URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

am mutat aici porcariile: http://forum.hadesrecords.com/viewtopic.php?t=3087
deci daca mai vad un singur post aberant pe topicul asta jur ca respectivul primeste ban
muie copos
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

kinder1 wrote:
BRUGNER_okocha wrote:. De aceea, solutia e simpla, cand reluam emisiunea, pentru ca spre disperarea unor hateri scatofagi, vom reveni pe alt post, il rog pe BIZ si pe cei din grupul lui, sa vina si ei la Urban Groove, si sa justifice afirmatiile printr-un live.
cand?si in ce data?
platesti tu drumul? :lol: :lol:
nu vreau sa mai comentez pe tema asta, intreaba-i pe exitus cum au venit si ei si alte 10 de trupe. Exact asa vei veni si tu, dar mai e pana atunci!
-BiZ-
tanar

Post by -BiZ- »

frate nu avem intentia sa venim la Urban Groove doar sa ne vada o tzara intreaga (cum fac altii) noi tot ce facem o facem din placere si pentru cultura hip-hop care vad ca incepe sa fie din ce in ce mai denigrata de anumite trupe care-si fac aparitia de dragul de a se baga in seama cum se zice... si kinder e la inceput , isi vede de treaba lui, eu am avut vreo doua tentative acum un an care nu au fost nicidecum destinate sa fie ascultate de altii...pe scurt am tras ceva sa vad cum suna :lol: ..... am trecut printr-o schimbare de mentalitate pentru ca m-am maturizat, am cunoscut anumiti oameni care mi-au devenit prieteni...si o sa fac probabil mc-in' .....iar cand ma consider in stare o sa bag si pe scena.... dupa parerea mea trebuie sa te ridici la un anumit nivel sa-ti permiti sa tii micul in mana pe scena, iar daca esti incult, degeaba...n-ai ce cauta pe scena...

Imi iau libertatea sa vorbesc si in numele celor din grupul meu din mures: NU FACEM HIP-HOP PENTRU FANI, APARITII TV sau in stiu eu ce alt loc....o facem pentru ca ne place si pentru ca simtim nevoia sa ne exprimam...spre deosebire de multi altii...si suntem foarte constienti ca o aparitie la o emisiune tv sau intr-un oarecare club nu ne face cu nimic mai buni....noi ne vedem de treaba noastra.... pace celor care o pastreaza adevarata! :!:
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

-BiZ- wrote:frate nu avem intentia sa venim la Urban Groove doar sa ne vada o tzara intreaga (cum fac altii) noi tot ce facem o facem din placere si pentru cultura hip-hop care vad ca incepe sa fie din ce in ce mai denigrata de anumite trupe care-si fac aparitia de dragul de a se baga in seama cum se zice... si kinder e la inceput , isi vede de treaba lui, eu am avut vreo doua tentative acum un an care nu au fost nicidecum destinate sa fie ascultate de altii...pe scurt am tras ceva sa vad cum suna :lol: ..... am trecut printr-o schimbare de mentalitate pentru ca m-am maturizat, am cunoscut anumiti oameni care mi-au devenit prieteni...si o sa fac probabil mc-in' .....iar cand ma consider in stare o sa bag si pe scena.... dupa parerea mea trebuie sa te ridici la un anumit nivel sa-ti permiti sa tii micul in mana pe scena, iar daca esti incult, degeaba...n-ai ce cauta pe scena...

Imi iau libertatea sa vorbesc si in numele celor din grupul meu din mures: NU FACEM HIP-HOP PENTRU FANI, APARITII TV sau in stiu eu ce alt loc....o facem pentru ca ne place si pentru ca simtim nevoia sa ne exprimam...spre deosebire de multi altii...si suntem foarte constienti ca o aparitie la o emisiune tv sau intr-un oarecare club nu ne face cu nimic mai buni....noi ne vedem de treaba noastra.... pace celor care o pastreaza adevarata! :!:
se pare ca nu prea sunt luat in seama pe aici ..poate de acum incolo schimbam lucrurile
userul "-BiZ-" are ban 2 saptamani
muie copos
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

