DILATED PEOPLES LIVE IN ROMANIA 23 NOV BUCURESTI

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

cine va merge?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Slang Royal
fratele meu tu esti baiat

Post by Slang Royal »

Sun|Rah wrote:propun banarea timisorenilor ce's sub = 19 ani.
:) oricum nu stiu cati indivizi sub 19 ani vor fi prezenti, luand in considerare ca Dilated sunt de ceva vreme in miscare si nu prea iau prins pustii:) dar daca e, facem preturi in 2 variante:) peste varsta si sub, gen state:)) sa vedem cati sustin miscarea:)

lasand caterinca, nu cred ca mas putea declara daca as putea face treaba asta cu limita de varsta, pentru ca practic unul din scopurile mele cand am inceput sa fac treaba asta cu evenimentele, era exact acesta, de a incerca a le crea un habitat pustilor unde sa asculte muzica de calitate, sa invete si apoi sa creasca mai departe! pentru ca altfel vom ramane doar veterani si nu cred ca asta ne propunem.

Pretul biletelor , cel putin la timisoara va fi in regim preferential in 2 variante, cel mai probabil, 35 de lei inainte si 40 de lei la intrare!
Nu stiu daca sa pun biletele in vanzare inainte pentru ca mai spunea cineva candva, nu a fost show rep la care sa ramana oameni pe afara.
deci..!
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
christian k.
vatraș local

Post by christian k. »

Slang Royal wrote:
:) oricum nu stiu cati indivizi sub 19 ani vor fi prezenti, luand in considerare ca Dilated sunt de ceva vreme in miscare si nu prea iau prins pustii:) dar daca e, facem preturi in 2 variante:) peste varsta si sub, gen state:)) sa vedem cati sustin miscarea:)
Eu peste 19 zile fac 15 ani si voi fi prezent la Dilated in Timisoara. Ceva reduceri? :lol:
sunrah
.

Post by sunrah »

Slang Royal wrote:lasand caterinca, nu cred ca mas putea declara daca as putea face treaba asta cu limita de varsta, pentru ca practic unul din scopurile mele cand am inceput sa fac treaba asta cu evenimentele, era exact acesta, de a incerca a le crea un habitat pustilor unde sa asculte muzica de calitate, sa invete si apoi sa creasca mai departe! pentru ca altfel vom ramane doar veterani si nu cred ca asta ne propunem.
tu cati ani ai?

p.s.: e evident ca ma refeream strict la forum,
ar fi nemaipomenit sa apara la un concert dilated cat mai mult tineri, sub/peste 19 ani.
you just never know when you're living in a golden age.
Slang Royal

Post by Slang Royal »

WrongNigga wrote:
Slang Royal wrote:
Eu peste 19 zile fac 15 ani si voi fi prezent la Dilated in Timisoara. Ceva reduceri? :lol:
:lol: :lol: cand apari la show, spui la poarta ca il cauti pe Adi, si dau eu o limonada:)) si zicea un prieten deal meu ca te ducem si la gagici sa vezi cum e manevra:))

PS Sunrah da, cam asa e, defapt asta imi doresc si eu sa vina cat mai multi tineri ca sa vada ca se poate face si muzica de calitate!
Are vreo relevanta varsta??
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

N'am citit toate cele 10 pagini..e mentionat pe undeva pretul biletelor ?
Image
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Slang Royal wrote:
Pretul biletelor , cel putin la timisoara va fi in regim preferential in 2 variante, cel mai probabil, 35 de lei inainte si 40 de lei la intrare!
N-ai citit nici macar pagina asta huh ? :lol:
sunrah
.

Post by sunrah »

Slang Royal wrote:PS Sunrah da, cam asa e, defapt asta imi doresc si eu sa vina cat mai multi tineri ca sa vada ca se poate face si muzica de calitate!
in hip hop, tot timpul a avut. in special cand ajungi la 40 si incetezi sa mai asculti. :)
christian k.
vatraș local

Post by christian k. »

Slang Royal wrote:
WrongNigga wrote:
Slang Royal wrote:
:lol: :lol: cand apari la show, spui la poarta ca il cauti pe Adi, si dau eu o limonada:)) si zicea un prieten deal meu ca te ducem si la gagici sa vezi cum e manevra:))
Roger! :lol:
Blacksun

Post by Blacksun »

Sun|Rah wrote:
Slang Royal wrote:PS Sunrah da, cam asa e, defapt asta imi doresc si eu sa vina cat mai multi tineri ca sa vada ca se poate face si muzica de calitate!
in hip hop, tot timpul a avut. in special cand ajungi la 40 si incetezi sa mai asculti. :)
Apropo ca tot ai zis asta , am vazut ieri un pe unu mai in varsta ( intre 50-60 de ani avea ) cu tricou cu Hades Records am rams prost cand am vazut. :lol:
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

^ Era Butch !!!

:evil:
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

Blacksun wrote:
Sun|Rah wrote:
Apropo ca tot ai zis asta , am vazut ieri un pe unu mai in varsta ( intre 50-60 de ani avea ) cu tricou cu Hades Records am rams prost cand am vazut. :lol:
haha, tare. oricum, hades in orice context e o exceptie. :lol:
Blacksun

Post by Blacksun »

Mie imi vine greu sa cred ca omul ala asculta Hip Hop la cat de batran era , probabil ca tricoul era cumparat de fisu/fisa :)
Bine mai sunt uni in varsta care apar pe la concerte de Hip Hop , ultima oara am vazut la lansare la Hades Preia Controlul 2 , dar oricum nu cred ca au venit pentru muzica si pentru bautura :lol: :lol:
alka

Post by alka »

bla bla...
Slang Royal

Post by Slang Royal »

eu cred ca la show-urile facute pana acum am avut oameni cu varste cuprinse intre 15 si 35 de ani, e drept ca nu m-am apropiat de cei 40 de ani de care vorbeste Sun, dar sunt multumit de ceea ce am vazut pana acum in crowd:)

Important e sa vina lumea la show-ul asta pentru ca daca nici acum nu se aduna populatia, nu stiu ce sa mai zic, si nu stiu ce am putea face ca sa schimbam ceva!
Post Reply