DRICU - CEL MAI PROST GENIU 2008 [ALBUM DOWNLOAD!!]
KrafTu wrote:SA NU SE PIARDA!Dricu wrote:Asa cum am zis Dricu - Cel mai prost geniu [2008] la DOWNLOAD:
Tracklist:
Dricu - [Cel mai prost geniu #01] Intro
Dricu - [Cel mai prost geniu #02] Reteta succesului (feat KrafTu)
Dricu - [Cel mai prost geniu #03] Celebrities deathmatch (feat Cumicu)
Dricu - [Cel mai prost geniu #04] D R I C U
Dricu - [Cel mai prost geniu #05] Cel mai prost geniu
Dricu - [Cel mai prost geniu #06] Ne suferiti
Dricu - [Cel mai prost geniu #07] Darrram (feat Infinite Skillz)
Dricu - [Cel mai prost geniu #08] Vara
Dricu - [Cel mai prost geniu #09] Toleram (feat Kryp)
Dricu - [Cel mai prost geniu #10] Nu ma plang (feat KrafTu)
Dricu - [Cel mai prost geniu #11] De dragul vremurilor
Dricu - [Cel mai prost geniu #12] Outro (feat KrafTu)
Pentru DOWNLOAD apasati pe poza sau pe linkul urmator:
Dricu - Cel mai prost geniu [2008] la DOWNLOAD
P.S.: Multam DFB!
nu poti venit asa din senin cu nimic sa te caci in munca omului , sa zicem ca ok nu e la nivel bun , da numi vine unu ca tine saim zica ca productia e praf , si ca doar invitatii o rupt tracku`rile intelegi ?tux wrote:slab.
mc praf. productie praf. mix/master praf.
invitati ok.
teas bagan mata da poate ea e de treaba
- alacuplete
- un domn / doamna
Hai sa va zic ceva... daca zice un ascultator ca Dricu e praf , de acord , parerea lui.
Dar mi se pare penibil cand vin asa zisi MCs care nu au decat 2 piese la activ si-alea vai steaua lor sa dea ei lectii... de genu e4t,tux,racfm,'nsky si alte specii gen tzele sau plm mai stiu io care.
Deci da...esti ascultator..baga-ti pla-n munca lui daca nu-ti place... esti rapar du-te-n plm si dovedeste exact cum va fute Cedry2k in gura pe lirici pt critici
Dar mi se pare penibil cand vin asa zisi MCs care nu au decat 2 piese la activ si-alea vai steaua lor sa dea ei lectii... de genu e4t,tux,racfm,'nsky si alte specii gen tzele sau plm mai stiu io care.
Deci da...esti ascultator..baga-ti pla-n munca lui daca nu-ti place... esti rapar du-te-n plm si dovedeste exact cum va fute Cedry2k in gura pe lirici pt critici
tocmai mi-ai aratat cat de lipsit de coloana vertebrala esti.Dricu wrote:nu poti venit asa din senin cu nimic sa te caci in munca omului , sa zicem ca ok nu e la nivel bun , da numi vine unu ca tine saim zica ca productia e praf , si ca doar invitatii o rupt tracku`rile intelegi ?tux wrote:slab.
mc praf. productie praf. mix/master praf.
invitati ok.
teas bagan mata da poate ea e de treaba
o, vai. trebuia sa ai numai critici bune?
o vai, am venit din senin si m-am cacat in munca omului. ooo!
prietene, e doar o parere. asa vad eu materialul.
mananci cacat. parerea e din postura ascultatorului, nu a mc-ului. nu am venit si am zis ca 'dricu e de cacat. ascultati tux'.Stefan P wrote:Hai sa va zic ceva... daca zice un ascultator ca Dricu e praf , de acord , parerea lui.
continuati cu parerile BUNE si SUPER BUNE despre material. altfel o sa va zica dricu ca nu puteti sa va pisati asa pe munca omului, ce pula mea...
deci in topicu Dricu ti-e rusine sa vorbesti in calitate de MC al funkimiei pe care ti-o promovezi cu tot sufletu tau de baietas antipatic? ti-e rusine ,a? pai sa-ti fie...si tie si tuturor putoilor...asa sa vb ...sa nu va mai numiti mcii pizdii si sa faceti piese despre messenger si copilarii frustrate sau iubiri din liceu. dati-i drumu-n plm cu gargara asta ca nu va aude nimeni pe un forum..si nu o sa ajungeti nicaieri cu caracteru asta de cacat....
- Anghel Marius
- dimineata verific forumu