BUG Mafia

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

awaky
i'm the scatman

Re: BUG Mafia

Post by awaky »

megga wrote:lectie de rap+cea mai buna voce pe un refren tribut.RESPECT BUG MAFIA!!! :bow: :bow: :bow:
MAFIA PE VIATA!
MrMario
fratele meu tu esti baiat

Post by MrMario »

dino, e foarte simplu cu muzica.. iti place dai play.. nu-ti place sari peste;)
epho
gisulapu

Post by epho »

omu si-a spus parerea. iti convine, bine, nu..iar e bine.. da-l in puIa mea =)
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Melodia e misto...
Insa ma enerveaza la culme cum au sarit unii sa o foloseasca ca sa indemne populatiunea la proteste in strada. Tocmai acum, cand e nevoie de masuri rapide si brutale, astia vor sa prelungim agonia pana ajungem sa mancam doar tzatziki pe paine ca grecii. Desi admir instinctele de marketing ale lui Tataee, cred ca trebuia sa se gandeasca de doua ori inainte sa lanseze piesa a doua zi dupa discursul lui Basescu.
Vezi aici:
http://voxpublica.realitatea.net/politi ... 41754.html
si aici
http://voxpublica.realitatea.net/politi ... ent-423616
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

de ce n-ar iesi in strada? nu vezi ca nimeni nu face nimic?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Nu Suzy, de fapt e prima oara cand se face ceva. Daca mareau fiscalitatea, atunci era de iesit in strada. Dar romanii sunt pe invers, se agita cand ar trebui sa "take it like a man". Ok, atunci hai in strada. Si peste-un an doi, cand o sa fim in faliment cu tontii, si bugetari si privati, o sa si locuim in strada.
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

man, daca o duceam bine pana acum, iar in momentul de fatza, din cauza crizei economice, trebuia sa mai strangem un pic cureaua, intelegeam perfect situatia si ne conformam. Dar cand esti futut in cur 20 de ani de toti cacatii, care pur si simplu s-au pisat pe ea de tara, nu-ti vine sa iesi in strada?!

respect Mafia, Guess Who, Parazitii si oricine incearca sa ne deschida putin ochii
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

ba, hai sa va zic eu ceva... nu am dus'o rau.

eu am avut eugenii, mallone a fost la munte, boka a avut pateu...

e chill, dar mafia nu mai are puterea de a raspandi un mesaj social in 2010.
Image
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

andiustin, ce zici tu nu contrazice ce-am zis eu. Traim in aceeasi tara, sunt la fel de buttfucked ca si restul. Dar de ce sa iesim in strada exact in momentul in care se preconizeaza implementarea primelor masuri care au potentialul de a realiza o schimbare reala? Si eu am indoieli, bazata in primul rand pe lipsa de buna-credinta a persoanelor care trebuie sa le implementeze. Dar asta nu schimba cu nimic faptul ca e primul pas real inainte. E prima data cand mediul privat nu trebuie sa puna curul la bataie ca sa scape nesodomizat sistemul de stat.
Asa ca lasati protestele. Mai bine ne apucam sa muncim.
cristi_yori
rapperu vostru preferat

Post by cristi_yori »

CreativeEgo wrote:andiustin, ce zici tu nu contrazice ce-am zis eu. Traim in aceeasi tara, sunt la fel de buttfucked ca si restul. Dar de ce sa iesim in strada exact in momentul in care se preconizeaza implementarea primelor masuri care au potentialul de a realiza o schimbare reala? Si eu am indoieli, bazata in primul rand pe lipsa de buna-credinta a persoanelor care trebuie sa le implementeze. Dar asta nu schimba cu nimic faptul ca e primul pas real inainte. E prima data cand mediul privat nu trebuie sa puna curul la bataie ca sa scape nesodomizat sistemul de stat.
Asa ca lasati protestele. Mai bine ne apucam sa muncim.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Loveste cu umbra sabiei tale
Shana
adevarat sa mor de nu

Post by Shana »

si tu crezi ca dupa implementarea acestor masuri vom iesi din criza, intr-un an, doi, trei totu` va reveni la normal si vom trai fericiti pana la adanci batraneti?
If you work for a living, why do you kill yourself working?
derex
serios, sunt ok

Post by derex »

deviati de la "bug mafia" piesa e ok, dar nu poate schimba multe lucruri, fara / cu piesa, criza tot e
b-)
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Shana wrote:si tu crezi ca dupa implementarea acestor masuri vom iesi din criza, intr-un an, doi, trei totu` va reveni la normal si vom trai fericiti pana la adanci batraneti?
Dupa cum am zis in mesajul anterior, am indoieli ca implementarea va decurge la fel de smooth pe cat zic astia ca o sa mearga. Dar nici nu pot sa fac ca toti jurnalistii mancatori de rahat care plang pe umarul mogulilor ca nimic n-are niciun rost, putem sa plecam capul si sa asteptam lovitura de sabie. Nu vedeti ca v-au convins pe toti ca totul e pierdut si singurul lucru care ne-a ramas de facut e sa plecam din acest loc "nepotrivit" (copyright GW)? Asta-i cel mai pervers efect al manipularii media: ca sunt toti la fel, ca viata-i ca parul de la cur, scurta si plina de rahat, ca "life sux and then you die", ca doar prostii spera si au idealuri. Cum zicea cineva mai intelept: "suntem condamnati la optimism". Sau plecam. Sau murim. Ca doar "partir, c'est mourir un peu".
Si asta ar trebui sa comunice piesele hip-hop: ca exista speranta indiferent de situatie. Eu pentru asta ascult hip-hop de 16 ani. Nu pentru atitudini de resemnare mioritica. "Ca de-astea am, prea am destule". M-am saturat sa mi se explice ca blocurile-s gri si viata-i neagra, politicienii sunt la fel si ziaristii preseaza cacat (Ziaristoooo!). Protestul social e justificat, in hip-hop si-n viata, atata timp cat propune o alternativa. Cand exista doar de dragul de-a fi contra sau e folosit ca arma a opozitiei, prefer sa ma lipsesc de.
Si-am aberat destul. Bafta!
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

daca imi dau fraierii astia putere in romania le produc 3 miliarde de euro in 3 saptamanii si nu se mai taie nici un salariu...auzi la prostu asta de mai sus masuri brutale si rapide :lol: :lol: :lol: sper sa moara matamare de foame :lol: :lol: :lol:
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

nimeni de pe forumul asta nu o duce rau atata vreme cat au bani sa-si permita sa plateasca un abonament la internet si sa aiba un computer acasa. am fost cu tata acum 1 saptamana intr-o comuna din judetul Buzau,"Udati Manzu" pe nume,unde am vazut o familie de romani intr-o darapanatura ( darapanatura e putin spus ) care muncea in continuu in peticul de pamant pe care-l avea,doar si doar ca sa supravietuiasca. aia da oameni saraci lipiti pamantului !
suntem obisnuiti cu niste luxuri pe care cu unele exhibitii,ni le-am cam permis pana acum. iar romanul e foarte capra cand vine vorba de luxuri pe care grecii nu si le permit,spre exemplu. sa ne mai gandim totusi daca traim chiar asa de prost ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Post Reply