GANi wrote:Ce e in afara concursului, dupa ce s-a terminat, e mult mai tare decat finala propriu-zisa, dupa parerea mea )
adevarat graiesti.
aia runda de battle adevarata. nu stiu, asa am simtit eu.. a fost altceva decat "ai cacatu la cur, pula mea coae.. te bat si te bag in spital coaie.. nu ma faci pe mine, yeee... coae". adica s-a simtit energia, curajul, mandria cu care fiecare mc dintre cei 4 intrau sa dea.
asta e parerea mea..
da...la un momentdat am crezut ca or sa se ia la pumni...chiar strangeam din dinti...atmosfera de battle adevarat...
DAR
DOC wrote:Niste observatii personale...
Arssura - idem cu Aforic. Scrie, face probabil alte chestii in paralel, iar off the dome-ul lui e o reminiscenta a ceea ce era cand noi doi o dadeam prin Blue Bar si alte locuri. Respect pentru el. N-am nimic cu el sau cu J, sau in speta cu oricine altcineva.
asta ca sa terminati cu mancatu de cacat... asta inseamna profesionalism ... pe scena ii mananci rinichi si in afara scenei o arzi omeneste... esti prieten:OK , nu esti prieten cu adversarul : iar OK...
ce sa spun? ai o atitudine naÂ?pa / nasoala / ridicola. de ce toate astea? nu stiu , nu-mi explic si sincer...nici nu ma (mai) intereseaza. era o parere strict personala (legata de ceea ce s-a intamplat ieri nu ceva per ansamblu) , care nu te jignea sub nicio forma da' totusi ai luat-o ca pe o insulta sau pe o "nerecunoÂ?tin??a" a calitatilor tale de emcee . ma aÂ?teptam la mai mult din partea ta si la battle si aici da' probabil e vina mea. next time reprima-ti izbucnirile si respecta si parerile altora! mai ales daca "astia" mai vin si pe la concertele tale si mai asculta si muzica pe care-o faci.
cand au bagat baietii de la TTS, era melodia aia gen club asa.. pm.. era doar negativ. si mi-a placut. a fost printre primele.. chiar vreau sa stiu ce melodie e. dau o bere. sar'na!
nu e mare kkt ma...era o faza cu aia cu erdeesh...zicea unu din aia gen.: esti o vaca cu cabina...deci e ciordita faza...nu avea el cum sa gandeasca asa ceva:))
hah, toata lumea discuta chestia asta cu battleul pe forum, de parca ar sti exact ce si cum...dar majoritatea n-au nici o treaba cu eventu' si cu ce se intampla de fapt, dar ei discuta...cacat
pai falticeni a fost intotdeauna pe harta chiar si in ceea ce priveste cultura hiphop...au avut b-boy forte buni si originali...si multi.si inca mai au..
pentru cine stie..vorbesc de rony palade..paul si restu