-BiZ- wrote:frate nu avem intentia sa venim la Urban Groove doar sa ne vada o tzara intreaga (cum fac altii) noi tot ce facem o facem din placere si pentru cultura hip-hop care vad ca incepe sa fie din ce in ce mai denigrata de anumite trupe care-si fac aparitia de dragul de a se baga in seama cum se zice... si kinder e la inceput , isi vede de treaba lui, eu am avut vreo doua tentative acum un an care nu au fost nicidecum destinate sa fie ascultate de altii...pe scurt am tras ceva sa vad cum suna :lol: ..... am trecut printr-o schimbare de mentalitate pentru ca m-am maturizat, am cunoscut anumiti oameni care mi-au devenit prieteni...si o sa fac probabil mc-in' .....iar cand ma consider in stare o sa bag si pe scena.... dupa parerea mea trebuie sa te ridici la un anumit nivel sa-ti permiti sa tii micul in mana pe scena, iar daca esti incult, degeaba...n-ai ce cauta pe scena...

frate, dar tu chiar esti gen nea Gigi, te arunci cu capul in tot ce vezi in fata! Oameni buni, cei care au venit la Din SUB, au facut-o pentru ca mai multa lume sa le poata asculta creatiile si mesajele transmise. Nu esti vedeta daca apari la UG. Si nici nu prea sunt sanse sa ajungi curand. Insa daca simti nevoia sa te faci auzit in mai multe locuri si urechi, e o oportunitate. Atat, vrei sa faci rap la tine in bloc, esti liber sa o faci. Putini stiu, ca Exitus au venit cu un "papuc" plin cu carne de porc si vin. Dupa care le-am cerut si curve ca sa poata sa traga 2 duble, ca nu le-a iesit din prima. Sa fim seriosi, chiar credeti ca am cerut vreodata ceva cuiva? Dimpotriva... Si inca ceva, mie chiar nu imi place sa fiu lins in cur, ma irit destul de repede, apropos ca de aia vin anumite trupe. In rest, mult noroc tuturor, hateri sau loveri...
vo1cu
adevarat sa mor de nu

Post by vo1cu »

in fine,asteptam la download emisiunea
bafta inainte
Ridic sala in picioare fara sa fac hernie!
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

ultimele 3 posturi sterse.
continuati despre emisiune si lasati discutiile ce cuprind viziunea voastra asupra repului.
99.9%
dan
Pop

Post by dan »

xan yan wrote:maine va fi in fire proiectata ultima emisiune urban groove? daca da va rog si eu un lucru.. sa nu ii dati drumul mai devreme de 23:00 ca unii dintre noi vor veni din under si nu vrem sa o pierdem! multumesc :D
kinder1
fratele meu tu esti baiat

Post by kinder1 »

s-a pus la download emisiunea?si dak da un link pls
vo1cu
adevarat sa mor de nu

Post by vo1cu »

mai asteapta umpic
Ridic sala in picioare fara sa fac hernie!
acid
tanar

Post by acid »

cand reincepe urban groove
Daca ati avea dintii cariati, cati dintre voi ati zambi?
acid
tanar

Post by acid »

vreau sa stiu neaparat
Daca ati avea dintii cariati, cati dintre voi ati zambi?
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

acid wrote:vreau sa stiu neaparat
draga Acid, nu pot sa iti raspund la asta pt ca nu stiu. Asteptam un raspuns.
.Acid.
rapperu vostru preferat

Post by .Acid. »

a nu se confunda userii va rog...

[off-topic] acid din braila, poti sa-ti schimbi nick-ul eventual in acid_braila
sau whateva' ... ca se prea poate sa creada lumea ca vb eu baliverne
p'aici

mersi
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Image

Prima parte (rapishare.com)
A 2-a parte (rapishare.com)

Prima parte (rapidshare.ro)
A 2-a parte (rapidshare.ro)

Coperta format mare

Se pregateste o editie speciala (un CD mixat) cu liveuri de la UG. Acesta va fi pus la dload pentru cei interesati. Deocamdata, o mostra se gaseste pe www.myspace.com/brugner Check it!
Post Reply