Haarp Cord
-
- Niciodata un nimeni
Re: Haarp Cord - Vremurile din urma (Album 2012)
piesele preferate : primavara si flori de mucigai.
foarte bun albumul. negativele absolut geniale,mixul si masterul perfecte ( melodiile se aud perfect in difuzoarele mele magnat cu membrana din hartie,foarte sensibile la calitatea audio superioara a pieselor )
versul lui cedry2k de pe "Mancatori",in care a spus "vroiai sa raman rau si temperamental ... si eu credeam ca tu ma apreciezi ca-s natural,zicandu-ti ce gandesc si ce simt,dar probabil tu vrei papusi ce te prostesc si te mint",m-a convins,cel putin in ceea ce-l priveste,ca omul cu adevarat canta ceea ce simte,si chiar daca nu rezonez cu multe dintre versuri,apreciez faptul ca e printre putinii oameni care au mai ramas sinceri ...
cel putin in ceea ce ma priveste,cu versul ala rezonez intru totul,se muleaza perfect pe mentalitatea mea,si cred ca daca esti tu insuti,atunci esti un succes,indiferent de ce cred toti paduchii ...
indubitabil si incontestabil,baietii sunt buni in ceea ce fac. nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult albumul asta ( chiar nu-mi vine sa cred ca-mi place atat de mult ). oricum,o surpriza placuta din partea baietilor. muzica buna se simte de la o posta si nici n-are nevoie de vreo promovare,transmitand o energie speciala ...
foarte bun albumul. negativele absolut geniale,mixul si masterul perfecte ( melodiile se aud perfect in difuzoarele mele magnat cu membrana din hartie,foarte sensibile la calitatea audio superioara a pieselor )
versul lui cedry2k de pe "Mancatori",in care a spus "vroiai sa raman rau si temperamental ... si eu credeam ca tu ma apreciezi ca-s natural,zicandu-ti ce gandesc si ce simt,dar probabil tu vrei papusi ce te prostesc si te mint",m-a convins,cel putin in ceea ce-l priveste,ca omul cu adevarat canta ceea ce simte,si chiar daca nu rezonez cu multe dintre versuri,apreciez faptul ca e printre putinii oameni care au mai ramas sinceri ...
cel putin in ceea ce ma priveste,cu versul ala rezonez intru totul,se muleaza perfect pe mentalitatea mea,si cred ca daca esti tu insuti,atunci esti un succes,indiferent de ce cred toti paduchii ...
indubitabil si incontestabil,baietii sunt buni in ceea ce fac. nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult albumul asta ( chiar nu-mi vine sa cred ca-mi place atat de mult ). oricum,o surpriza placuta din partea baietilor. muzica buna se simte de la o posta si nici n-are nevoie de vreo promovare,transmitand o energie speciala ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
foarte bun albumul la o prima ascultare, astept sa ascult maine frumos in boxe.
http://soundcloud.com/arinix
-
- dimineata verific forumu
-
- dimineata verific forumu

De astăzi următoarele materiale sunt disponibile în Rap Music Store - http://rapmusicstore.hiphopnews.ro
Grupul De Rezistență -Trilogia N-ai(ului) 10 RON + taxe poștale http://rapmusicstore.hiphopnews.ro/v1/?p=5830
Sișu- Jurnal De Vacanță 25 RON + taxe poștale http://rapmusicstore.hiphopnews.ro/v1/?p=5827
Haarp Cord -Vremurile Din Urmă 25 RON + taxe poștale http://rapmusicstore.hiphopnews.ro/v1/?p=5834
acum CD cu albumul Haarp Cord – Vremurile din urma la comanda si pe HHK Shop
http://shop.hiphopkulture.ro/haarp-cord ... urma-2012/
25 lei + taxa postala

http://shop.hiphopkulture.ro/haarp-cord ... urma-2012/
25 lei + taxa postala

Dan, nu se dezvalui autorii productiilor muzicale de pe album ?
- delir
- spre 5000 de posturi, e ok
Destul de reusit albumul; mi-era dor sa-l aud pe Dragonash, chiar daca imi vorbeste si de sinfti si de biserici. Negativele, cum s-a mai spus, sunt blana.
Piese care mi-au atras atentia: Primavara, Nu ma pot opri din scris, Flori de mucegai, Mancatori.
Piese care mi-au atras atentia: Primavara, Nu ma pot opri din scris, Flori de mucegai, Mancatori.
artificial intelligence is no match for natural stupidity
La o prima ascultare pot sa zic ca-i tare. Nici nu-i asa plin de credinta cum a fost Clipa Schimbarii, ceea ce e bine. Mesajul merge la mai multa lume asa 
Mancatorii si Nu Ma Pot Opri Din Scris
La Primavara ma asteptam la un negativ ca cele de pe Usile, dar si asta rupe. Productia de nota 10 pe mai toate piesele.

