Melodii greu de gasit
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- Professional Hater
- cataclysmicsound
- adevarat sa mor de nu
- Bazooka Joe
- trendy guy
group therapy nu este o trupacataclysmicsound wrote:orice de la : alkaholiks si group therapy

stai sa ma si explic ... din cate stiu eu piesa respectiva a aparut in vremea conflictelor east-west in state si era o piesa pe care apareau impreuna oameni din est si vest sub "indrumarea" lui Dre: B-Real, KRS-One, Nas si RBX
Nu stiu exact contextul..daca a fost pe vreo coloana sonoara sau compilatie...

muie copos
http://www.fileshare.ro/444759347.52 the alkaholiks - the flute songcataclysmicsound wrote:orice de la : alkaholiks si group therapy
- Chill Will
- the funky man
mihai.lazar wrote:group therapy nu este o trupacataclysmicsound wrote:orice de la : alkaholiks si group therapy
stai sa ma si explic ... din cate stiu eu piesa respectiva a aparut in vremea conflictelor east-west in state si era o piesa pe care apareau impreuna oameni din est si vest sub "indrumarea" lui Dre: B-Real, KRS-One, Nas si RBX
Nu stiu exact contextul..daca a fost pe vreo coloana sonoara sau compilatie...dar nu a existat vruen album.
A aparut pe cateva compilatii dupa '98 , stiu ca cumparasem eu compilatii gen Power of Rap '99 si altele si era pe ele.In fine , MARE RUGAMINTE.Azi ma plesnit in cap un refren de la o piesa romaneasca si nu o gasesc niciunde.
E vorba de o piesa de la GRASU XXL & PACO 10 GREI - RESPECT (zic bine?)
daca stie cineva despre ce vb hook me up pls.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
am un album d-al lui Dre - The Aftermath , l-a scos in '96 si are melodia pe el.mihai.lazar wrote:group therapy nu este o trupacataclysmicsound wrote:orice de la : alkaholiks si group therapy
Nu stiu exact contextul..daca a fost pe vreo coloana sonoara sau compilatie...dar nu a existat vruen album.
- Bazooka Joe
- trendy guy
Dr Dre are doua mari albume scoase in viata lui: The Chronic si The Chronic 2001. Aftermathul de care vorbesti tu poate e vreo compilatie ceva de genul.Shearer wrote:am un album d-al lui Dre - The Aftermath , l-a scos in '96 si are melodia pe el.mihai.lazar wrote:group therapy nu este o trupacataclysmicsound wrote:orice de la : alkaholiks si group therapy
Escobarus... Lasa bre Power of Rap ca albume de gneul fac si eu pe bloc

Last edited by Bazooka Joe on Thu Nov 22, 2007 2:46 pm, edited 1 time in total.
muie copos
- Chill Will
- the funky man
ba deci in '99 eu ascultam power of rap da mihai?era pizda si avea piese tari.
si totusi... GRASU XXL & PACO 10 GREI - RESPECT ???are cineva???am si uitat pe ce compilatie a aparut...
si totusi... GRASU XXL & PACO 10 GREI - RESPECT ???are cineva???am si uitat pe ce compilatie a aparut...
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- Chewbacca2
- hanzo