Battle runda 4

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

borac
tanar

Post by borac »

am picat cu marco, cu ala care a zis "ca tovarashii tai tzine cu tine" data trecuta. am dat io prima si am inceput bine, da' m-am pierdut .. :) i-am zis ca "nu stiu ce pula mea cauti tu cu microfonu in mana / credeam ca te-au suspendat astia de cand ai faultat limba romana" :D si le-a avut de acasa omu.. a dat numa de acasa, toata runda .. si dupa ce m-a scos pe mine, a picat cu waspy mi se pare, si a dat un cacat, nu mai stia sa lege 2 cuvinte, si in battleu cu mine a rupt nota ce dadea. pula mea ... iti dai seama ca m-am ofticat. lol i-am zis la sfarsit ultimu lucru "vad ca de data asta ti-ai facut temele, ai venit cu ele de-acasa / si stai linistit ca dupa battle ne vedem in fata la tine-acasa".
borac a.k.a. johnny .. iti fute neuronii
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

LOL... cum sa te faca ma marco... nu puteai sa-i zici si tu ceva gen..

"Coae, stii de ce a venit atata lume azi, nu pentru tine.. pentru ca e greva
Oricum, stai linistit.. in seara asta n-o sa agati nici o eleva."

:D pm... oricum.. macar ai avut sange sa te bagi... bravo oricum! pace!
maerry
un domn / doamna

Post by maerry »

am picat cu marco, cu ala care a zis "ca tovarashii tai tzine cu tine" data trecuta. am dat io prima si am inceput bine, da' m-am pierdut .. i-am zis ca "nu stiu ce pula mea cauti tu cu microfonu in mana / credeam ca te-au suspendat astia de cand ai faultat limba romana" si le-a avut de acasa omu.. a dat numa de acasa, toata runda .. si dupa ce m-a scos pe mine, a picat cu waspy mi se pare, si a dat un cacat, nu mai stia sa lege 2 cuvinte, si in battleu cu mine a rupt nota ce dadea. pula mea ... iti dai seama ca m-am ofticat. lol i-am zis la sfarsit ultimu lucru "vad ca de data asta ti-ai facut temele, ai venit cu ele de-acasa / si stai linistit ca dupa battle ne vedem in fata la tine-acasa".
frate de ce o arzi la modu "a venit cu ele de-acasa.." te-a facut inseamna ca a fost mai bun decat tine..asta e...faza e ca nu are rost sa te iei de cineva pe forum la modu asta pt ca poate nu poate sa iti raspunda..daca erai mai bun ca el il faceai cu tot cu rimele lui de acasa (parerea mea) bafta in continuare! sincer mi s-a parut cea mai slaba runda de battle de pana acum..asteptam finala :!: (no offence)
Cash Rulez Everything Around Me/C.R.E.A.M get the money/dollar dollar bills yaoo!
borac
tanar

Post by borac »

da ? tu esti unu din adeptii lu l doctoru inseamna. oricum nu conteaza. e mai bun la dat strofe, nu la off da dome. la off da dome se da pe loc. cum poti sa zici ca a fost mai bun ca a venit cu ele de acasa ? si ca daca eram eu mai bun il faceam si cu tot cu rimele lui. adica eu sunt de vina ca el a venit cu ele de acasa. discutiile astea nu au rost. pun pariu ca o sa spui si ca Ron e super bun la off da dome, nu ? asa imi fac o strofa si o dau ca pe melodie, ce conteaza, daca celalalt e bun, ma face si asa. e aberant, da oricum asa a fost dintotdeauna, si nimeni nu poate face nimic. si julian s-a agitat la inceput si degeaba, acum s-a resemnat si el. astea sunt discutii aiurea oricum.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Ron e super bun. Nu stiu ce ai cu el omule...

Frate, ce poti face.. a venit cu ele de-acasa.. a venit sa dea o poezie ca la cenaclu.. asta e coae. El a castigat ca a avut rimele de acasa.. da' n-a ajuns in finala. Fii fericit macar ca tu ai dat de pe loc... crezi ca public nu si-a dat seama ca erau de acasa? Acum sincer.. nu am fost la eveniment.. da' sigur 70% s-au prins ca le dadea de acasa.

