Hip-Hop Monden (de prin media)
Re: Hip-Hop Monden (de prin media)
ba, nu-mi vine sa cred ca in anul 2014 voi aveti o problema cu homosexualitatea. Exact cum a zis si suzeh, daca nu se fut/ling etc. in fata voastra, care e problema?
Cheloo a fost nesimtit si a fost nesimtit in fata unei audiente foarte mari (desi cred ca audienta de la x-factor e aia care-i da dreptate lui cheloo) e normal sa fie amendat. Nu e ok sa ai o atitudine care discrimineaza atunci cand stii ca poti influenta parerea multor oameni. Sunteti nebuni daca nu puteti trece peste problema asta, jur.
Cheloo a fost nesimtit si a fost nesimtit in fata unei audiente foarte mari (desi cred ca audienta de la x-factor e aia care-i da dreptate lui cheloo) e normal sa fie amendat. Nu e ok sa ai o atitudine care discrimineaza atunci cand stii ca poti influenta parerea multor oameni. Sunteti nebuni daca nu puteti trece peste problema asta, jur.
Bă eu sunt cumva de partea cealaltă a „baricadei”.
Adică mi se pare mai important să am libertatea de a putea face o caterincă indiferent cât este de ieftină. Gen mă mai întâlnesc cu prieteni și ne salutăm „ce faci bă poponarule țigan care ești”, înțelegeți voi. Dacă văd un popet super penibil îmbrăcat o să râd în gura mare și nu o să mă simt deloc vinovat pentru asta. Râd de el pentru că e un papagal prost, nu pentru că e popet. Dar prin alăturarea de popet și papagal, caterinca este exponențial mai mare. Și mi se pare cu atât mai important să nu sugrumăm actele artistice. Cum ar fi stand-up doar cu glume politically correct?
DAR e cale lungă de la asta până la jignirile provenite din ura unei minți prea închise. Dacă nu poți accepta că unii oameni sunt diferiți de tine în alte feluri decât ciușca de la ciorbă poate chiar ar trebui să te duci să sapi grădina acolo unde cine se aseamănă se adună.
Ziceam acu' ceva pagini că nu îmi plac poponarii. Nu îmi plac la fel cum nu îmi plac blugii skinny, oamenii care poartă șapcă tot timpul, vegetarienii sau oamenii religioși, dar uite că am o grămadă de prieteni/amici/whatever de genul ăsta. Nu îmi place aspectul ăla, dar din moment ce nu mă afectează pe mine cu nimic, hai salut și să bem o bere!
Serios acum, e cineva de aicea de pe forum care a fost deranjat palpabil (ba dum ts) de prezența homosexualilor în spațiul public?
Adică mi se pare mai important să am libertatea de a putea face o caterincă indiferent cât este de ieftină. Gen mă mai întâlnesc cu prieteni și ne salutăm „ce faci bă poponarule țigan care ești”, înțelegeți voi. Dacă văd un popet super penibil îmbrăcat o să râd în gura mare și nu o să mă simt deloc vinovat pentru asta. Râd de el pentru că e un papagal prost, nu pentru că e popet. Dar prin alăturarea de popet și papagal, caterinca este exponențial mai mare. Și mi se pare cu atât mai important să nu sugrumăm actele artistice. Cum ar fi stand-up doar cu glume politically correct?
DAR e cale lungă de la asta până la jignirile provenite din ura unei minți prea închise. Dacă nu poți accepta că unii oameni sunt diferiți de tine în alte feluri decât ciușca de la ciorbă poate chiar ar trebui să te duci să sapi grădina acolo unde cine se aseamănă se adună.
Ziceam acu' ceva pagini că nu îmi plac poponarii. Nu îmi plac la fel cum nu îmi plac blugii skinny, oamenii care poartă șapcă tot timpul, vegetarienii sau oamenii religioși, dar uite că am o grămadă de prieteni/amici/whatever de genul ăsta. Nu îmi place aspectul ăla, dar din moment ce nu mă afectează pe mine cu nimic, hai salut și să bem o bere!
Serios acum, e cineva de aicea de pe forum care a fost deranjat palpabil (ba dum ts) de prezența homosexualilor în spațiul public?
-
- Arhistrateg nebiruitul
Perfect de acord.psihopat wrote:Adică mi se pare mai important să am libertatea de a putea face o caterincă indiferent cât este de ieftină. Gen mă mai întâlnesc cu prieteni și ne salutăm „ce faci bă poponarule țigan care ești”, înțelegeți voi. Dacă văd un popet super penibil îmbrăcat o să râd în gura mare și nu o să mă simt deloc vinovat pentru asta. Râd de el pentru că e un papagal prost, nu pentru că e popet. Dar prin alăturarea de popet și papagal, caterinca este exponențial mai mare. Și mi se pare cu atât mai important să nu sugrumăm actele artistice. Cum ar fi stand-up doar cu glume politically correct?
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
e o diferenta intre glume/stand-up si hate speech plm. pana la urma cheloo nu a zis asta de fata cu tovarasii lui neo-nazisti, a zis-o la un post de televiziune, unde este auzit si vazut de mii de oameni. nu ar trebui promovate astfel de chestii. poate daca televiziunile ar fi mai ”politically correct”, poate s-ar mai schimba si atitudinile oamenilor. dar peste tot doar caterinca de cacat si glume rasuflate. ”hahaha, te imbraci in fusta, esti gay.” bine boss. 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
E mai bine așa decât să fie interzis. Gândește-te boss, mâine-poimâine ilegalizează manelele.Suzy wrote: dar peste tot doar caterinca de c***t si glume rasuflate. ”hahaha, te imbraci in fusta, esti gay.” bine boss.
..si mie imi tineau morala ca de ce sunt insistent cu explicatia pe clipu lui VD cand de fapt tot ei erau, va intindeti cu subiectul asta legat de poponari si pe topicul "despre gradinita" (stiu ca nu e, repede tu sa dai quote si sa-mi spui ca nici macar nu e topicu ala).
Mi-am adus aminte ca avea un prieten de-al meu drag mai acu multi ani o vorba legat de ei cand venea vorba desprr subiectu asta:"nu stiu ma, nu-i inteleg, sa-i fut in gura".
Mi-am mai adus aminte ca trebuie sa ma culc si voi sa va aduceti aminte ca avem probleme mai mari decat ce spune trupa gues who, mai exact solistul Chielu.
Mi-am adus aminte ca avea un prieten de-al meu drag mai acu multi ani o vorba legat de ei cand venea vorba desprr subiectu asta:"nu stiu ma, nu-i inteleg, sa-i fut in gura".
Mi-am mai adus aminte ca trebuie sa ma culc si voi sa va aduceti aminte ca avem probleme mai mari decat ce spune trupa gues who, mai exact solistul Chielu.
http://soundcloud.com/arinix
v-ati gandit ca poponarul de care s-a luat cheloo poate era adus acolo pentru audienta? Voi chiar nu stiati ca defapt Cheloo a adus cea mai mare audienta postului la ultima editie? Ca e sarea si piperul? O fi el hater de la natura, nu neg, dar in emisiune amplifica asta pentru ca joaca un rol.
Mi-e greu sa cred ca in anul 2014, la varsta lui, Cheloo e atat de limitat pe cat ne lasa se credem. Antena o sa plateasca amenda fara probleme, Cheloo o sa fie lupul cel rau, audientele o sa curga in valuri si toata lumea o sa fie fericita. Sunteti nebuni daca voi chiar credeti ca tot ce se intampla la tv e pe bune. E un mod BOLNAV, dar asta e societatea in care traim
Nici mie nu-mi plac gay-ii, la modul sa stau la o terasa si la masa se langa sa se linga doi. Nu imi place sa se linga la modul ordinar nici unu cu una, daramite doi tipi. Exprimari exagerate ale iubirii cum le numeste lumea nu isi au locul in public. N-am vazut pana acum gay imbracati in fuste prin centru, si zilnic sunt pe aici. Daca s-ar duce in cluburile exclusiv dedicate lor, e fix treaba lor. Nu cred ca la noi fenomenul e atat de pregnant ca-n afara, tocmai din cauza ca sunt si ei convinsi ca o sa fie ostracizati.
In rest am mai zis, am cunoscut niste gay in cercuri diferite de prieteni si contrar principiilor mele de golanas iesit din jungla, nu mi-e rusine sa zic ca m-am simtit nu bine, ci super bine in compania lor si nici macar o secunda nu si-au manifestat afectiunea unul fata de altu in public. Ii judecam si eu inainte ca prostu dar atata timp cat isi vad de treaba lor, jur ca de multe ori sunt o companie mai placuta decat multi dintre asa zisii mei prieteni cu care am crescut. Si la modul cel mai serios, dupa ce am vorbit mai demult cu o gagica si m-am despartit de ea, nu-mi parea rau decat de amicitia pe care o legasem cu prietenii aia gay din cercul ei, care erau de o caterinca maxima

