Rappa si Leasa - Contradictoriu (2010)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

NskY
#

Re: Rappa si Leasa - Contradictoriu (2009)

Post by NskY »

terminati cu offtopicul. ziceti despre piesa, despre album, despre orice are legatura cu subiectul. :arrow:
Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

Va anunt oficial si in premiera absoluta faptul ca am luat decizia de a pune pe album doar 2 interludii. Decizia este definitiva. Va urez mult succes in tot ceea ce faceti, cu conditia sa fie ceva constructiv.

PS: Pentru cei care intra pentru prima oara pe acest topic si le este lene sa dea inapoi la celelalte pagini care s-au scris pana acum, prezint din nou linkurile cu cele 2 piese pe care le oferim ca promo pentru acest album:

http://www.fileshare.ro/1371062322.05

http://www.fileshare.ro/1370313600.5

Va rog politicos sa nu coborati discutia sub nivelul minim de bun simt. Va multumesc si va urez inca o data mult succes in tot ceea ce faceti, cu conditia sa fie ceva constructiv.
VooDoo
rapperu vostru preferat

Post by VooDoo »

muie rapace
10
Leasa

Post by Leasa »

Voodoo, te anunt ca am luat decizia de a ignora mesajul tau. Decizia este definitiva. Iti urez mult succes in tot ceea ce faci, cu conditia sa fie ceva constructiv.
Leasa

Post by Leasa »

De asemenea, va anunt ca dupa ce am vazut aceasta poza:

Image

am luat decizia de a nu mai colabora niciodata cu Liry, desi ea se roaga de noi s-o luam in Granata Records. [...] Va urez mult succes in tot ceea ce faceti, cu conditia sa fie ceva constructiv!!!

POST MODERAT !
NskY
#

Post by NskY »

mai termina in plm si tu, ca esti enervant si nu mai ai nici haz... regulamentul forumului nu iti permite sa postezi poze cu alti useri. avertu si se rezolva. :arrow:
epho
gisulapu

Post by epho »

:lol: :lol: te-n silozzzz coaeeeeee, dar cu conditia ca daca te duci sa fie constructiv :lol: :lol:
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Leasa wrote:De asemenea, va anunt ca dupa ce am vazut aceasta poza:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: stii cat de mult ma intereseaza?direct telenovela :lol:
as vrea sa iti pun 3 intrebari:1:ce ai ascultat inainte sa te apuci de rep?2:ce ai invatat din asta?si 3:cata minte iti trebuie sa postezi asa ceva? :lol: :lol:
Leasa

Post by Leasa »

Theodore Hansson wrote:mai termina in plm si tu, ca esti enervant si nu mai ai nici haz... regulamentul forumului nu iti permite sa postezi poze cu alti useri. avertu si se rezolva. :arrow:
Salut si iti multumesc pentru mesaj. Nu intentionez sa fiu haios. Am citit si am recitit regulamentul si nu am vazut ceea ce ai spus tu ca este interzis. De asemenea nu am vazut sa mi se interzica sa spun adevarul!!! Totusi, am luat decizia de a nu mai creea polemica si a de a ma rezuma strict la materialul al carei nume il poarta prezentul topic, excluzand momentele in care voi primi intrebari interesante si demne de un raspuns din partea mea. Decizia mea este definitiva. Iti urez mult succes in tot ceea ce faci cu conditia sa fie ceva constructiv.

@ B0ka - Te salut si pe tine respectuos si iti multumesc pentru mesaj. Iata raspunsurile mele la intrebarile pe care le-ai pus:

1 - am ascultat foarte multe genuri de muzica. primul gen de muzica al carui fan am fost este muzica populara. imi aduc aminte o melodie, din pacate imi scapa numele dar versurile erau cam asa: "lasa-ma mandruto, lasa-ma s-adorm, cu mana la pupaza si cu cucul gol"

2 - din ce? din muzica pe care am ascultat-o? nu ascult muzica pentru a invata ceva...

3 - intrebarea asta nu imi place caci este tendentioasa asa ca am luat decizia de a nu-ti raspunde. decizia mea este definitiva!!!

@efortea - te salut respectuos si pe tine si iti multumesc pentru mesaj. de mic copil imi doresc sa merg intr-un siloz. bunicii din partea mamei sunt din enisala, jud tulcea si de fiecare data ma uitam pe geam la tren si erau niste silozuri pe care le admiram si plangeam ca nu opreste trenul acolo sa ma duc sa le vizitez.

Toate cele bune tuturor si mult succes in tot ceea ce faceti, cu conditia sa fie ceva constructiv.
Blacksun

Post by Blacksun »

Ba e nebun leasa asta :lol: :lol: :lol: :lol:
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

leasa, o sa scoti si o serie limitata cu autografe? o sa reeditezi primul tau album? cine-ti face coperta?
Leasa

Post by Leasa »

Salut Exile,

Te salut respectuos si iti multumesc pentru mesaj.

Nu o sa scot o serie cu autografe caci in aceasta tara doar 2 persoane sunt indreptatite sa dea autografe. Aceste 2 persoane sunt Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi.

Nu o sa reeditez primul album deoarece am prea mult idei pentru viitoare proiecte si timp prea putin la dispozitie.

Coperta va fi facuta de d2ok.
Rainbows And Lsd
dimineata verific forumu

Post by Rainbows And Lsd »

jur ca ma prapadesc de ras cand mai posteaza ceva leasa pe care cu aceasta ocazie il salut cordial
anyhow, the wine goes down good and
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
rage

Post by rage »

leasa, tu m-ai injurat acum 2 seri, cand m-am trezit ca mi-a crapat monitorul ?
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

decizia mea nu e inca definitiva, dar am rugamintea sa va rezumati la a vorbi despre materialul vostru, atunci cand aveti ceva nou de spus.

bumpingul mascat nu este ceva constructiv.
Image
Post Reply