URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

nZa
oblomovian

Post by nZa »

Shearer wrote:dar Yo ce e?
da ma , dar Yo! e asa mai ... MTVish ... de cele mai multe ori baga niste videoclipui si cam astai emisiunea ... no disrespect Dj Dox
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
dan
Pop

Post by dan »

nZalithus wrote:ar fi tare daca dupa fiecare sezon UG s-ar face DVD cu tot sezonu ...probabil s-ar vinde bine .. mai ales ca e singura emisiune de genu'
e foarte complicat cu actele sa poti vinde asa ceva legal :wink:

si daca tu ai fi dispus sa il cumperi, asta nu inseamna ca mai sunt si altii interesati de asa ceva .... asa ca bucura-te de fiecare editie in parte la TV :wink:
Rapid-Bad-Boy
un domn / doamna

Post by Rapid-Bad-Boy »

Mallone wrote:UTV se receptioneaza pe ASTRAL ? Chiar vreau sa stiu...
am pachetu' de baza de la astral (care, oricum, e de kkt), dar am utv. in mod normal ar trebui sa prinzi
ILL
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Eu personal as face DVD, am ideea asta demult, insa vom oferi premii la anumite editii, DVD-uri cu emisiunea respectiva. A vz cineva teaserul Urban Groove pe UTV? Va rog sa ne spuneti si noi cand il vedeti, numai pe voi va cred.
nZa
oblomovian

Post by nZa »

n-am mai schimbat de pe UTV de la ora 2 si acu e 7.. inca nimic .. mai asteptam
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

Nu mai trebuie sa asteptam, martea la ora 22:00, veti putea urmari Urban Groove pe UTV. Inceputul este pe 8 mai.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

alka wrote:
Nu mai trebuie sa asteptam, martea la ora 22:00, veti putea urmari Urban Groove pe UTV. Inceputul este pe 8 mai.
BRUGNER_okocha wrote:de azi ar trebui sa incepem sa vedem pe UTV un "teaser" cu Urban Groove. Bazandu-ma pe buna voastra credinta si incredere, va rog sa postati aici, daca il vedeti, ca ii prindem daca nu se tin de cuvant. Ms frumos! :bow:
Image
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

DiNO wrote:
alka wrote:
BRUGNER_okocha wrote:de azi ar trebui sa incepem sa vedem pe UTV un "teaser" cu Urban Groove. Bazandu-ma pe buna voastra credinta si incredere, va rog sa postati aici, daca il vedeti, ca ii prindem daca nu se tin de cuvant. Ms frumos! :bow:
beeesi mah:))
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

only beatbox... :lol:
Image
noshit
un domn / doamna

Post by noshit »

BRUGNER_okocha wrote: A vz cineva teaserul Urban Groove pe UTV? Va rog sa ne spuneti si noi cand il vedeti, numai pe voi va cred.
da...a aparut pe UTV...l-am vazut ieri
maharitza
un domn / doamna

Post by maharitza »

azi abia l-am vazut si eu. imi imaginez cam cat de des il dau, avand in vedere ca zilnic ( ce-i drept mai mult seara) dau pe utv si pana acum nici urma de promo.
dincolo de masti ne ascundem prea des sufletul ranit
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

inca o stire

Post by BRUGNER_okocha »

STIRE

Dupa o pauza de mai bine de 6 luni, Urban Groove reuseste sa se intoarca la UTV. Subiecte fierbinti, clipuri tari, live-uri in studio, promovare de evenimente hip hop, imagini de la cele mai tari concerte, aducerea in prim plan a tuturor celor 4 elemente si nu in ultimul rand evenimente marca Urban Groove, organizate si promovate aici, sunt numai cateva din reperele care incearca sa va convinga sa va uitati la una dintre cele mai bune emisiuni de profil din Romania.
In fiecare marti de la orele 22:00, Brugner va invita intr-o calatorie prin lumea hip hop-ului. Pe 8 mai, in editia de debut, invitat va fi Cedry2k. Acesta nu mai are nevoie de nici o prezentare, dupa ce a vandut 2000 de copii ale albumului « Alchimia Veninului » pe net, fara nici un fel de promovare. Membru marcant al gruparii Facem Records, Cedry2k este printre putinii MCs care reuseste sa isi mentina intacte principiile vis-a-vis de hip hop si in special de industria muzicala. Iata mai jos un set de 3 intrebari la care Cedry2k a raspuns cu amabilitate :

UG - "De ce ti-ai intitulat albumul "Alchimia Veninului ?"

Cedry2k - pentru ca am strans mult venin in mine (energie negativa) care a insemnat materia prima pentru albumul asta (veninul devine aur printr-un proces de alchimie). Am scris foarte apasat, in asa fel incat sa se vada si pe partea cealalta a foii.

UG - "Cat sta Cedry2k de obicei la textul unei piese?"

Cedry2k - Depinde de starea de spirit, de conditiile in care scriu, de tema piesei si de alti factori. Pot scrie o piesa in 15 min sau intr-o luna.

UG - "In ce proiecte urmeaza sa fie implicat Cedry2k?"

Cedry2k - Lucrez in principal la albumul Eqinox cu oamenii mei Carbon si Ufe, iar in paralel m-am apucat de un nou album solo care insa nu este prioritar.

Pentru a afla si vedea mai multe, stati pe UTV marti, 8 mai de la orele 22:00.
Racfm
rapperu vostru preferat

Post by Racfm »

Brugner ... am primit si newsletter :D ... de la UTV ... uite cum suna

Urban Groove

Dupa o pauza de mai bine de 6 luni, Urban Groove reuseste sa se intoarca la UTV. Subiecte fierbinti, clipuri tari, live-uri in studio, promovare de evenimente hip hop, imagini de la cele mai tari concerte, aducerea in prim plan a tuturor celor 4 elemente si nu in ultimul rand evenimente marca Urban Groove, organizate si promovate aici, sunt numai cateva din reperele care incearca sa va convinga sa va uitati la cea mai buna emisiune de profil din Romania.
In fiecare marti de la orele 22:00, Brugner va invita intr-o calatorie prin lumea hip hop-ului. Pe 8 mai, in editia de debut, invitat va fi Cedry2k.
Mini-interviu cu Cedry2k pe uonline.ro. Mai multe aici si martea viitoare, de la ora 22:00, la U.
Stefan P wrote: Destul sa-i vad freza de gigolo wannabe a lu mallone la avatar :)))
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

e scris tot de mine in prop de 95%. Te deranjeaza? :wink:
Racfm
rapperu vostru preferat

Post by Racfm »

nuuuuu :) ... eu te-am anuntat sa vezi ca astia de la u isi fac treaba :D ... apropo ... imi faci un cadou misto d ziua mea :X -> urban grooove :)))) .... ziua mea e pe 7 ug pe 8 ... cel mai misto cadou :)) .... ...

:)
Stefan P wrote: Destul sa-i vad freza de gigolo wannabe a lu mallone la avatar :)))
Post Reply