DOC - Lucrare de control (2011)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

NskY
#

Re: DOC - Lucrare de control (2011)

Post by NskY »

doar ca piesa e hip hop iar voi comentati din start despre ea ca si cum nu ar fi hip hop doar pt ca scrie hahaha.
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

imi pare rau ca nu sunt aplaudac
...un ștrudel și o armă
calugaru
fratele meu tu esti baiat

Post by calugaru »

cristyyo wrote:cert e ca suna ca dracu vocea.
si nu e nicio hatareala.
Djony
dimineata verific forumu

Post by Djony »

Eu am zis că piesa e o mizerie pentru ca mie nu îmi sună bine deloc. Nu îmi place instrumentalul, nu îmi plac versurile și nu imi place deloc stilul ăsta nou al lui Doc (Wlad)...
Sincer, pentru mine nu contează dacă e hip-hop sau nu, dacă e comercial sau necomercial. Important e să sune bine, iar MIE piesa asta nu îmi sună deloc bine. Uite de exemplu pe Conecta toți îl judecă ca nu mai face rep, că s-a vândut și alte tâmpenii, dar mie îmi place ce face.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Bă, eu nu înțeleg de ce vorbiți de "genul ăsta de piesă" sau de "vocea asta" care nu-l prind pe Doc... Adică ce gen de piesă? Că doar nu e dance. Și Vlad nu cântă, ci dă rep cu vocea lui dintotdeauna. Adică voi vreți să-mi ziceți că dacă piesa asta era pe Scăpat de sub control sărea în ochi față de restul pieselor?

Câteodată prea căutați nodul în papură când el nici nu există și papura e de fapt stâlp de beton...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Dani
Mitică

Post by Dani »

Băbăbă, dar în primul rând când s-a umplut forumul de oameni noi? Whateva' , e bine, dar am citit doar părerea celor cu avatar și cu numele cunoscut. :lol:
O ardeți aiurea, e foarte hip-hop. Că nu e cu ce v-ați obișnuit, asta e parea a doua și că nu vă place e și asta o părere și o respect. Nici pe mine nu mă rupe. Am dat un play, am mai stat o zi, am mai dat un play și a fost de ajuns. Nu cred că o mai ascult curând.
Însăăăăăăăă dacă judecați un om după label și după căcaturi de genul, sunteți de rahat rău. Experimentează, încearcă, așa și cu vocile. Nu e Kendrick, nu o să-i iasă. O să-și dea seama într-o zi, dar lăsați omul să facă ce vrea și ascultați ce vă atinge pe voi, că aveți de unde.

O ardeți 2010 și nu e cool. on to the next one.
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

Pai stai ma, nu il judeca nimeni dupa label. Mie chiar imi place ce fac aia de la Hahaha, fara gluma. Pe filmul lor, sunt foarte tari. Dar tot ce a scos doc recent, hip hop sau nu, negative rap clasice sau nu, mie personal nu mi-a placut. Asta ma face hater? Nu, pur si simplu e parerea mea. Doc e bun la egorap, pe negative tari, cu "greutate". E super tehnic, e destept, etc. Nu zic insa ca piesa Ceai nu a rupt la categoria ei. Poate nu ma fac eu bine inteles, dar dupa umila mea parerea, stilul ala ar trebui sa=l abordeze. Negativ melodios, chill asa. Nu sa incerce sa impace si capra si varza cum e piesa de mai sus. Si chiar nu caut nod in papura, tinand cont ca am zis-o deja de prea multe ori, ca sunt fan Doc si Cedric (pe care l-am criticat oricum la greu pentru tampeniile lui "Sfinte"). Uneori iti iese alt stil (Connecter), alte ori nu-ti iese :) NU e o crima si nu te blameaza nimeni. Doar ca nu place la toti rahatul asta actual.
In fine, astept sa vad ce scoate cu Motu'..
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

Adică voi vreți să-mi ziceți că dacă piesa asta era pe Scăpat de sub control sărea în ochi față de restul pieselor?
da, dar nu-i ca si cum Scapat de sub control ar fi vreun etalon pentru doc. exceptie una-doua piese de pe material.
...un ștrudel și o armă
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Ba mie imi place, insa Trailer ramane melodia mea preferata de la DOC. Are ceva special acolo...
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

e slaba melodia,dar nu are nicio legatura cu hahaha, comercial/necomercial si discutii de genul asta. si, da, se chinuie prea mult sa prinda la cat mai multa lume
paranoic
spre 5000 de posturi, e ok

Post by paranoic »

beatul e fin dar in rest fix meh, Doc pur si simplu nu straluceste din niciun punct de vedere
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

Ciudat dar mie îmi place piesa, e ok. Sigur nu arată potenţialul maxim a lui Doc, dar e şi asta o formă de artă, să îţi adaptezi tehnica şi să o controlezi pt fiecare piesă fără să exagerezi. Piesa nu e slabă, într-adevăr nu rupe şi nu e wow, dar e o piesă bună, pozitivă cu mesaj hipsteresc aşa.
Djony
dimineata verific forumu

Post by Djony »

DOC
21 mins ·

Stiu ca am zis ca eu si Motzu vom scoate "in HD" in mai, dar s-a ivit o sansa de a-l scoate...altfel. Nu vreau sa zic mai multe, poate doar ca nu iese la Hahaha, ci prin Hahaha. Si ca e mai blana decat zona pubiana a femelelor in anii '70.

Las-o in plm.. :))))))
paranoic
spre 5000 de posturi, e ok

Post by paranoic »

domestos
dimineata verific forumu

Post by domestos »

Gata a scos'o! suna bine bucatica
Image
Post Reply