BUG Mafia
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Re: BUG Mafia
foarte bine au facut. o formatie mare are numai de pierdut de la o casa de discuri zic eu.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
wrong susan! fara o casa de discuri nu ai expunere mass-media. iar orice trupa are nevoie de asta, chit ca-i consacrata. cu internetul nu se face primavara.Suzy wrote:foarte bine au facut. o formatie mare are numai de pierdut de la o casa de discuri zic eu.
Pai eu au zis clar ca nu o sa mai vanda albumele , au zis ca albumele astea doua o sa fie la download si atat.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- Suzy
din moment ce esti o trupa mare deja lumea stie de tine. si oricum zicea si tataee ca era in cautare de sponsori. deci nu e vorba doar de internet. te futi in casele de discuri, frate.tux wrote:wrong susan! fara o casa de discuri nu ai expunere mass-media. iar orice trupa are nevoie de asta, chit ca-i consacrata. cu internetul nu se face primavara.Suzy wrote:foarte bine au facut. o formatie mare are numai de pierdut de la o casa de discuri zic eu.

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
sa scoata cu gsp, e mai bine pentru toata lumea.
cel mai bine asa, albumele is si mai ieftine, si le gasesti la orice chiosc.
- FAD
- adevarat sa mor de nu
Broco wrote:cel mai bine asa, albumele is si mai ieftine, si le gasesti la orice chiosc.
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
tot ce a fost scos cu gsp a fost via cat music. la puya nu stiu exact...awaky wrote:sa scoata cu gsp, e mai bine pentru toata lumea.
- Suzy
au zis ca le pun pe gratis parca si asa e cel mai ok.
bitza nutux wrote:tot ce a fost scos cu gsp a fost via cat music. la puya nu stiu exact...awaky wrote:sa scoata cu gsp, e mai bine pentru toata lumea.
puya cu media pro si bitza total independent de vreo casa de productie
Da jerryco are reclame.... gen am vazut aseara in zile si nopti reclama cu el si site`ul pentru download.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.