Leasa Dragos - Servicii de consultanta (LP)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Cum ti se pare?

Foarte bun
10
24%
Bun
14
33%
Asa si-asa
7
17%
Nashpa
6
14%
Foarte nashpa
5
12%

Total votes: 42

Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

Mallone wrote:Ba leasa,daca-l bagi in clip pe Nelutu Sabau,promit c-o sa fiu fanul tau toata viata :lol:
nope... nu e el... e vorba de un mare fotbalist al unei mari echipe ale carui intiatile parc-ar fi predestinate... M.C. :)))) la fel ca celalalt M.C. doar ca unul e fotbalist, iar celalalt e traducerea-n engleza a unui amarat de copil trezit de dimineatza cu soarele-n geam... nu-i nevoie sa-ntelegeti... sa ne vedem si sa ne-auzim sanatosi... gie etc.... :))

tracklistul este urmatorul:

1. Intro
2. Visul lui Leasa
3. Te-au Lasat
4. Ca florile-n Veceu
5. Sinucide-te
6. Frica sau dorinta (interludiu)
7. Diferente
8. Diferiti
9. 50/100 (feat Gani)
10. Megahit (feat CreeruMic si K-rina)
11. Sfaturi (feat Marz)
12. Poarta fularul
13. Morile de vant (interludiu)
14. Maria sa scoata fum, iar Stela sa scoata spume
15. Emotii de primavara
16. Melodia Ta
17. Care vrea sa inteleaga (feat M.C.)
18. Outro

In afara de "emotii de primavara", "sfaturi" si "megahit" care sunt produse de mine, toate celelalte sunt produse de marele producator Benzen... care are are cel mai tare studio din lume (FORT STUDIO)... restul sunt detalii nesemnificative...
Blacksun

Post by Blacksun »

m1Tz1 wrote:ba leasa... dak esti cioara.. nu tre sa spui in versuri. fotbalu' e fotbal si muzica e muzica. asa ca... mai revizuiesteti versurile cand incepi sa le canti...
ps : vrei sai copiezi pe mafia si sa aduci un jucator in videoclip ? crezi ca o sa vinzi mai mult de 2 cduri? :?:
Fugi ma de aici are voie sa zica ce vrea pe albumul lui ca e al lui nu al tau.
Si eu daca as canta as zice mereu de Dinamo.
Leasa vreau in clip sa te vad cu fularul la gat :lol:
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

vezi Leaso ca al tau o da in prisma triunghiulara neregulata ... plus ca mai poarta si ochelari de cal. Iar in timp ce egoismul tau pare intr-o stare inerta atinge cotele de alerta .
Bafta cu Ursus-u
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

frate, acum inteleg de ce cauta asta ospiciu :|
Image
T.Mihai
-Yuhuu!

Post by T.Mihai »

Leasa wrote:Ba asta de mai sus... n-am retinut ceea ce vrei tu sa spui exact... cum adica? daca eu simt ceea ce simt nu trebuie sa pun in versuri ca sa fac pe plac cuiva? ma doare fix in pula, nu-ti place ia-ti-o la muie, asteapta-ma la colt de strada daca te tine...

PS: Scuze... promit c-o sa-ncerc sa nu mai trag la muie nimanui... dar ma enerveaza capetele patrate!
mda... se pare ca si tu esti "baietas".. a? se vede ca n-ai cei 7ani de pe strada si de aksa. mata te-a abandonat la bunicii aia comunisti si deaia esti asa recalcitrant si te enervezi usor ca un curcan cand vede rosu.
vroiam sa zic.. ca dak zici in versuri : forza "ciorile" (aka rapid) o sa ai 10 albume cumparate.. adik cati suporteri sunteti voi in total.

Ps : sa te astept la colt de strada? nu meriti.. esti prea distrus. te bate natura pt mine.
pss : ink na urcat nimeni asa de sus sa ajunga la mine ca sa pot face o muie. asa ca tu esti jos.. deci tot tu imi faci muie... asa ca :stanca:
"my life is my game"
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

tu esti cam prost asa....
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
PROpH
un domn / doamna

Post by PROpH »

nu e prost mah, are scoala vietii:))
Sunt dependent de independenta

Image
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

M.C. zici.... Marius Constantin :)

edit. on: imi place ''Visul lui Leasa '' asa ca astept albumul.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

m1Tz1 wrote:
Leasa wrote:Ba asta de mai sus... n-am retinut ceea ce vrei tu sa spui exact... cum adica? daca eu simt ceea ce simt nu trebuie sa pun in versuri ca sa fac pe plac cuiva? ma doare fix in pula, nu-ti place ia-ti-o la muie, asteapta-ma la colt de strada daca te tine...

PS: Scuze... promit c-o sa-ncerc sa nu mai trag la muie nimanui... dar ma enerveaza capetele patrate!
mda... se pare ca si tu esti "baietas".. a? se vede ca n-ai cei 7ani de pe strada si de aksa. mata te-a abandonat la bunicii aia comunisti si deaia esti asa recalcitrant si te enervezi usor ca un curcan cand vede rosu.
vroiam sa zic.. ca dak zici in versuri : forza "ciorile" (aka rapid) o sa ai 10 albume cumparate.. adik cati suporteri sunteti voi in total.

Ps : sa te astept la colt de strada? nu meriti.. esti prea distrus. te bate natura pt mine.
pss : ink na urcat nimeni asa de sus sa ajunga la mine ca sa pot face o muie. asa ca tu esti jos.. deci tot tu imi faci muie... asa ca :stanca:
te duci pe un forum de fotbal si ne lasi pe noi daca mai continui
muie copos
Nash
serios, sunt ok

Post by Nash »

www.tifo.ro , isi face prieteni acolo
=)))
Apasa
preacher wrote:o futem pe ma-ta si o futem foarte tare
il avem pe dino cu noi care rupe bilete la intrare
d2ok
dimineata verific forumu

Post by d2ok »

Broco wrote:M.C. zici.... Marius Constantin :)
initialele echipei sunt M.C. deci...probabil "magnifica" sau "marea" Craiova....

on topic: va fi oficial sau boolteg??
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

Leaso ... n-ai bani de tricolor ?... sau esti bozgor ?
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Obsesiv

Post by Obsesiv »

bah deci suna super tare sami bag pwla
lipsa
Leasa

Post by Leasa »

nx wrote:Leaso ... n-ai bani de tricolor ?... sau esti bozgor ?
avatarul meu e drapelul Romaniei in viziunea mea ;)
HASCH wrote:bah deci suna super tare sami bag pwla
ms
Leasa

Post by Leasa »

Post Reply