CYPRESS HILL la B'ESTFEST - 4 IULIE 2008 - Bucuresti
Moderators: .etalosed, greuceanu
- psychedeliic
- mr. blonde
-
- Niciodata un nimeni
bai nene...si care e problema ? dupa ce ca intrati gratis la un concert unde biletul costa 75 RON,mai si comentati aiurea. nu vreti sa va bagati pe combinatia asta,nu va bagati nene. stati acasa sau platiti biletul. nimeni nu va obliga. s-ar putea si anul asta sa mearga treaba aia pe care a zis-o preacher mai sus. acum sa vedem. ma gandesc si eu la rapperii astia,macar sa vina ei la cypress hill si sa se simta bine. si daca voi credeti ca-mi trag foloase de pe chestia asta,va inselati amarnic. anul trecut am platit 300 000 laolalta cu cei 32 de insi pe care i-am bagat pe blat. hai ciaules !
Viața e complexă și are multe aspecte.
- psychedeliic
- mr. blonde
- Chill Will
- the funky man
date-n plm Suzy ce pofta mi-ai facut
*emoticoncaresaliveaza* ...despre biletu de intrare era vorba bai astia 5IVE O care ne privitzi undercover.

*emoticoncaresaliveaza* ...despre biletu de intrare era vorba bai astia 5IVE O care ne privitzi undercover.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
pai normal ca e musetel..ce te asteptai sa fie?
doar nu crezi ca fac poze cu droguri and shit.
si cd-ul e piratat like dooh...ca emo astia nu au bani ca trebuie sa se imbrace cool si trendy si nu ne mai ajung banii de cd-uri originale, plus, lamele s-au cam scumpit in ultima vreme. plm..ne intelegi tu probleme, si daca nu le intelegi e si mai bine ca oricum nu ne intelege nimeni ca suntem niste neintelesi..acum hai pa
si vezi ca happines asa se scrie, nu "happyness"

si cd-ul e piratat like dooh...ca emo astia nu au bani ca trebuie sa se imbrace cool si trendy si nu ne mai ajung banii de cd-uri originale, plus, lamele s-au cam scumpit in ultima vreme. plm..ne intelegi tu probleme, si daca nu le intelegi e si mai bine ca oricum nu ne intelege nimeni ca suntem niste neintelesi..acum hai pa

si vezi ca happines asa se scrie, nu "happyness"
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
da, nu te inseli. si de la capat mai mergi putin gen.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."