DJ Premier & Blaq Poet 22 martie @ The Silver Church
Moderators: .etalosed, greuceanu
haina poetului
bah, Blaq Poet nu prea m-a spart, insa geaca a rupt gura targului! :D
oricum cre'ca e geaca lui preferata - check this out: http://www.youtube.com/watch?v=JYWIebHSzio
Pace si Santate!
oricum cre'ca e geaca lui preferata - check this out: http://www.youtube.com/watch?v=JYWIebHSzio
Pace si Santate!
"Sa fitzi iubitzi! ...de fapt suntetzi deja, doar ca n-o simtzitzi"
- AudioCassetteEra
- tanar
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
tare evenimentu asta. chiar nu ma asteptam sa fie asa multa lume, se vede treaba ca hefe are viziune. am ajuns deabia inainte sa inceapa ransu din pacate si nu am apucat sa vad zale pe care nu i-am vazut niciodata. Foarte tare Rans e o energie tare de tot cand sunt 5 oameni pe scena. l-am vazut pe vexx foarte entuziasmat de treaba, sper sa mai revina prin rep. dj premier a fost foarte energic si remarcabil impresionat de cum se manifestau oamenii. nu stiu ce idee au artistii straini despre Romania, ce asteptari, dar s-a vazut ca au fost intrecute.
sper intr-o formula semicompleta duminica la rans, sa-l includa si pe vexx . ah... si muie bere la 0.33 !
sper intr-o formula semicompleta duminica la rans, sa-l includa si pe vexx . ah... si muie bere la 0.33 !
http://download.microsoft.com/download/ ... ySetup.exeDog Da Hustler wrote:diseara, dupa ce dau resize la peste 700 de poze si vad ce e de oprit si ce nu. rabdare (si tutun)
PS: malone era ala care flutura o revista in fata scenei?
dupaia click drept pe toate pozele, si dai resize image > ai de ales niste marimi standard.
asta asa....ca sa nu mai dai resize la 700 de poze.
cum ai reusit sa faci poza cu Premier??Mallone wrote:Eu,eram daPe revista aia luasem autograf si de la Guru in 2008 si am vrut si de la Premier. Pacat ca n-am apucat si de la Poet sa iau,ca poza lui intamplator era chiar pe pagina urmatoare.
Nu pot sa spun decat ca a fost magnific aseara. Mai avem nevoie de asemenea oameni care sa ne onoreze in adevaratul sens al cuvantului cu prezenta si sa mai vindece ranile si lacunele astea din hip-hopul romanesc. Premier nu m-a impresionat doar prin muzica pe care a pus-o ci si prin prezenta de spirit si atmosfera extraordinara pe care a reusit s-o creeze in public. Si apropo,publicul m-a suprins foarte placut. Lumea n-a plecat decat dupa ce Premier a incetat sa mai presteze. Deci ce pot sa spun. Punct ochit,punct lovit,prin urmare scop atins.
admin edit: yeaaaaaaah
[quote="Mallone"]Eu,eram da
Pe revista aia luasem autograf si de la Guru in 2008 si am vrut si de la Premier. Pacat ca n-am apucat si de la Poet sa iau,ca poza lui intamplator era chiar pe pagina urmatoare.
...Tot tu erai cu o SACOSA/PUNGA galbena in mana si iti era rusine cu ea pe scena in plm ii spuneai lu ala de la paza sa ti-o tina sa faci poza cu Premier ...
FOH!

...Tot tu erai cu o SACOSA/PUNGA galbena in mana si iti era rusine cu ea pe scena in plm ii spuneai lu ala de la paza sa ti-o tina sa faci poza cu Premier ...

Re: haina poetului
Haha chiar asta ii ziceam si unui prieten chiar mi-a placut geaca era f smechera...BTW pacat ca a bagat putine piese si multi nu prea stiau de el...oricum are un flow f bun .mie mi-a placut si partea lui!ches wrote:bah, Blaq Poet nu prea m-a spart, insa geaca a rupt gura targului!
Pace si Santate!
-
- Niciodata un nimeni
nu mi-era rusine cu ea pe scena,doar ca l-am rugat sa-mi tina plasa pe durata pozei ... adica 15 secunde,ca totusi n-as fi vrut sa fiu imortalizat langa un om ca Premier cu o punga in mana.Changed wrote:...Tot tu erai cu o SACOSA/PUNGA galbena in mana si iti era rusine cu ea pe scena in plm ii spuneai lu ala de la paza sa ti-o tina sa faci poza cu Premier ...Mallone wrote:Eu,eram daPe revista aia luasem autograf si de la Guru in 2008 si am vrut si de la Premier. Pacat ca n-am apucat si de la Poet sa iau,ca poza lui intamplator era chiar pe pagina urmatoare.
FOH!
Viața e complexă și are multe aspecte.