Mancatorii si Nu Ma Pot Opri Din Scris

sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
-
- Majestate ninja
Foarte faina productia, mi-a placut Primavara in mod special 

I have an approximate knowledge of many things.
cristyyo : care-i faza cu davaua? (eu nu am bagat nici dava si nici ketamina la seringa daca asta vrei sa stii, in schimb am fumat la greu ((2-3 grame pe zi)) si cam toate drogurile la care mi se oferea ocazia si se oferea des). Mi-a facut o data Cedry2k o morala de toate zilele cand i-am spus ca am luat LSD, ce sa mai vb de dava. Dragos a bagat si heroina de mai multe ori (de fapt a cam bagat de toate si cred ca s-a lasat de heroina datorita legalelor si de legale datorita starii de sanatate foarte precare in care ajunsese).
shade: faza cu lasatul de droguri datorita mortii este adevarata dar mai ai nevoie si de o motivatie. De exemplu chimie este in aceeasi stare ca Dragos. Hepatita C aproape de ciroza. Dar nu este motivat de nimic si deci nu duce un regim de viata curat ca virusul sa dea inapoi (apropo , a fost si el mai demult internat in spital in stare destul de grava). Dragos in schimb duce un regim de viata exemplar. Mananca foarte multe cruditati (carne manaca foarte, foarte rar, alcool deloc), bea foarte multe ceaiuri si citeste multe carti duhovnicesti ( Serafim Rose ii place foarte mult, puteti sa cititi si voi) ceea ce il motiveaza si ii da putere sufleteasca si trupeasca sa nu cedeze si sa lupte in continuare (lupta care este foarte grea avand in vedere ispitele care il incearca pe la concerte).
Te-as ruga sa ai mai mult respect fata de Ortodoxie chiar daca tie ti se pare o prostie( eu iti respect alegerea) . Respect care tine de bun simt , deci daca il ai , foloseste-l. Parintele N Steinhardt spunea "Daca nu putem fi buni, sa incercam sa fim macar politicosi!"
Mi-ar face mare placere sa ne donezi materialele ortodoxe care tie nu iti mai sunt de folos , poate iti fac o vizita in ploiesti chiar cu Dragos ( si el s-ar bucura foarte mult)
shade: faza cu lasatul de droguri datorita mortii este adevarata dar mai ai nevoie si de o motivatie. De exemplu chimie este in aceeasi stare ca Dragos. Hepatita C aproape de ciroza. Dar nu este motivat de nimic si deci nu duce un regim de viata curat ca virusul sa dea inapoi (apropo , a fost si el mai demult internat in spital in stare destul de grava). Dragos in schimb duce un regim de viata exemplar. Mananca foarte multe cruditati (carne manaca foarte, foarte rar, alcool deloc), bea foarte multe ceaiuri si citeste multe carti duhovnicesti ( Serafim Rose ii place foarte mult, puteti sa cititi si voi) ceea ce il motiveaza si ii da putere sufleteasca si trupeasca sa nu cedeze si sa lupte in continuare (lupta care este foarte grea avand in vedere ispitele care il incearca pe la concerte).
Te-as ruga sa ai mai mult respect fata de Ortodoxie chiar daca tie ti se pare o prostie( eu iti respect alegerea) . Respect care tine de bun simt , deci daca il ai , foloseste-l. Parintele N Steinhardt spunea "Daca nu putem fi buni, sa incercam sa fim macar politicosi!"
Mi-ar face mare placere sa ne donezi materialele ortodoxe care tie nu iti mai sunt de folos , poate iti fac o vizita in ploiesti chiar cu Dragos ( si el s-ar bucura foarte mult)
-
- Niciodata un nimeni
alti prunci ai bunului nostru Dumnezeu zac intr-o paupertate si penurie asidua,si ar vrea in orice clipita sa aiba corpurile voastre si sanatatea voastra,banii vostri si huzurul in care v-ati scaldat,iar voi v-ati permis sa bagati in voi toate drogurile pamantului si sa cheltuiti zeci de milioane de lei pe ele,netinand cont de risipa,dupa care sa cantati despre bunul nostru Dumnezeu si copiii saraci pe care Dumnezeu ii iubeste cu toata fiinta Lui ?
not nice,not nice

not nice,not nice

Viața e complexă și are multe aspecte.
Pai da, asa ajungi cand esti ateu (chiar agnostic). Imi amintesc ca o dadeam tare ca eu sunt ateu , dar aveam o mica insigna pe care scria "Satan give us all the good shit" si o purtam foarte mandru. Eu regret absolut tot ce am facut la viata mea de aia va recomand sa duceti o viata de familie decat o viata in club.(si mai bine spus faceti ce va pofteste inima , bun sa fie, dar sa nu confundati binele cu raul )
In legatura cu pruncii care zac intr-o paupertate si penurie asidua zic decat atat: Pacatele parintilor lovesc in copii pana la al treilea sau al patrulea neam.
De aceea nu e bine sa iti cheltuiesti tineretea in pacate .
Si in momentul de fata cati din tinerii Romaniei nu traiesc si fac ceea ce am facut noi? (uita-te in jur sau in club)
De aceea se scot altfel de albume cu altfel de mesaje , ca altii sa nu repete greselile pe care altii le-au(m) facut .
In legatura cu pruncii care zac intr-o paupertate si penurie asidua zic decat atat: Pacatele parintilor lovesc in copii pana la al treilea sau al patrulea neam.
De aceea nu e bine sa iti cheltuiesti tineretea in pacate .
Si in momentul de fata cati din tinerii Romaniei nu traiesc si fac ceea ce am facut noi? (uita-te in jur sau in club)
De aceea se scot altfel de albume cu altfel de mesaje , ca altii sa nu repete greselile pe care altii le-au(m) facut .
si tu zici ca nu poti face asta fiind ateu?
-
- Arhistrateg nebiruitul
Pot să-mi bag pula înainte de orice într-un Dumnezeu care pedepseşte copiii pentru păcatele părinţilor? Asta aşa, înainte să zic câte mesaje de rahat conţine doar prima piesă de pe album? (N-am putut trece mai departe, tre să mă calmez şi să-mi aduc aminte că şi creştinii de genul ăsta merită iertaţi, că împărţim aceeaşi specie.)PascaL wrote:Pacatele parintilor lovesc in copii pana la al treilea sau al patrulea neam.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme