Hip-Hop Monden (de prin media)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

DiNO
Moderatorul Celebru

Re: Hip-Hop Monden (de prin media)

Post by DiNO »

Nu.
Nu ma ascund dupa niciun cires.
Ascult si imi place.

Pe cine ati fi nominalizat voi la categoria hiphop anul asta?
Cu piese scoase in ultimul an?!
Image
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Pe cine ati fi nominalizat voi la categoria hiphop anul asta?
Cu piese scoase in ultimul an?!
Ai uitat de DanniiB, boss!

Maxi are votul meu.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

ce-as nominaliza eu la premiile alea comandate?

Pe Vlad Dobrescu l-as nominaliza la RMA.

sau

sau

sau

sau ... de la Maxi, da? Asta e mai rep de 100 de ori decat Zbor cu parapanta...

sau

mi se par niste piese de bun simt. hip-hop-ul ar trebui judecat altfel. Pe ce criterii se fac nominalizarile?
Viața e complexă și are multe aspecte.
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

ba cat de praf a ajuns jerryco asta. nu cred ca exista ceva mai plictisitor in tot repul asta, iar bodo e bomboana de pe coliva
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Da...
SxPB lipseste de la rma.
Image
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

După gusturile mele, Mallone, niciuna dintre piesele puse de tine nu e mai bună decât Zbor cu parapanta. Nu că nu ar exista piese mai bune (numai pe albumul lui Dobrescu sunt vreo 4-5, Ăștia mici, Orașul e-n flăcări, Noaptea minții etc.), dar nu-s astea alea. Dar cu siguranță că sunt mai bune decât restul nominalizărilor.

Mi-ar fi plăcut să văd acolo: Sișu - Partea însorită a străzii, Flou Rege - Anima mundi, The Bridge Committee - Fuck that, Alan & Kepa - 9Zeci, Kazi cu SS, Sud BPM, Ateliere de Creație... și probabil mai sunt.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

ca tot suntem la capitolul asta, 2014 este pana acum cel mai slab din ultimii ani in materie de rap... ce dor imi e de vremea cand se scoteau albumele pe banda :(

iar zbor cu parapanta e o piesa ce merita sa fie acolo si e chiar misto.
http://soundcloud.com/arinix
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

2014 e un an bun pt rap,prost pt lalaiala.
ciuschi
dimineata verific forumu

Post by ciuschi »

scoti tu album?
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune

Boka
"TaTy"

Post by Boka »

dap(sper sa n-ai fost ironic).Si nu numai...au scos gun fu,faust,gnom...asta numai in tara,de afara nici nu are rost sa vorbesc.
aghiuta
Scrib si orator

Post by aghiuta »

Boka wrote:au scos gun fu,faust,gnom
...acesti monstri sacri ai hip-hopului romanesc in anul domnului 2014.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

COAIE!!!
LA RMA...romanian music awards...
premiile INDUSTRIEI muzicale.
Adica oameni care sunt ascultati in masa?!
Radio+TV pe cine ati nominaliza????
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

da, ma, in situatia data, nominalizarile sunt corecte (nimeni nu zice ca n-ai dreptate, ca doar nu suntem lipsiti de logica - bine, unii de pe aici sunt, dar ma rog...).

oful meu e ca pe radio, piesele care intra sunt alese pe niste criterii inexplicabile. newcomerii talentati nu au ABSOLUT nicio sansa sa intre pe radio, decat daca au pila care trebuie.

care e motivul pentru care in anii '90, pe TV vedeai "Din Sub", "Vino sa ma vezi mama", "Oamenii Mei", "Probleme de familie", (si lista poate continua la nesfarsit)?

sau o intrebare mai buna: care e motivul pentru care materiale precum "Veriga Lipsa" sau "Rapsodique" ieseau sub egida unor case de discuri? De ce unei trupe precum Gun Fu nu i s-ar acorda o sansa sa iasa la rampa cu un material oficial, bine slefuit?

Globul de cristal de ce nu e difuzat pe TV in heavy rotation? foarte simplu: pentru ca Dobrescu nu e afiliat la o casa de discuri care sa aiba blat cu televiziunile. si da, mi-as dori foarte mult ca piese precum "Globul de cristal" sa intre pe TV, sa ofere ascultatorilor o alternativa, sa le dezvolte imaginatia intr-un mod cat se poate de responsabil si pertinent.

la noi, televiziunile actioneaza discretionar si samavolnic, si nu te promoveaza decat daca esti sub egida unor case de discuri pe care conducerea lor le prefera.

si da, capii asa-zisei industrii muzicale Romanesti sunt niste libidinosi care-si adulmeca boasele si-si sug pula singuri de ani de zile incoace.

si da, mi-e o sila incomensurabila de ceea ce se intampla la noi...
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

ma Dino...
la cacatu ala de rma sunt nominalizate cacaturi fara substanta,ar trebui sa stii treaba asta.
din rock si rap se iau cele mai dancerizate piese posibile,astfel incat sa nu mai sune a rock si rap si se da cate un premiu de fiecare.Restul premiilor se duc la velea(vreo 3-4 asa),conectar(tot asa),si restu de 20 se duc pe cacaturi de bumtzareala(deepcentral,deepside deeejays,deepthroat,etc) si dancereala(vezi smaili,inna,lora sau aia mica cu vara pulii mele).
Folku nici nu se ia in considerare,desi imre(care scoate anual cate ceva) se pisa de sus pe toata "industria".
Radiourile si televiziunile sunt pline de cimpanzei lobotomizati(in 6 ore pe microbuz de la tg jiu la cluj creca am ascultat de 15 ori cacatu ala cu rochita si sandaua) iar publicul...care plm de public?Daca tu imi spui mie ca aia mica are public care sa ii cumpere cd-urile(de fapt care cd-uri ca are 2 piese in plm...si nu numa ea,majoritatea astora) si sa ii plateasca intrare la concerte(care sa tina fix 2 piese in plm) eu imi tai pula.Sau lora...sau uatzap ala....
Masele de care vorbesti tu asculta cacaturile astea ca le sunt bagate pe gat super insistent nu pt ca asta vor ei sa asculte.Ia sa bage radiourile la liber din tot ce iese,sau sa apara radiourile de nisa,care sa bage numai un gen tot asa din tot ce iese,fara heavy rotationuri si cacaturi,si sa se aleaga de acolo,sa vedem ce alege lumea?Acolo si asa vezi interesul lumii pt o piesa sau un artist.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

boka, o iei pe ulei, tata.

nicole cherry e extraordinar de talentata. chiar n-ai ce sa ai cu ea. problema e ca observ ca nu merge pe linia pe care apucase sa mearga cu "Memories". Reggae-ul este un gen muzical care lipseste cu desavarsire din playlisturile radiourilor generaliste, si Nicole a fost ca o revelatie pentru genul asta muzical.

What's up - deja m-am saturat de oamenii care-l critica. De ce? Pentru ca, intamplator, ne cunoastem personal din anul de gratie 2005, de pe vremea cand, alaturi de 2 negri, activa in trupa NSLG, si vorbeam cu el la ceas de seara pe calea 13 septembrie despre muzica, si-mi spunea ca i se rupe pula de asa-zisul underground, si ca el vrea sa faca bani din muzica. si gandeste-te ca avea 16 ani cand spunea asta. tot respectul pentru el, pentru ca de la bun inceput a stiut ce-a vrut. nu mai criticati fara sa cunoasteti.
Post Reply