Hip-Hop Monden (de prin media)
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: Hip-Hop Monden (de prin media)
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Cei mai prosti barbati sunt aia care cred ca femeile le datoreaza ceva.

Te sun un minut si apoi ti-l sterg =)))))))))))))))))))))))))))
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Replica: https://imgur.com/a/CvNsz
Muistul încearcă să dea vina pe hip-hop pentru că-i un pulărău neferice.Acest gen muzical mi-a definit [...] în anumite privințe, chiar și viața.
ba eu sincer nu-s prea sensibil la chestii de harcelement si altele, ca mereu am fost de parere ca femeile vor pula, bani si bautura, da asta e la un nivel dinala sinistru, e grav omu' la modu' patologic ... si cica scuipa pe muieri care nu-i raspund pe face, n-am mai pomenit, cum era melodia aia, nu ma uitaaaaa, asa clar nu o sa te uite, mama ta de libidinos ...
si pana la urma, daca tot esti rapper, ce atata foame in tine, fa cum zice vorba aia, fa niste poze cu mafia si o sa se futa si femeia ta cum face campeona mea
si pana la urma, daca tot esti rapper, ce atata foame in tine, fa cum zice vorba aia, fa niste poze cu mafia si o sa se futa si femeia ta cum face campeona mea
=))))Kadhafi wrote:si pana la urma, daca tot esti rapper, ce atata foame in tine, fa cum zice vorba aia, fa niste poze cu mafia si o sa se futa si femeia ta cum face campeona mea
Pro, ba, pro.
vai mortii lui de labagiu.
vad ca ii placea sa foloseasca vorba aia cu "te calc pe cap" si "i'm not the one you want to fuck with". mai da-te-n mortii ma-tii. gangsterul care a cantat cu guta.
vad ca ii placea sa foloseasca vorba aia cu "te calc pe cap" si "i'm not the one you want to fuck with". mai da-te-n mortii ma-tii. gangsterul care a cantat cu guta.
Si daca a cantat cu Guta > Puta, ce sa facem sa il omoram?, numai kinderii s-ar la gatu' lu' Rimaru, ca vaiiii a cantat cu Guta > Puta, si are si un album cu 10, 11 piese, singura problema e ca lumea nu il vrea pe Rimaru, ca ba a cantat cu specimele, ba ca acum se ia d. curve.
Ba va intreb pe voi, de unde aveti pozele alea?
Ti-am aprobat posturile ca sa rada si baietii.
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
Marmot wrote: s-ar
Nu ma mira nimic din ce se intampla cu cocalarul asta creativ. E un jeg de om, asa a parut mereu, asa este, asa se comporta.Marmot wrote: s-ar
Marmot arata fix ca ala cu super super de s-a dat in ciocanele.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Preteni de pe forum...