URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Toti userii forum-urilor HipHopKulture si Hades Records, l-au primit...
loyal2thek

Post by loyal2thek »

se zice k ce e frumos dureaza putin...sa-i iau pe responsabili k lumea-n pula :evil:
vo1cu
adevarat sa mor de nu

Post by vo1cu »

deci...o sa fie emisiunea cu Exitus astazi ?
Ridic sala in picioare fara sa fac hernie!
menthoru
dimineata verific forumu

Post by menthoru »

Heads up. A fost frumos si putea fi mai frumos cu mai multa implicare din partea postului. Am avut onoarea sa fiu prezent in emisiune cu KaTaNa alaturi de Funktastics si ne-am simtit cu toti excelent. Brugner e un om cu o inima mare si un curaj nebun si nu stiu cati s-ar fi bagat la asa un efort / sacrificiu in locul lui. Pun pariu ca viitorul ne rezerva o revenire in forta. Singura speranta a mea este ca emisiunea sa-si pastreze profilul underground hip-hop si nu o combinatie hip hop / electro / rock underground. E interesant de studiat tot fenomenul under, dar mai multa nevoie avem de felia noastra.

Brugner & Hefe, multumesc frumos pentru toate cele 42 de editii. Much respect!
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Unde putem sa protestam ? Era singura emisiune cand ma uitam pe la tv .. ..tvklumea a devenit tvkcocalaru acum .
Este o lovitura grea pt. miscarea hip-hop.Unde se vor mai difuza videoclipurile trupelor mai underground?
Inca o data banii si-au spus cuvantul .

Pace si nu va dati batuti!

skiller Brasov
oare noi toti cei care vizionam acesta emisiune nu putem face nimic in privinta asta?

marilu marilena
Multumim celor care ne-au scris! Vom cauta solutii...
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

menthoru wrote:Heads up. A fost frumos si putea fi mai frumos cu mai multa implicare din partea postului. Am avut onoarea sa fiu prezent in emisiune cu KaTaNa alaturi de Funktastics si ne-am simtit cu toti excelent. Brugner e un om cu o inima mare si un curaj nebun si nu stiu cati s-ar fi bagat la asa un efort / sacrificiu in locul lui. Pun pariu ca viitorul ne rezerva o revenire in forta. Singura speranta a mea este ca emisiunea sa-si pastreze profilul underground hip-hop si nu o combinatie hip hop / electro / rock underground. E interesant de studiat tot fenomenul under, dar mai multa nevoie avem de felia noastra.

Brugner & Hefe, multumesc frumos pentru toate cele 42 de editii. Much respect!
te asigur ca pe viitor, se va reveni puternic, nu stiu exact cand, insa cat voi trai eu, aceasta emisiune va fi numai despre hip hop. Chiar daca el are si parti bune si rele, ele trebuie aratate publicului, asa cum sunt, pentru ca nu este frumos sa fortezi formarea unei opinii, ci doar sa ii lasi pe oameni sa decida daca e bine sau nu! Referitor la proiectul "Underground" de pe Senso, acesta va continua in paralel cu Urban Groove, si cand vom reveni, insa si acolo noi nu facem altceva decat sa sustinem aceleasi genuri dragi noua: eu hip hop-ul, iar Hefe rockul!

Multumesc f mult de incurajari, si ma bucur ca ati apreciat ceea ce am facut. Multumire mai mare pentru mine nu exista!
Soarentabil
/\/\/\/

Post by Soarentabil »

Am fost si noi onorati sa aparem la Urban Groove . Inca din prima clipa,oamenii au fost foarte degajati , mi-a placut mult . Sincer , am ramas surprins de starea de spirit a domnului Brugner, omul foarte ok , foarte intelegator . Repet , am ramas surprins . Ne-am simtit bine , ne-am facut treaba, am ras , am glumit . A fost foarte tare, desi m-am cam cacat pe mine la filmari, dar asta este . Intotdeauna am stat prost pe capitolul asta,si asta nu numai cand apar pe sticla .
Apreciez toate eforturile lui Brugner si echipei .
Stiu cat de mult conteaza , un "multumesc" , un "bravo" , un sprijin moral , o apreciere . Iar eu ,de asta iti spun sincer ca mi-a facut placere sa mai trag din cand in cand cu ochiul pe Atomic , cand mai aveam liber televizorul . Tot timpul luam caputrile de pe net (cam toate emisiunile le-am vazut , multumiri echipei SSS) .
Cum zice Mircea Badea : "Traim in Romania, si asta de ocupa tot timpul".

Cu multa dragoste, A.N.V .
just_peace
tanar

Post by just_peace »

deci pana la urma....vedem azi Exitus sau nu???? k am irita rau treaba asta : poate dah..poate nuh..... :? ..shi mnoah.......baietii ajtia ...chiar canta!!! shi vreau sai vad!!!!.....shi revin: ii vedem in seara asta sau nu??? :?: ..yo sper k da :D :D :D
Soarentabil
/\/\/\/

Post by Soarentabil »

who is exitus ?
just_peace
tanar

Post by just_peace »

Exitus.....ia citeshte msj d mai sus.....da hai ktzi zic yo: Exitus e o trupa din tg muresh...foarmata din 4 baieti super d treaba care canta d iti vine sai asc ptr tot deauna....in fine....sunt ff tari!!!!!!!!!!!!!!!! ......dak nu se va da emisiunea in seara asta...vei gasi p net!!!:D:D:D:D:D
vo1cu
adevarat sa mor de nu

Post by vo1cu »

:)) cum 4 ? a intrat pata? si mai cine ?
in fine
asta e,pacat ca nu mai e urban groove!lasa ca reveniti si o sa fie o.k :wink:
Ridic sala in picioare fara sa fac hernie!
frenetique
fratele meu tu esti baiat

Post by frenetique »

si va mai reveni URBAN GROOVE sau nu??
ANTI GAY-FEST CAMPANING
just_peace
tanar

Post by just_peace »

sigur k sunt 4: fratzii verbas, gheoo , pata , shi dj instru'......:D:D:D...shi sigur k urban groove va reveni!!!!!!!! qm s anu revina!???? !!...stati klmi ptr k omul brugner se descurca..shi UG va reveni q sigurantza!!! Pace!!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

In seara asta nu e emisiune. Nu am avut cum sa o incarcam. Urban Groove va reveni, speram mai curand decat se asteapta multi!
just_peace
tanar

Post by just_peace »

numa bine omu Brugner! ms mult d raspuns...shi...ajtept revenirea URBAN GROOVE!!!! kt d curand ..sper!!! shi ink o intrebare: cand va incepe Urban Groove ..va incepe q emisia q Exitus??? plsplspls rasp back!! Pace omu Brugner!!!!!
Post Reply