URBAN GROOVE
-
- funk soul sensation
- andrutzu2006
- tanar
Re: IN PROPORTIE DE 90% Urban Groove revine in martie!!!!
da .. e tare noul logo.. numai ca eu sunt hater si voi spune ca o asemenea caseta cum e cea care da "Oo" din groove nu ar putea functiona daca ar existaBRUGNER_okocha wrote:Dupa ultimele negocieri, Urban Groove revine in prop. de 90%, pe UTV, in luna martie, cu ocazia concertului Jedi Mind Tricks!!!

- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
REF LA ACEST ASPECT: fara capturi pe net, pentru ca rapperul roman s-a obisnuit sa ia tot de pe net, si din pacate ocazional, UTV o sa se mai intereseze de audienta, si imi va fi greu sa ii explic ca se uita 10000, dintre care 9500 iau de pe net. Asa ca: MUIE NET!!!Fane wrote:vor fi si pe net emisiunile ?... caci nu prind u tv
ye, autorul a fost constient de asta, dar ce sa-i faci, e atat de mult hip hop bun pe lumea asta incat nu mai incape in 90min TDK/BASF/RAKS
serios vorbind: intr-un logo nu este deloc obligatoriu sa aratam structura si forma exacta a oricarui obiect stilizat folosit. pt ca d'aia e stilizat
Am pus caseta in primul rand pt faptul ca e un fel de "remember those dayz" cand nu ne intrau pe o ureche 50 de albume pe zi si ieseau pe cealalta.
Caseta pentru mine este foarte rep
Ati inteles ceva?

serios vorbind: intr-un logo nu este deloc obligatoriu sa aratam structura si forma exacta a oricarui obiect stilizat folosit. pt ca d'aia e stilizat

Am pus caseta in primul rand pt faptul ca e un fel de "remember those dayz" cand nu ne intrau pe o ureche 50 de albume pe zi si ieseau pe cealalta.
Caseta pentru mine este foarte rep

Ati inteles ceva?

Last edited by Koma on Thu Mar 01, 2007 12:33 am, edited 2 times in total.
-
- /\/\/\/