C.T.C. (Doc, Deliric1, Vlad Dobrescu, DJ Paul)
Re: C.T.C. (Doc, Deliric1, Vlad Dobrescu, DJ Paul)
jumate. dobrescu si paul au ramas baieti.
- delir
- spre 5000 de posturi, e ok
Eu sunt fanboy Doc si Deli dar bucata asta nu-i deloc pe gustul meu.
Inca sper la o piesa cu masoni, Illuminati, cyborgi, ceva de genul.
artificial intelligence is no match for natural stupidity
"stii cum iti dai seama ca piesa lu blabla e mai tare?
vd apare in clip
dar in clipul de la doc si deliric nu apare"
discutie cu unul dintre forumisti pe facebook, nu dau numele ca sa nu aibe probleme ( pfff
) ) dar are mare dreptate
))
vd apare in clip
discutie cu unul dintre forumisti pe facebook, nu dau numele ca sa nu aibe probleme ( pfff

http://soundcloud.com/arinix
Speri de pomana. Oamenii au dat-o pe alt stil. Ii inteleg intr-un fel, it's all about the money, momentan sunt pe val ( toti liceenii asculta in ziua de azi Doc si Deliric, ca e la moda) si trebuie sa satisfaca puzderia aia de fani. Numai daca iau trolii de pe fb si au o caruta de oameni pentru care sa faca piese.delir wrote:Eu sunt fanboy Doc si Deli dar bucata asta nu-i deloc pe gustul meu.

Tare adevarata si remarca aia pusa de iemsy..
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
nu trebuie coae piesa despre masoni si conspiratii. poti face ceva tot pe stilul asta, dar mai putin penal.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
vd nu apare in clipul doc&deliric pt ca nu l-au luat cu ei la mare"stii cum iti dai seama ca piesa lu blabla e mai tare?
vd apare in clip
/threadnu trebuie coae piesa despre masoni si conspiratii. poti face ceva tot pe stilul asta, dar mai putin penal.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Normal, inainte cand dadeau despre masoni si conspiratii jucau in filmul in care ei erau jedi mind tricks sau immortal technique acum joaca intr-un film in care se cred velea sau connect-r.G-MONEY wrote:Speri de pomana. Oamenii au dat-o pe alt stil. Ii inteleg intr-un fel, it's all about the money, momentan sunt pe val ( toti liceenii asculta in ziua de azi Doc si Deliric, ca e la moda) si trebuie sa satisfaca puzderia aia de fani. Numai daca iau trolii de pe fb si au o caruta de oameni pentru care sa faca piese.delir wrote:Eu sunt fanboy Doc si Deli dar bucata asta nu-i deloc pe gustul meu.
Inca sper la o piesa cu masoni, Illuminati, cyborgi, ceva de genul.![]()
-
- Arhistrateg nebiruitul
Să mă treziţi când apare filmul în care se joacă pe ei înşişi.Shade. wrote:Normal, inainte cand dadeau despre masoni si conspiratii jucau in filmul in care ei erau jedi mind tricks sau immortal technique acum joaca intr-un film in care se cred velea sau connect-r.G-MONEY wrote:Speri de pomana. Oamenii au dat-o pe alt stil. Ii inteleg intr-un fel, it's all about the money, momentan sunt pe val ( toti liceenii asculta in ziua de azi Doc si Deliric, ca e la moda) si trebuie sa satisfaca puzderia aia de fani. Numai daca iau trolii de pe fb si au o caruta de oameni pentru care sa faca piese.delir wrote:Eu sunt fanboy Doc si Deli dar bucata asta nu-i deloc pe gustul meu.
Adică, no hating & shit, că încă am speranţe şi de la Doc şi de la Deliric, dar cum zicea şi Suzy, şi piesele de Radio Vacanţa trebuie să fie bine făcute. Iar asta nu-i.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- fratele meu tu esti baiat
Nu stiu de ce, dar poza asta se potriveste perfect aici:

Shade. wrote:Normal, inainte cand dadeau despre masoni si conspiratii jucau in filmul in care ei erau jedi mind tricks sau immortal technique acum joaca intr-un film in care se cred velea sau connect-r.G-MONEY wrote:Speri de pomana. Oamenii au dat-o pe alt stil. Ii inteleg intr-un fel, it's all about the money, momentan sunt pe val ( toti liceenii asculta in ziua de azi Doc si Deliric, ca e la moda) si trebuie sa satisfaca puzderia aia de fani. Numai daca iau trolii de pe fb si au o caruta de oameni pentru care sa faca piese.delir wrote:Eu sunt fanboy Doc si Deli dar bucata asta nu-i deloc pe gustul meu.

they are watching

- h. kissvelvet
- dimineata verific forumu
greuceanu wrote:peste tot cu ai mei, toata lumea striga hey"... dleiric pls.

au mai avut piese proaste si inainte si chiar pe albumele lor, nu mi se pare o noutate. sunt sigur ca o sa mai scoata si chestii tari.
revin. sunt singurul care aude un click enervant cand incepe "nu mai plec de aici" ?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
- mikig the king
- adevarat sa mor de nu
Ba, io tot astept Asaltul partea a2a. 

Suzy wrote:aveti autobuze in dej?
^am trecut azi prin dej in drum spre cluj, am fost in spatele unui autobuz 1 minut, n-am apucat sa fac poza (smartphone din secolul trecut.. alea). era si 2/
au.
au.