URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

"Radiourile difuzeaza doar aberatii precum Sean Paul si 50 Cents. Singura emisiune tv de rap are doua ore. Promovarea tine de coaie mai mult decit de naturalete“, spune Cheloo."

si..cine a cantat in deschidere la 50?? :roll:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

Eu de foarte mult timp nu mai am ashteptari de la presa din Romania in general cu atat mai putzin cu referire la chesiti legate de hiphop.Oamenilor le`au intrat in cap ideile promovate de , sa zic , cei care au intzeles greshit muzica asta , si n`o sa le iasa niciodata pt ca NU II INTERESEAZA. Ma , romanu nu vrea sa caute , nu vrea sa se informeze . Romanu vrea scandal , vrea sa auda catzi bani si cat de shmecher e unu sau altu , pt ca el e sarac vai de pula lui si ascultand astfel de chestii pentru cateva minute il trece in alta lume inaccesibila lui . La TV in general se promoveaza toate kkturile pt ca, vrem sau nu sa acceptam, asta vinde!!! si astia cu articole lor , care se poarta de parca au descoperit ei nu stiu ce ... , is obligati sa scormoneasca in kkt tot in scop "comercial".

Zic eu ca tre sa acceptam ca a trecut vremea cand totzi eram mai mici si cand mergeam la magazinu de muzica si cumparam tot ce era hiphop , nici nu ne interesa numele trupei sau notorietatea. Atunci nu aveam nici la tv , nici la radio si nici nu exista internetu care e pe cat de "pozitiv" pe atat de daunator.S`a facut selectzia si acum cumpara numai cine e constient de faptul ca daca nu face asta urmatorul album al trupei/mc`ului respectiv/e n`o sa mai apara.

Nu inghit si nici nu iau de bune ideile lui cheloo de exemplu . Nu ash putea sa accept parerile unui om care , dupa ce mai avea putzin si aparea in pula goala la tv de dragul notorietatii , sa vina acum si sa spuna " Alta cauza o reprezinta albumele slabe". O sa creasca la un moment dat si pustii care se regasesc in "muie cna" , "muie femei" si o sa vedem atunci cate trupe "mainstream" o sa mai ramana . (vis a vis de ce a zis in articol). E maxima ipocrizie ce fac Parazitii la ora actula , aprope de ce a zis si Suzy mai sus. Adica ei s`au folosit de absolut toate mijloacele pt a atrage public ( tot felu de campanii de kkt etc) si au exploatat o gramada de copii care`si cauta identitatea si pe la 14 15 ani sunt razvratiti si acum se plang ca ... vezi Doamne nu au competitie .

Tre sa ne bucuram ca se intampla nishte evenimente de anvergura la noi , tre sa ne bucuram ca exista Hades care SE MISHCA , ca exista si FACEM . E un cerc exclusivist al oamenilor care chiar intzeleg ceva si cred ca nu tre sa se mai planga nimeni . Sa ascultam muzica , sa cumparam ce ne place in semn de respect pt artistii respectivi si sa venim la concerte .
maharitza
un domn / doamna

Post by maharitza »

super naspa mi s-a parut articolul, mai ales ca sunt si studenta la jurnalism. in primul rand, e clar ca unghiul de abordare a fost astfel ales incat sa puna hh intr-o lumina proasta. asta se vede din titu, care n-are nici o legatura cu continutul articolui, fiind rautacios si atat. se poate observa, de asemnea, ca documentarea nu este una temeinica. da' ma rog era de asteptat sa apara un alt articol de genul asta. tot rautacios a fost si articolul despre ODD aparut in "Gandul" acum cateva luni. eu am ajuns intr-un punct in care nu-mi mai fac nervi aiurea. noi sa fim sanatosi si, cum a zis si cretzu: "Tre sa ne bucuram ca se intampla nishte evenimente de anvergura la noi. Sa ascultam muzica , sa cumparam ce ne place in semn de respect pt artistii respectivi si sa venim la concerte ."
dincolo de masti ne ascundem prea des sufletul ranit
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Un articol tipic pentru presa romaneasca de skandal....
Nu ma mai mira absolut nimic,atata timp cat vor exista asemenea oameni,va exista si mizerie in hip-hop...
Pacat ca traim intr-o lume plina de interese mercantile...banul dicteaza,calitatea dauneaza...cam asa ar trebui sa rezumam totul...
In tara asta,si-n general oriunde-n lume,oricat bine ai incerca sa faci,tot esti privit cu dispretz si cu scarba de cei ce nu si-au scos din cerebel ideile preconcepute...asta se intampla si cu hip-hopul...
Casele de discuri si ale lor patroni simt fluxul de trupe,simt ca ne apropiem din ce in ce mai mult de suprafata tunelului in care suntem,iar "domniile lor" ar dori sa omoare raul din fasha pana nu erupe si le da peste cap interesele lor bine gandite...
Presa este arma perfecta de manipulare laolalta cu televizorul,sunt arme clasice...
Trebuie pana la urma sa ne vedem de treaba noastra,si prin munca inzecita sa scoatem hip-hopul asta amarat la suprafata...prin toate modalitatile posibile...
Sa ne gandim bine ca trupe ca "Parazitii" si "Mafia" inca exista,dar in viitorul apropiat sau mai putin apropiat tot se vor retrage,si vom ramane noi la carma sa ducem mai departe treaba...
Domnii din presa romana nu se gandesc ca articolele lor sunt absolut efemere...prea mare valoare nu au...spre exemplu stau si ma gandesc ca nu se scrie in presa atat de negativ despre manele si ale lor interpreti dekat despre hip-hop...in ziare precum "Libertatea" vad de multe ori chiar articole pe prima pagina gen "Adrian Copilu Minune a dat 2000 de euro in service ca sa-si repare toba de esapament de la BMW-ul sau in valoare de 80000 de euro". Nimeni nu se gandeste ca totusi am intrat in Europa si avem dreptul liber la exprimare...
Oricum,ca sa concluzionez treaba...tot ce trebuie sa facem e sa ne vedem in continuare de treaba noastra,sa dam cu sutul acestui ghimpe de articol care ne inteapa ca o viespe-n cur,si sa le aratam nu prin vorbe,ci prin fapte celor din jur,inclusiv presei romane de fapt cine suntem...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Skittles
adevarat sa mor de nu

