preacher wrote:foarte matur? pisamas pe reparii vostrii moderni. numai bagatori de seama si umflati artificial cu iutubu.
la fel de prosti ca ice-t si cu mancatu lui in cur sa isi faca reclama pe spatele celuilalt prost. la fel si el si gza cand i-a injurat pe alde 50 si gloata impreuna cu solgia boi.
e industria lor. eu ma p** pe ea. asta e. nu mai e muzica. e industrie. zicea bine adapter.
adevarat
dar.. concret ... nyoil desper ice t vs souljah boy ... de ce nu are dreptate? pentru ca ... "a scos o piesa si acum isi da cu parerea despre orice.. etc.. " ... asta nu e un argument ... ai altu mai bun?
ps nu esti obligat sa raspunzi.. doar daca vrei .. astea
iti raspund.
nu neg ca zice bine ce zice
discutie incheiata .. ca nu-ti place nyoil .. asta-i treaba ta
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
daca e vorba de muzica gen bamby blondy si alte porcarii pe care le asculta oamenii ce nu si-au gasit in ca un scop al vietii aleg soulja boy ..... daca e vorba de RAP adevarat cultura hip hop si viitorul nu stiu destule injuraturi pe care sa i le dedic lui soulja boy
vai,ce ironici suntem astazi...
on:cred ca s-a implicat prea multa lume aiurea in "beefu" asta.Soulja boy trebuia sa inghita,sa se puna pe treaba si sa scoata in plm ceva de calitate,in loc sa continue kktu asta de beef menit sa indobitoceasca ascultatorii de rap.
solgia boi nu are cum sa scoata ceva de calitate. si chiar daca cumva printr-o minune o sa scoata ceva de calitate tot nu va avea credibilitate. el nu are de ce sa faca ceva de calitate. el face ce face si asta ii aduce bani. de ce s-ar schimba? nu o sa inghita nimic pentru ca chiar il doare in pula de ce zic altii despre el cand are milioane de dolari in cont.
peste un an oricum nu o sa se mai auda nimic de el. mult zgomot pentru nimic.
nu te supara kenshin da' soulja boy nu e chiar crunk ....suna mai mult a soundtrack de jocuri video am un remix de la crank that si suna chiar bine avand in vedere cum suna melodia originala ......plus ca negativu este copiat