)

nu-s putini aia care credeau ca Uzzi face drive by pe la capatu lu paispe... sau ca ADN e astrolog :lol:
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Kaen Shine wrote:frate, nu pot sa cred, in era digitala in care apar la albume worldwide de nu apuci sa le downloadezi, darmite asculti, sa asculti radio in Romania mi se pare cea mai mare pierdere de vremeposibila. dar s-ar putea sa fiu eu ala dubios ;)
aici are mega dreptate kaen shine. adica plm, ma uit la cata muzica am si ma uit la cate chestii n-am ascultat si ma iau cu mainile de par ca n-am timp sa ascult.
Kaen Shine wrote:blacksun, e vb de ipocrizie din partea lui cheloo, atata tot. am zis si eu, piesa e dragutza pt smiley si nivelul lui, cel mai ok pt piesa era daca ramanea singur-singurel pe ea, cheloo e din complet alt film si e ridicola alaturarea
aici iti dau dreptate, dar faza mai poate fi vazuta dintr-un mod. poate lor le place cheloo foarte mult si li se pare ok piesa. adica ma gandesc, ca unii fani uzzi nu au fost de acord cu piesa cu smiley, dar unora le-a placut..nu stiu daca e cel mai bun exemplu dar cred ca intelegi.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Post Reply