BATTLE OFF DA DOME 3 / runda 1: 28 sept
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
da ..am inteles asta ..de-asta am si zis "evenimente chiar si fara public" ... e desutl de complicat desi clar ar spori calitatea show-ului.tvrr_1 wrote:preselectie nu la modu inca un eveniment, ci in momentu in care se inscrie sa dea un freestyle o kestie d-asta, sa se vada macar k nu e oligofren.
nu e un repros e doar o sugestie kre poate spori calitatea spectacolului.
muie copos
-
- Splashinator
hm...nu a fost cine stie ce prima seara...poate cea mai tare runda a serii, a fost cea dinatai dintre aforic chi chrom...totusi pacat ca a cazut chrom cu aforic...parca mai mult as fi vrut sa vad un chrom vs J...oricum J a meritat sa castige...aforic a fost la inaltime ca de obicei, si a aratat ca stie sa piarda. Finala ...frumos, frumos de tot. Cat despre runda dintre marco si dusul ala...nu am vazut niciodata in vreun battle ca un participant sa se prezinte in halul asta...eu raman la convingerea mea ca era fumat...radea ca prostul, cu privirea aia tampa pe fatza...si nu era in stare sa lege 2 cuvinte...ca sa nu mai vb de vreun punch...cat despre omul: "esti tovarashul meu si nu pot sa dau cu tine"..hahaha...jenibil...nici nu ma asteptam la mai mult
baietii din maroc au fost...ok sa zicem, tinand cont ca au dat in alta limba
baietii din maroc au fost...ok sa zicem, tinand cont ca au dat in alta limba
nah, ar merita. apropo knd sunt celelalte editii?mihai.lazar wrote:da ..am inteles asta ..de-asta am si zis "evenimente chiar si fara public" ... e desutl de complicat desi clar ar spori calitatea show-ului.tvrr_1 wrote:preselectie nu la modu inca un eveniment, ci in momentu in care se inscrie sa dea un freestyle o kestie d-asta, sa se vada macar k nu e oligofren.
nu e un repros e doar o sugestie kre poate spori calitatea spectacolului.
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
Se pare ca lumea nu a apreciat foarte tare prestatia trupei Fnaire. Pacat. Pe preach il inteleg, el are problema cu "reghetonul". Pacat ca multi s-au uitat la acei baieti sperand sa vada o trupa cu un sound grav, din underground-ul desertului.
Baietii au fost de nota 10 si au servit o lectie grava multora dintre noi, romanii, in ceea ce priveste atitudinea pe scena. A fost un eveniment reusit cu cateva exceptii. Mi-a parut rau si am fost chiar socat cand l-am vazut pe Marco plecand. Cred ca si cameramanul a gresit la faza asta, insistand prea mult cu lumina. Mi-a parut rau pentru ca omul a avut o evolutie destul de buna, daca ne aducem aminte evolutiile lui din 2005. Net superior. Mi-a parut rau de cHrom. Isi merita un loc in semi, dar a avut ghinionul sa pice cu J. S-a vazut ce influenta poate avea publicul asupra unui MC si ce tensiune poate genera, asta in finala, in cazul lui Aforic. Senzatia mea e ca a uitat de adversar si a inceput sa se justifice in fata publicului. E om, dar un om foarte bun la ODD. Finala a fost a lui J. Fara dubiu.
Felicitari J!
Baietii au fost de nota 10 si au servit o lectie grava multora dintre noi, romanii, in ceea ce priveste atitudinea pe scena. A fost un eveniment reusit cu cateva exceptii. Mi-a parut rau si am fost chiar socat cand l-am vazut pe Marco plecand. Cred ca si cameramanul a gresit la faza asta, insistand prea mult cu lumina. Mi-a parut rau pentru ca omul a avut o evolutie destul de buna, daca ne aducem aminte evolutiile lui din 2005. Net superior. Mi-a parut rau de cHrom. Isi merita un loc in semi, dar a avut ghinionul sa pice cu J. S-a vazut ce influenta poate avea publicul asupra unui MC si ce tensiune poate genera, asta in finala, in cazul lui Aforic. Senzatia mea e ca a uitat de adversar si a inceput sa se justifice in fata publicului. E om, dar un om foarte bun la ODD. Finala a fost a lui J. Fara dubiu.
Felicitari J!
vreau si yo sa fac niste precizari mici 
in primul rand felicitari J !
plm...am vazut k totzi zicetzi k am avut ghinionu' sa pic cu aforic....nu e asta ghinionu' frate ! daca yo am pierdut controlu' in runda 2 inseamna k a fost vina mea si n-am dc sa gasesc scuze aiurea.... Oricum per total cred k a fost un battle bun din care si yo si mai ales aforic am iesit cu capul sus !
si pentru waspy am o vorba... coaie inca inclin sa cred k tot ce-ai facut aseara a fost din cauza bauturii. Inclin sa cred k nu ejti asha de fel !
Nu e frumos sa se ajunga la chestii de genu' ! Mie imi place sa fiu civilizat, de aceea imi cer yo scuze k am intrat in polemici cu tine ! Trebuia sa merg dupa principiul "cel mai destept cedeaza" si sa plec... dar asta a fost...
baphta !

in primul rand felicitari J !
plm...am vazut k totzi zicetzi k am avut ghinionu' sa pic cu aforic....nu e asta ghinionu' frate ! daca yo am pierdut controlu' in runda 2 inseamna k a fost vina mea si n-am dc sa gasesc scuze aiurea.... Oricum per total cred k a fost un battle bun din care si yo si mai ales aforic am iesit cu capul sus !
si pentru waspy am o vorba... coaie inca inclin sa cred k tot ce-ai facut aseara a fost din cauza bauturii. Inclin sa cred k nu ejti asha de fel !
Nu e frumos sa se ajunga la chestii de genu' ! Mie imi place sa fiu civilizat, de aceea imi cer yo scuze k am intrat in polemici cu tine ! Trebuia sa merg dupa principiul "cel mai destept cedeaza" si sa plec... dar asta a fost...
baphta !