Post by Skittles »

Suzy wrote:"Radiourile difuzeaza doar aberatii precum Sean Paul si 50 Cents. Singura emisiune tv de rap are doua ore. Promovarea tine de coaie mai mult decit de naturalete“, spune Cheloo."

si..cine a cantat in deschidere la 50?? :roll:

sa stii ca sunt mai multe...pe langa vestitul yo!, mei e una pe Tvr 2 [ceva cu hh inscriptionari din underground sau ceva de genul], mai era una pe National Tv parca [am prins-o din greseala saptamana trecuta, dar nu am fost atenta la post si ora era foarte ciudata], yoz!-ul si Urbanul [unde dai piese cam naspa dar e... tot pe Mtv]...depasesc 2 ore ,dar si asa tot e putin
Voi cresteti, noi ramanem copii...
Rayz'O
un domn / doamna

Post by Rayz'O »

Ne place sau nu, articolul in cauza are si partea lui de adevar! una destul de consistenta din pacate!
Sera
Gademit

Post by Sera »

articolul in cauza dezinformeaza si prezinta gresit datele problemei. ma bucur ca oameni implicati in fenomen si cu capul pe umeri, precum arigo si brugner, au replicat prompt.

hiphopu n-a murit, e doar letargic.
Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

ARIGO e prea benga! (sunt fan de pa vremea cand imi arata poze scanate cu coperta de la "Eaten back to life")...iar Brugner e extrem de benga!
Image
emty
tanar

Nu cred sa vom vedea noua serie....Urban Grove..:(

Post by emty »

:idea: Da....stiti ce e naspa...ca nu ...putem vedea Urban-u...pentru ca din cate stiam eu era doar pe TvKlumea..(acum KissTv)....si prin cablu nu se prinde decat Mtv si U..:(
si Mtvf il are pe Yo!...asa ca...nuj daca vom vedea vreo emisiune...Urban prin cablu..:(
Image
Cultura Hip-Hop
Image
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Re: Nu cred sa vom vedea noua serie....Urban Grove..:(

Post by BRUGNER_okocha »

emty wrote::idea: Da....stiti ce e naspa...ca nu ...putem vedea Urban-u...pentru ca din cate stiam eu era doar pe TvKlumea..(acum KissTv)....si prin cablu nu se prinde decat Mtv si U..:(
si Mtvf il are pe Yo!...asa ca...nuj daca vom vedea vreo emisiune...Urban prin cablu..:(
E suspendata inca din noiembrie. Se pare ca vom reveni ma curand decat ne asteptam. Anuntam cand stim ceva sigur!
DiF
fratele meu tu esti baiat

Post by DiF »

nu prind tv kalumea....sau kisstv ce`o fi` acu` si ma streseaza sa stau ore sa downloadez de pe net .... dak le gasesc (ceea ce e foarte rar) k sunt aceleasi... PACE!
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

DiF wrote:nu prind tv kalumea....sau kisstv ce`o fi` acu` si ma streseaza sa stau ore sa downloadez de pe net .... dak le gasesc (ceea ce e foarte rar) k sunt aceleasi... PACE!
EMISIUNEA NU MAI EXISTA DIN NOIEMBRIE 2006.

se pare ca se va relua in curand la un alt post. stati pe faza
muie copos
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

IN PROPORTIE DE 90% Urban Groove revine in martie!!!!

Post by BRUGNER_okocha »

Dupa ultimele negocieri, Urban Groove revine in prop. de 90%, pe UTV, in luna martie, cu ocazia concertului Jedi Mind Tricks!!!

Image
adapter
moderator astea

Post by adapter »

:bow:
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

succes puternic !!!
Post Reply