BUG Mafia

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Re: BUG Mafia

Post by megga »

ai fost tu la udatipizda si ai vazut oameni saraci.iti arat eu si-n udati dristor oameni saraci coaie...si trebuie sa fii extrem de prost sa crezi ca asta e o problema reala fara rezolvare...sunt miliarde de euro in tara asta pe care doar trebuie sa le folosesti pt ca esti statul asa vrea pula ta...asta e o japca,nici nutu nu facea japca asta...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

megga wrote:daca imi dau fraierii astia putere in romania le produc 3 miliarde de euro in 3 saptamanii si nu se mai taie nici un salariu...auzi la prostu asta de mai sus masuri brutale si rapide :lol: :lol: :lol: sper sa moara matamare de foame :lol: :lol: :lol:
Ca sa citez din idolii tai: "Copii, voi stati cuminti!" Daca nu poti contribui la o discutie de adulti, pastreaza-ti onomatopeele pentru cusca de primate din gradina zoologica in care-ti desfasori activitatile intelectuale. Multumesc.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

megga wrote:ai fost tu la udatipizda si ai vazut oameni saraci.iti arat eu si-n udati dristor oameni saraci c***e...si trebuie sa fii extrem de prost sa crezi ca asta e o problema reala fara rezolvare...sunt miliarde de euro in tara asta pe care doar trebuie sa le folosesti pt ca esti statul asa vrea p*** ta...asta e o japca,nici nutu nu facea japca asta...
normal ma ca nu se vrea ... si nici nu se va vrea vreodata,atata vreme cat gustul banului atrage pe oricine. sunt putini care au banul public pe mana si-l folosesc cum trebuie. eu si mai multi tovarasi foarte apropiati suntem membri in consiliul de conducere al organizatiei de tineret pe sectorul 5 in UNPR ( partidul ala nou infiintat de izmenarul ala de Gabriel Oprea ) si vad cati bani se baga in deplasari prin tara si nu-mi vine sa cred de unde sloboz au astia atatia bani sa ne cocoloseasca cu mancare,materiale electorale si alte chestii ... bani au fost,sunt si vor fi intotdeauna in Romania. numai ca o mana de taranusi decid pentru niste milioane de oameni ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Image
Shyne
un domn / doamna

Post by Shyne »

http://sutu.ro/guvernanta/exploziv-guve ... mega-site/

oamenii din "Udati Manzu" or sa se bucure de site-ul asta... si noi astia din Dristor...
HiroHito
spre 5000 de posturi, e ok

Post by HiroHito »

imi place piesa asta dar parca tot mai tare e aia cu "ling pisda pana la os".
Eladio wutanghiddenmember

Post by Eladio wutanghiddenmember »

ARAD - Tataee a fost achitat ieri de Judecatorie în cazul accidentului de la Vladimirescu petrecut în 2008.

Zi cu vedete la instanţele de judecată din Arad. A fost înfăţişarea primarului de Arad, Gheorghe Falcă, la Tribunal, dar şi încă o înfăţişare în procesul lui Tataee, cunoscutul membru al trupei BUG Mafia, la Judecătoria Arad. Tataee nu a venit singur la înfăţişare, ci însoţit de colegii din formaţie: Caddy şi Uzzi, toţi trei participând la ultima înfăţişare în procesul care viza lămurirea incidentului petrecut la Vladimirescu, în 2008, după un concert al BUG Mafia la Periam.

Tataee era judecat pentru vătămare corporală din culpă, dar procesul a ajuns la final ieri dimineaţa. Judecătoria Arad a decis ca Tataee să fie achitat şi a respins pretenţiile civile formulate de partea vătămată, Ioan Bartok.

În 2008, partea vătămată circula pe un moped când a fost lovită de maşina condusă de Tataee (Vlad Irimia) în care se aflau membrii formaţiei, vehicul aflat într-o depăşire pe DN 7 la momentul impactului. Mopedistul a fost internat atunci în spital câteva zile pentru îngrijiri medicale. Victima a cerut despăgubiri, însă acestea nu au fost acordate.

sursa:aradon
noshit
un domn / doamna

Post by noshit »

Shyne wrote:http://sutu.ro/guvernanta/exploziv-guvernul-da-o-juma-de-miliard-de-euro-pentru-un-mega-site/

oamenii din "Udati Manzu" or sa se bucure de site-ul asta... si noi astia din Dristor...

incredibil in pula mea...ghici cine plateste pt asta
Sillen
dimineata verific forumu

Post by Sillen »

aaaaa asta e grea, da-mi un indiciu :)
This nothing’s more than matter.
KaTasTroFic
adevarat sa mor de nu

Post by KaTasTroFic »

Tataee la "Vorbe Grele"
Astazi, la ora 21:00, Tataee va fi invitatul lui Victor Ciutacu la emisiunea "Vorbe Grele" de pe Antena 2. Acesta va fi primul interviu televizat consistent al unuia dintre membrii trupei B.U.G. Mafia dupa aparitia trupei de la inceputul anului 2006 la Tonomatul D P 2.
Rapperi inculti au ajuns mult prea departe,
Ma injuri pe net, WOW !!! cat esti de puternic,
Da-te-n p**a mea de pinguin schizofrenic ...
Peekaboo

Post by Peekaboo »

Un fel de fluviu hip-hop :)) aka Bro News-> http://bronews.com/

Magazin de Muzica Hip-Hop-> http://rapmusicstore.bronews.com/
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Tataee e in direct la antena 2 de la 21:00. A inceput de juma de ora deja.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
KaTasTroFic
adevarat sa mor de nu

Post by KaTasTroFic »

Tataee: "Am ieşi în stradă, nu se mai poate altfel!"

adevarat il sustin si chiar mi-as dori sa fie o noua revolutie :baioneta:
Rapperi inculti au ajuns mult prea departe,
Ma injuri pe net, WOW !!! cat esti de puternic,
Da-te-n p**a mea de pinguin schizofrenic ...
HiroHito

Post by HiroHito »

LOL
ShannonTHB
dimineata verific forumu

Post by ShannonTHB »

Nu am prins toata emisiunea dar mi s-o parut foarte interesanta.
www.myspace.com/shannonbeatbox
Post Reply