URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

sunrah
.

Post by sunrah »

BRUGNER_okocha wrote:tie chiar ti s-a parut ca te-a intrebat cineva ceva? Serios acum? Ce treaba ai cu acest subiect, de fata?
vroiam sa ma dau cu parerea, imi cer scuze mii de scuze daca te-am "intrerupt". :roll:

"de fata"
you just never know when you're living in a golden age.
-BiZ-
tanar

Post by -BiZ- »

nu...e cat se poate de general ce am scris acolo...tot ce am scris acolo se intampla.... si nu ma refer la trupa respectiva...careia nu merita sa-i mai pronunt numele....in fine, fiecare cu principiile si ideile lui...in orice caz trupe ca cea mentionata mai sus denigreaza imaginea undergroundului romanesc...care este considerat underground doar pentru ca nu e comercial ...pentru ca mc-ul scrie ce simte si abordeaza teme pe care multi le ignora sau nu le inteleg..... acum vad ca apar din ce in ce mai multe trupe de-astea care pur si simplu fac muzica de proasta calitate(si versuri si sound) si se cred "vedete underground"
kinder1
fratele meu tu esti baiat

Post by kinder1 »

BRUGNER_okocha wrote:. De aceea, solutia e simpla, cand reluam emisiunea, pentru ca spre disperarea unor hateri scatofagi, vom reveni pe alt post, il rog pe BIZ si pe cei din grupul lui, sa vina si ei la Urban Groove, si sa justifice afirmatiile printr-un live.
cand?si in ce data?
platesti tu drumul? :lol: :lol:
Pawkily
fratele meu tu esti baiat

Post by Pawkily »

Deja o dati in penibil mai ragamafarilor....as vrea tare mult sa ascult o piesa de-a voastra ca din cate am inteles aveti o trupa sau asa ceva...in orice caz as vrea sa vad ce aveti voi de spus sa pot si eu sa va critic...pt ca greseli cu siguranta voi gasi... :butch2:

ps:papirus poate avea si sens de foaie...mai documenteaza-te:P
"In mare, imi bag picioarele in spatiu, cu timpul am eu probleme."

http://3marafeturi.wordpress.com/
snp
pictor

Post by snp »

nu ii mai baga in seama brugnere...s`o trezit toti maestri`n rap si comenteaza si isi expun parerea...gresit !
ps : mesaju e cu intarziere nu prea am mai verificat pe aici la ug :P
semne pentru muti $#%25252
Instru
tanar

Post by Instru »

uite man am intrat si eu...sunt de la exitus...fratilor...ganditi ca papucu...ce atata tevatura despre noi...uite eu nu critic pe nimeni...de fiecare data cand am incercat sa fac ceva am fost lovit...pai spunetimi si mie mai ...de ce sa se mai apuce de facut cineva? dak nu este lasat in pace sa se exprime....mai cea mai mare cenzura o face publicu aruncand la gunoi orice tentativa de a face ceva....si mai vb-iti de libertatea de exprimare...hai lasatima si scutitima voi baietzasi obisnuiti sa aiba totul si sa stea comod in fatza calcului si sa comenteze...mie mi-este sila de mures ca si nivelul de critici pe metru patrat " atatia experti sunt aici de bubuie :D ....asha ca eu sa va zic acu....am muncit de miau sarit capacele pana sa ajung sa am si eu un mic, un mixer un platan de cacat...un sintetizator...am muncit pe branci...si la taiat lemne cu ziua si nu mie rusine sa vb si nu mie rusine sa spun ca am muncit...iar altii ca tine mai bizzarel sau kinder joy sau altii voi ce faceti mai?....eu nu am cerut sa ma criticati...eu am cerut parere...uite puteti spune orice pentru ca nu o sa iau nici o masura...decat verbala pentru ca am o varsta deja si nu ma mai intereseaza nimic ....deci vrea sa spun...dak va e sila de noi nu ascultati, dak nu va place nu criticati...dak nu ne placeti nu ne salutati...pace cu oameni cu bun simt....va doresc totul spre bine
snp
pictor

Post by snp »

is de acord cu tine instru..toata discutia asta cu exitus a inceput asa pt ca lu brugner i`o placut cum bagati si o aparut tot felul de discutii si s`a dezvoltat fara rost
Last edited by snp on Thu Oct 12, 2006 8:46 pm, edited 3 times in total.
semne pentru muti $#%25252
Instru
tanar

Post by Instru »

si am uitat sa mentonez...brugner te rog din suflet...sterge filmarea
...sterge tot de la noi sa nu mai zica lumea ca "te-am lins" scuze de expreseie...sau ca ne-am lingushit....nu avem nevoie de teve...si tot ce facem facem din placere ci nu pentru a aparea la teve...nu mai difuzati pe net....te rog din suflet Brugner partea noastra taio si scoatea dak e cu putinta...si dane-o doar noua si gata.....pace criticilor...vati pus venin in penitza" pace
Instru
tanar

Post by Instru »

si cu asta imi cer mii de scuze echipei de pe Hades Records ptr off-topic
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

Instru wrote:....eu nu am cerut sa ma criticati...eu am cerut parere
sun|rah, asta ar trebui pus sticky la download/promovare, e mai reprezentativ ;)
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
gheoo_exitus
tanar

Post by gheoo_exitus »

Deci mai biz hai sa incheiem odata . Dc nu areti si mai departe discutia noastra sa vada restu k am spus despre papirus k e o planta doar ce vrei pui.Deci gata, eu , membru al trupei Exitus sunt satul de atatea critici.GATA.NU va place nu ascultati fffff simplu.Sunt trupe pe care nu le ascult dar nu le critic nu le ascult atat.Deci multumesc celor care ma asculta si celor care nu . Bafta tuturor . piesele noastre le puteti descarca de pe www.exitus.trei.ro Pace
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

si pe ce post revine groove-ul?
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Instru
tanar

Post by Instru »

Ptr cei neutri....Uitativa putin locatia celor care ne critca...coincidenta sunt toti din muresh...bravo fratilor...sunteti tari...tot asha si va plangeti ca nu este miscare in muresh...dak veti continua asha nu va fi miscare in mures nici peste 10-20 de ani...(deci brugner....vreau sa intelegi.."nu vreau teve" adica am ajuns la tine din intamplare si pentru ca am dorit sa cunoastem niste oameni carora le purtam respect de ani intregi si am cunoscut...pentru voi (undoo cu durerea aia groaznica de masea a avut rabdare, dox) am respect si nu va uit niciodata dar pentru critici astia ii uit intr-o secunda si nu pot decat sa ma amuz...pace Brugner,Dox,Undoo care reprezinta undergroundul...eu nu vreau sa reprezint undergroundul cu afirma biz...eu vreau sami reprezint simtirile si gandurile pentru mine....iar dak mai asc cineva si ii place bine dak nu iarashi bine...
-BiZ-
tanar

Post by -BiZ- »

omule de ce minti....acum 4-5 luni nu aveai nici cea mai vaga idee cine sunt brugner si undoo....si pe dox il stiai ca are piesa cu Ombladon pe Condoleante....de ce ti-i frica sa recunosti ca ai ascultat la greu Mafia si 50 Cent (pentru negative cica) ....si parazitii......si ai aflat de miscarea subterana de la persoane din grupul nostru....adica "aia din mures care nu fac miscare si sunt hateri"
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

ba daca nu incetati acum va banez
continuati pe privat...nu intereseazape nimeni certurile voastre
muie copos
Post Reply