refrenul nu-i tocmai pe gustul meu. piesa e ok.

degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
da ma, ca lirica si flow-ul conteaza cand piesa asta o sa ruleze in toate cluburile din tara, la fel cum a fost si Ceai.Shade. wrote:Piesa e buna din toate punctele de vedere, totusi la ce poate doc ca lirica si flow putea scoate mai mult din instrumentalul asta.
Nu stiu cati bani va face din piese de genul asta ca sinceri fiind PR-ul conteaza cel mai mult in industrie si momentan imi e greu sa cred ca hahaha o sa il promoveze excesiv pe el in detrimentul artistilor deja cunoscuti si obsedant difuzati pe tv. In plus comercialul e plin de rapperi ca GW, spike sau grasu care au o cota de piata mai mare decat va avea el.G-MONEY wrote:da ma, ca lirica si flow-ul conteaza cand piesa asta o sa ruleze in toate cluburile din tara, la fel cum a fost si Ceai.Shade. wrote:Piesa e buna din toate punctele de vedere, totusi la ce poate doc ca lirica si flow putea scoate mai mult din instrumentalul asta.Versuri siropoase, instrumental blanaaaa si catchy = succes garantat. Ceea ce de altfel a urmarit si el cu piesa asta, jos palaria pentru asa ceva.
Doc a aratat in ultimele 2 luni prin diferite freestyle-uri ca poate sa rupa ca lirica si flow daca vrea, dar pe de alta parte, trebuie sa manance si gura lui. Si mi se pare absolut normal sa faca piese de genul asta !
Am fost cu tine până ai zis asta. Bă, Doc nu făcea rime la nivelul Arssura 2015 nici când era L Doc în 1998. Nu-mi place piesa de mai sus, nici măcar instrumentalul nu mă dă pe spate, dar Doc e totuși unul dintre cei mai buni lyricists din România, e incomparabil cu Arssura. Poate la battle. De fapt, fără poate, Arssura îi cam dă rușine lui Doc la battle. Dar în piese... 70-80% din ce-avem noi la Promo/Download aici e peste Arssura.Shade. wrote:Doc astazi e un arsura in 2010 (cred) cand facea piese cu simona nae, aceasi reteta acelasi nivel de lirica...