Nici mie nu-mi plac gay-ii, la modul sa stau la o terasa si la masa se langa sa se linga doi. Nu imi place sa se linga la modul ordinar nici unu cu una, daramite doi tipi. Exprimari exagerate ale iubirii cum le numeste lumea nu isi au locul in public. N-am vazut pana acum gay imbracati in fuste prin centru, si zilnic sunt pe aici. Daca s-ar duce in cluburile exclusiv dedicate lor, e fix treaba lor. Nu cred ca la noi fenomenul e atat de pregnant ca-n afara, tocmai din cauza ca sunt si ei convinsi ca o sa fie ostracizati.
In rest am mai zis, am cunoscut niste gay in cercuri diferite de prieteni si contrar principiilor mele de golanas iesit din jungla, nu mi-e rusine sa zic ca m-am simtit nu bine, ci super bine in compania lor si nici macar o secunda nu si-au manifestat afectiunea unul fata de altu in public. Ii judecam si eu inainte ca prostu dar atata timp cat isi vad de treaba lor, jur ca de multe ori sunt o companie mai placuta decat multi dintre asa zisii mei prieteni cu care am crescut. Si la modul cel mai serios, dupa ce am vorbit mai demult cu o gagica si m-am despartit de ea, nu-mi parea rau decat de amicitia pe care o legasem cu prietenii aia gay din cercul ei, care erau de o caterinca maxima

