DOC & Motzu in HD (album 2015)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

paranoic
spre 5000 de posturi, e ok

Re: DOC & Motzu in HD (album 2015)

Post by paranoic »

e solid. diversitate, clasa, calitate, exemplu. Motzu exceleaza in ceea ce face iar DOC si invitatii fac din albumul asta un material de top in hip hopul romanesc. altfel spus, imi place maxim, bravo, le doresc succes. au ales bine piesa la care sa faca videoclip si sa promoveze albumul, probabil o sa fie hit.
James Carter
Mugiwara

Post by James Carter »

Ma rupe beat-ul de la remixul Ceai.
pra pra
paranoic

Post by paranoic »

700k views in 4 zile, not bad

CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Plus 280k de pe Hahaha Prod. Nu ştiu de ce l-au pus şi colo şi colo...

Bine măcar că nu e şi pe Facem Records. :)
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

paranoic wrote:e solid. diversitate, clasa, calitate, exemplu. Motzu exceleaza in ceea ce face iar DOC si invitatii fac din albumul asta un material de top in hip hopul romanesc. altfel spus, imi place maxim, bravo, le doresc succes. au ales bine piesa la care sa faca videoclip si sa promoveze albumul, probabil o sa fie hit.
serios nu-mi dau seama daca asta e trolling :) Ma refer la aia cu materialul de TOP in hip-hop-ul romanesc. Hip hop ul all time??? In rest sunt de acord, piesa pentru promovare o sa fie hit cum am zis de la prima ascultare..dar daca si asta e hip hop...
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

E ma da e dela chingy shit...light...e OK,sa fie primit :) top hh all time? :lol: mai e mult pana departe :lol:
delir

Post by delir »

E solid albumul in my book. E diferit, asta e clar, dar mie îmi place. ”Bula mea” nu îmi prea place, în rest e blană. Surpinzător pentru mine, dar îmi place mult de tot ”Julieta”, mai ales Feli pe refren. :lol:

Bought that shiet!
artificial intelligence is no match for natural stupidity
Djony
dimineata verific forumu

Post by Djony »

După câteva zile M-am cam plictisit de album,dar "Mamashi Tata " înca îmi rupe muia. Și aia cu Exile
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

Foarte bun albumul, mult peste aşteptări. "Mamashi Tata" rupe.
paranoic

Post by paranoic »

G-MONEY wrote:
paranoic wrote:e solid. diversitate, clasa, calitate, exemplu. Motzu exceleaza in ceea ce face iar DOC si invitatii fac din albumul asta un material de top in hip hopul romanesc. altfel spus, imi place maxim, bravo, le doresc succes. au ales bine piesa la care sa faca videoclip si sa promoveze albumul, probabil o sa fie hit.
serios nu-mi dau seama daca asta e trolling :) Ma refer la aia cu materialul de TOP in hip-hop-ul romanesc. Hip hop ul all time??? In rest sunt de acord, piesa pentru promovare o sa fie hit cum am zis de la prima ascultare..dar daca si asta e hip hop...
vrei sau nu vrei, e hip hop. Da, Pierdut buletin e mai asa. E asa pentru ca trebuie sa fie simplu ca sa placa tuturor, sa iasa banul. Dar restul pieselor ce sunt? Iti dai seama ca nu am vrut sa spun hip hop all time, dar putine albume iesite in ultimii ani sunt la nivel de top. Bine, asta e si din cauza ca nu prea exista competitie.
Eu personal sunt multumit inca odata pentru rapul romanesc asa cum am fost prima oara pentru Guess Who ca a pus muzica asta pe tv. Bine asa DOC.

Pierdut buletin are 1,200,000 vizualizari
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

Nu am nimic cu pierdut buletin, din contra, piesa e chiar ok, refrenul cel putin o sa fie pe buzele tuturor muulta vreme. pt mine hip hop e ce a facut cedrea, nu ce a facut doc cu albumul asta. acum na, chiar sper sa aiba parte de mediatizarea pe care o doreste cu atata ardoare.:)
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
NskY
#

Post by NskY »

delir wrote:E solid albumul in my book. E diferit, asta e clar, dar mie îmi place. Surpinzător pentru mine, dar îmi place mult de tot ”Julieta”, mai ales Feli pe refren. :lol:
cam aceeasi parere. e tare albumul asa, in special piesa cu feli si cea cu smiley. nu stiu de ce tot insistati cu discutii gen "e rep sau nu e rep"... repul ala ce e catalogat drept rep e plictisitor, prefer asa ceva.
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

mie mi se pare slabut albumul, cam la nivel cu lucrare de control, nu are nicio legatura cu discutiile daca e rap sau nu, pur si simplu nici macar nu as mai asculta a doua oara jumatate din piese. ce e drept, cealalta jumatate cam rupe, inclusiv pierdut buletin.
dragos23
rapperu vostru preferat

Post by dragos23 »

HiroHito

Post by HiroHito »

hai ca l-am ascultat si eu. de mai multe ori ca sa-mi fac cat de cat o parere

e un material bun, departe totusi de a fi vreo capodopera a repului romanesc. iar a popului, nici atat.

m-a rupt maxim inceputul. ochiul dracului, pierdut buletin si doc quijote sunt preferatele mele de pe album. dupa, e cam jale...
avion e una dintre cele mai enervante piese pentru ierbari pe care le-am auzit vrodata.
feli intra marfa pe julieta, pacat ca strica doc restul piesei...
"cel mai bun liceu n-are clasa ca tine" wow so much romance :oops: :roll:
in general, dumele astea trase de par ma zgarie pe creier, ceai ce-ai samd. si doc abuzeaza de ele la greu...
skitul ala chiar mi s-a parut amuzant,o fi o conversatie pe bune? era must, it all makes sense now :)

si mai ar fi mamashi tata, pe care inca o descopar.

in fine, doc s-a scos cu pierdut buletin care e catchy as fuck si m-a prins rau si pe mine.
productia cu mici exceptii nu e pe gustul meu. din partea mea, un album de 7/10.
Post Reply