URBAN GROOVE
- Bazooka Joe
- trendy guy
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
nu vreau sa mai comentez pe tema asta, intreaba-i pe exitus cum au venit si ei si alte 10 de trupe. Exact asa vei veni si tu, dar mai e pana atunci!kinder1 wrote:cand?si in ce data?BRUGNER_okocha wrote:. De aceea, solutia e simpla, cand reluam emisiunea, pentru ca spre disperarea unor hateri scatofagi, vom reveni pe alt post, il rog pe BIZ si pe cei din grupul lui, sa vina si ei la Urban Groove, si sa justifice afirmatiile printr-un live.
platesti tu drumul?![]()
frate nu avem intentia sa venim la Urban Groove doar sa ne vada o tzara intreaga (cum fac altii) noi tot ce facem o facem din placere si pentru cultura hip-hop care vad ca incepe sa fie din ce in ce mai denigrata de anumite trupe care-si fac aparitia de dragul de a se baga in seama cum se zice... si kinder e la inceput , isi vede de treaba lui, eu am avut vreo doua tentative acum un an care nu au fost nicidecum destinate sa fie ascultate de altii...pe scurt am tras ceva sa vad cum suna
..... am trecut printr-o schimbare de mentalitate pentru ca m-am maturizat, am cunoscut anumiti oameni care mi-au devenit prieteni...si o sa fac probabil mc-in' .....iar cand ma consider in stare o sa bag si pe scena.... dupa parerea mea trebuie sa te ridici la un anumit nivel sa-ti permiti sa tii micul in mana pe scena, iar daca esti incult, degeaba...n-ai ce cauta pe scena...
Imi iau libertatea sa vorbesc si in numele celor din grupul meu din mures: NU FACEM HIP-HOP PENTRU FANI, APARITII TV sau in stiu eu ce alt loc....o facem pentru ca ne place si pentru ca simtim nevoia sa ne exprimam...spre deosebire de multi altii...si suntem foarte constienti ca o aparitie la o emisiune tv sau intr-un oarecare club nu ne face cu nimic mai buni....noi ne vedem de treaba noastra.... pace celor care o pastreaza adevarata!

Imi iau libertatea sa vorbesc si in numele celor din grupul meu din mures: NU FACEM HIP-HOP PENTRU FANI, APARITII TV sau in stiu eu ce alt loc....o facem pentru ca ne place si pentru ca simtim nevoia sa ne exprimam...spre deosebire de multi altii...si suntem foarte constienti ca o aparitie la o emisiune tv sau intr-un oarecare club nu ne face cu nimic mai buni....noi ne vedem de treaba noastra.... pace celor care o pastreaza adevarata!

- Bazooka Joe
- trendy guy
se pare ca nu prea sunt luat in seama pe aici ..poate de acum incolo schimbam lucrurile-BiZ- wrote:frate nu avem intentia sa venim la Urban Groove doar sa ne vada o tzara intreaga (cum fac altii) noi tot ce facem o facem din placere si pentru cultura hip-hop care vad ca incepe sa fie din ce in ce mai denigrata de anumite trupe care-si fac aparitia de dragul de a se baga in seama cum se zice... si kinder e la inceput , isi vede de treaba lui, eu am avut vreo doua tentative acum un an care nu au fost nicidecum destinate sa fie ascultate de altii...pe scurt am tras ceva sa vad cum suna..... am trecut printr-o schimbare de mentalitate pentru ca m-am maturizat, am cunoscut anumiti oameni care mi-au devenit prieteni...si o sa fac probabil mc-in' .....iar cand ma consider in stare o sa bag si pe scena.... dupa parerea mea trebuie sa te ridici la un anumit nivel sa-ti permiti sa tii micul in mana pe scena, iar daca esti incult, degeaba...n-ai ce cauta pe scena...
userul "-BiZ-" are ban 2 saptamani
muie copos
- BRUGNER_okocha
frate, dar tu chiar esti gen nea Gigi, te arunci cu capul in tot ce vezi in fata! Oameni buni, cei care au venit la Din SUB, au facut-o pentru ca mai multa lume sa le poata asculta creatiile si mesajele transmise. Nu esti vedeta daca apari la UG. Si nici nu prea sunt sanse sa ajungi curand. Insa daca simti nevoia sa te faci auzit in mai multe locuri si urechi, e o oportunitate. Atat, vrei sa faci rap la tine in bloc, esti liber sa o faci. Putini stiu, ca Exitus au venit cu un "papuc" plin cu carne de porc si vin. Dupa care le-am cerut si curve ca sa poata sa traga 2 duble, ca nu le-a iesit din prima. Sa fim seriosi, chiar credeti ca am cerut vreodata ceva cuiva? Dimpotriva... Si inca ceva, mie chiar nu imi place sa fiu lins in cur, ma irit destul de repede, apropos ca de aia vin anumite trupe. In rest, mult noroc tuturor, hateri sau loveri...-BiZ- wrote:frate nu avem intentia sa venim la Urban Groove doar sa ne vada o tzara intreaga (cum fac altii) noi tot ce facem o facem din placere si pentru cultura hip-hop care vad ca incepe sa fie din ce in ce mai denigrata de anumite trupe care-si fac aparitia de dragul de a se baga in seama cum se zice... si kinder e la inceput , isi vede de treaba lui, eu am avut vreo doua tentative acum un an care nu au fost nicidecum destinate sa fie ascultate de altii...pe scurt am tras ceva sa vad cum suna..... am trecut printr-o schimbare de mentalitate pentru ca m-am maturizat, am cunoscut anumiti oameni care mi-au devenit prieteni...si o sa fac probabil mc-in' .....iar cand ma consider in stare o sa bag si pe scena.... dupa parerea mea trebuie sa te ridici la un anumit nivel sa-ti permiti sa tii micul in mana pe scena, iar daca esti incult, degeaba...n-ai ce cauta pe scena...
- kinder1
- fratele meu tu esti baiat
s-a pus la download emisiunea?si dak da un link pls
P.D.V. -> ISTERIA RECORDS
Vizitati Site-ul si Forumul ISTERIA RECORDS
Vizitati Site-ul si Forumul ISTERIA RECORDS
- BRUGNER_okocha
- .Acid.
- rapperu vostru preferat
- BRUGNER_okocha

Prima parte (rapishare.com)
A 2-a parte (rapishare.com)
Prima parte (rapidshare.ro)
A 2-a parte (rapidshare.ro)
Coperta format mare
Se pregateste o editie speciala (un CD mixat) cu liveuri de la UG. Acesta va fi pus la dload pentru cei interesati. Deocamdata, o mostra se gaseste pe www.myspace.com/brugner Check it!