Hip-Hop Monden (de prin media)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

NuMaCunosti
spre 5000 de posturi, e ok

Re: Hip-Hop Monden (de prin media)

Post by NuMaCunosti »

suzy e suparat ca ala a omorat o femeie... daca era barbat poate era altceva
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

era la fel plm. :roll:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
hanno

Post by hanno »

DiNO wrote:La chestii de genul asta sunt de partea soferului vinovat.
Si in cazul huidu nu am dat cu piatra.
E suficienta povara sufleteasca de a fi omorat un om. Nu cred ca huidu sau shobby dorm linistiti sau nu au remuscari.
E o situatie groaznica in special pentru familia victimei, da!
Dar nu e ca si cum cineva ar vrea sa omoare alt participant la trafic. De aia se numeste ACCIDENT, d'aia se numeste ucidere din culpa si de aia huidu nu a facut puscarie pentru ca a incalcat o regula de circulatie iar shobby a facut puscarie pentru ca era beat si drogat.
Si'a ispasit pedeapsa.

Da, in cazuri de genul asta nu le'as mai da carnet niciodata.
Dar atat.
Da-l in mortii ma-sii pe Huidu.Ala i-a omorat pe aia din smecherie, ca la valoarea lui nu suporta sa stea la coada mai mult decat ii lua sa inregistreze dublele la cronica pulii ca sa nu apara si el cu balbe, asa ca a luat-o pe contrasens cu viteza.
Pedepsele au ca scop primordial sa descurajeze, sa te faca sa iti iei masuri de precautie, iar faptul ca un caz public ca asta a fost achitat atat de usor nu face decat sa creeze un precedent periculos.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

hanno wrote:Da-l in m**** ma-sii pe Huidu.Ala i-a omorat pe aia din smecherie, ca la valoarea lui nu suporta sa stea la coada mai mult decat ii lua sa inregistreze dublele la cronica pulii ca sa nu apara si el cu balbe, asa ca a luat-o pe contrasens cu viteza.
Pedepsele au ca scop primordial sa descurajeze, sa te faca sa iti iei masuri de precautie, iar faptul ca un caz public ca asta a fost achitat atat de usor nu face decat sa creeze un precedent periculos.
Ai sărit probabil peste partea aia din postul lui DiNO în care explica diferența dintre un accident și crima cu premeditare... Respectiv intenția de a omorî.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
hanno

Post by hanno »

Si speram ca s-a inteles din postul meu ca nu mi se pare normal sa fie achitate asa zisele accidente.Absolut orice asa zis accident trebuie preintampinat, in ultima instanta chiar prin neurcarea la volan.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

hanno wrote:Si speram ca s-a inteles din postul meu ca nu mi se pare normal sa fie achitate asa zisele accidente.Absolut orice asa zis accident trebuie preintampinat, in ultima instanta chiar prin neurcarea la volan.
Biciclist?
hanno

Post by hanno »

nu ma asteptam la asa o replica din partea ta.nu am carnet, dar dupa logica asta a achitarii pentru omorul din culpa, atunci unul care intra cu un jeep cu 150 de km/h(nu e cazul lui Huidu) pe contrasens si omoara 3 masini, ar trebui sa scape nepedepsit ca el n-a vrut sa omoare pe nimeni saracul, dar s-a crezut regele soselelor si a crezut ca se descurca. e logic ca oricine ar fi mai prevazator si mai atent la evitarea oricaror scapari care pot duce la moartea cuiva, daca stie ca risca ani grei pentru asa ceva.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Măi, legea are logica ei: nu poți pedepsi la fel pe cineva care a premeditat o crimă și pe cineva care s-a crezut prea șmecher la volan. Există factori agravanți, care duc la ani de pușcărie, de exemplu alcoolul în cazul Shobby, dar nici așa nu poți echivala crima cu accidentul. Dacă pedepsești la fel infracțiuni comise în mod diferit, legea nu mai e lege.

În schimb sunt de acord cu DiNO, că oamenii ăștia n-ar trebui să mai conducă niciodată.
hanno

Post by hanno »

CreativeEgo wrote:Măi, legea are logica ei: nu poți pedepsi la fel pe cineva care a premeditat o crimă și pe cineva care s-a crezut prea șmecher la volan.
Normal ca nu poti pedepsi la fel, dar in niciun caz nu e normal sa scape fara o zi de puscarie cineva din a doua categorie.Dino chiar a subliniat ca Shobby a facut puscarie pentru droguri, pai si daca nu era sub influenta, nu facea deloc, la fel ca Huidu?Cum vine asta?
psihopat

Post by psihopat »

Dacă nu era băut se presupune că avea reflexele mai giorno și nu ar fi făcut accident.

Cât despre încălcăt regulile de circulație a zis-o tot DiNO acu ceva vreme. Să arunce prima piatră ăla care nu le-a forțat niciodată.

Și totuși (sincer sunt curios), cu ce ajută de fapt societății că stă șobi la pușcărie?
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

cu ce ajuta de fapt societatii ca e shoby in libertate? :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
psihopat

Post by psihopat »

Ajută că nu mai cheltuie statul o cârcă de bani să-l țină la panda și că el va plăti taxe și impozite.
hanno wrote: Pedepsele au ca scop primordial sa descurajeze, sa te faca sa iti iei masuri de precautie, iar faptul ca un caz public ca asta a fost achitat atat de usor nu face decat sa creeze un precedent periculos.
Greșești în mai multe rânduri. Pedepsele au ca principal rol evitarea pericolului social și reabilitarea infractorului. Și Huidu nu a fost achitat, a luat pedeapsa cu suspendare sub supraveghere. E o diferență imensă. Se presupune că scopul pedepsei poate fi atins și fără privarea de libertate. Și de multe ori chiar așa e. Chiar nu cred că Huidu sau Șobi vor mai omorî oameni cu mașina. Și asta e good enough for me.

Și asta cu Huidu a fost umflată maxim de senzaționalismul presei infecte de pe minunatele noastre plaiuri carpato-danubiano-pontice. Cam oricine face accident cu victime și nu e băut ia cu suspendare. Pentru că nu ajută nimănui să facă ăla pușcărie. Nici apropiaților victimelor, nici statului, nici societății.

Nu mai trăim în vremurile cu ochi pentru ochi.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Cam asa ceva.

legea din punctul asta de vedere, oricat de imorala ar fi, este destul de corecta.
daca shobby nu era baut si/sau drogat si avea avocati buni (ceea ce vorbim noi aici e specula pe baza unor cazuri citite in presa) care sa ii sustina cauza putea scapa fara sa faca inchisoare.

El nu s-a urcat beat/drogat la volan ca sa ii omoare pe oamenii aia.
Image
hanno

Post by hanno »

Nu trebuia sa se urce deloc.Si la cat de ieftin a scapat, o sa se urce si alti "smecheri" la volan in starea asta.
psihopat

Post by psihopat »

3 ani de pușcărie e ieftin? Nu mi se pare deloc.

Eu ziceam pe altundeva despre cum nu conduc nici dacă beau juma de bere. Încă țin de treaba asta.

DAR

Mai depășești viteza legală. Pe autostradă nu îi dai doar cu 139/h. Dacă ești pe serpentine în spatele unui hârb îl mai depășești și pe continuă. Îți pare rău dup-aia și te gândești ce puteai păți, dar aia e. Știu că nu e un argument, dar vorbești ca un om care nu conduce.
Post Reply