atunci nu mai esti gay,esti un bulangiu infect si meriti sa fii sodomizat in gaoz...da,e chiar caterinca aiurea da in celalalt sensSuzy wrote: dar peste tot doar caterinca de c***t si glume rasuflate. ”hahaha, te imbraci in fusta, esti gay.” bine boss.
- Suzy
nici eu n-am mai vazut rapperi imbracati larg prin centru. sper ca se duc doar in cluburile exclusiv dedicate lor.G-MONEY wrote:N-am vazut pana acum gay imbracati in fuste prin centru, si zilnic sunt pe aici. Daca s-ar duce in cluburile exclusiv dedicate lor, e fix treaba lor.

ba, e ok ca ai mai trecut peste prejudecati, dar totusi esti speriat un pic asa de homosexuali se pare si nu inteleg de ce. daca vrea omul sa mearga in fusta, e problema lui plm. cine stabileste ca fusta e de barbati sau de femei? da, pare ciudat pentru ca nu este comun, dar nu este nimic in neregula cu asta, daca stai sa te gandesti.
si sa stii ca m-am gandit si eu la faza cu scenariul. ca toata faza sa fi fost o harneala pentru audienta. dar chiar e limitat Cheloo, daca stai sa-i asculti piesele. rasist, homofob, sexist, tot tacamul. daca face si asta doar pentru controverse sau nu, habar n-am.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
suzy când apari în fusta într-o societate care niciodataaaaaa nu o sa te accepte 100%, e valabil oriunde, atunci o cauți, vrei sa provoci. eu înțeleg sa i toleram dar asta nu înseamnă că trebuie să se dea în stambă. a ca și când ar face parada gay care pt mine e un cerc sinistru. sau ca un om str8 care merge "ca smecheru" cu tricou p umăr prin centru ca vezi doamne e cald. unele gesturi, acțiuni, instiga. nu o sa schimbi în veci concepția asta.
- Suzy
daca gandeau si altii ca tine, nu am fi avut multe lucruri acum, pentru ca "instiga".
periculoasa, gandire. ti-o zic sincer.
asa ziceau si rasistii in america despre negri, cand nu voiau sa mearga in spatele autobuzului, ca "instiga", ca vor sa "provoace", ca o "cauta".

eu cred ca e cam greu de demonstrat ca cheloo l-a luat la pula pe ala pt ca era homosexual si nu pentru ca era un circar.
Sau pentru ca a venit imbracat in halul ala la o auditie. Just saying.
Da, legal poate ca nu poti sa demonstrezi prea clar, nu stiu daca a spus pe față ca-l deranjeaza ca e gay. Dar cu totii stim ca asta a vrut sa spuna.
Da, legal poate ca nu poti sa demonstrezi prea clar, nu stiu daca a spus pe față ca-l deranjeaza ca e gay. Dar cu totii stim ca asta a vrut sa spuna.

\\o \o/ o//
- Suzy
still better dressed than cheloo, oricum.
Da, tricou, pantaloni si bocanci e mai naspet decat pantaloni scurti si maio! pwp suzy 

\\o \o/ o//