Ce poti sa faci este sa exersezi mai mult si sa ii intorci tot ce a zis pe scena.. daca ii intorci pe scena toate fazele cu care a venit de-acasa.. esti tare.

apropo.. ce ai cu L Doc ? :|

In fine.. pace!
borac
tanar

Post by borac »

gata ma nu mai zic nimic. n-am nimic cu l doc, doar ca data trecuta cand ron i-a zis lu aforic ceva de genu "te-ai luat de tricoul meu ....." si aforic nu a zis nimic de tricoul lui ron. si i-a zis la sfarsit "frate eu nu am zis nimic de tricoul tau .." si l doc s-a suit pe scena si a inceput sa urle pe acolo "TOTI LE AU DE ACASA ! ESTE MUIE CE SE INTAMPLA AICI !! E GRAV FRATE ... " chestii de genu. a mai zis ca in afara toate battleurile se fac de acasa .. ceea ce nu e adevarat, si e o aberatie. pe scurt el a zis sa le facem toti de acasa, ca asa se face la off da dome.

aici imi inchei discutiile despre battle, ca deja ne-am intins prea mult.
dragonu
tanar

Post by dragonu »

evenimentu a fost super dope..atmosfera ok..felicitari lui acid pt locul 1..marfa sesiunea cu j,arsura,aforic si knox..marfa masa aia de fotbal din separeu..ne vdm joia viitoare peaz
Umbra
tanar

Post by Umbra »

bravo Waspy
ce vorbesti ma?
Peter Pan
moderator astea

.........

Post by Peter Pan »

bla bla bla .....a fost chiar fun BV VICTOR 10000X
Agent Orange
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

IN FINALA MARE: Waspy si Acid ... pacat de prima runda cu Jepcar vs Acid care a aratat cam a finala ... Jepcar dupa prestatia din prima runda merita un loc acolo ...
asta e...e vorba si de noroc pana la urma
muie copos
borac
tanar

Post by borac »

da acid vs jepcar a fost super tare. mi-a placut mult jepcar, chiar m-a surprins placut.
Waspy8.0
rapperu vostru preferat

Post by Waspy8.0 »

Felicitari la lumea care a avut coiu sa se bage....aseara am intzeles si eu cate ceva........despre oameni in general..si cum iau ei..battle-ul....ca idee.....cei de la noi cel putzin...impresia mea era alta. In alta ordine de idei....ma aflu undeva la 60% cu reincarcarea.....avand in vedere ca data trecuta eram pe la 20% TOPS.....sper ca pana la finala sa dezmeticesc complet.....incet incet.....am inceput sa "am fun"....La runda cu acid...mai aveam kef de vreo 30 min de dat in momentu in care mi s-a repasat micu`...asta e un lucru bun...eu privesc battle-u si din pdvd personal..am avut micu meu test de andurantza....Respect pt acidulat..care in runda 2 a avut grija sa impresioneze publicu...a meritat sa-mi ia fatza....DE DATa ASTa.....poate ca daca nu eram la battle si eram la test de andurantza...gandeam altfel:P ...Am o mica bila neagra pt nu stiu sigur..cine a scandat exact in timpu battle-ului cu acid....catre el....nu stiu sigur CE........dar gestul......nu-si prea avea locul...chiar daca i-a fost adresat lui acid....ash vrea in viitor..lumea sa fie mai degajata...si eventual mai "participanta"...mai FUNNY.....(nu de alta da daca voi nu va distratzi...atunci yo nici atat...).
Kombate, pe jepcar il astept oricand..oriunde.......daca cumva si el simte ca ar fi trebuit sa ajunga in finala si i-am suflat yo locu.... :wink:
Cypherele...sunt deskise............(asha am auzit eu).

Ne auzim peste 2 saptamani.....................exact ca data trecuta...promit sa vin (si) MAI cu chef...
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

da...s-a strigat ca nu raspunde acid la ce ii spusesei u ... dak omu a considerat ca nu e nevoie sa raspunda e treaba lui ... si e pacat ca tipetele astea precum si anumite posturi vin din partea unora carora li s-a impiedicat limba in gura si au pierdut jenant.
99.9%
maerry
un domn / doamna

Post by maerry »

da ? tu esti unu din adeptii lu l doctoru inseamna. oricum nu conteaza. e mai bun la dat strofe, nu la off da dome. la off da dome se da pe loc. cum poti sa zici ca a fost mai bun ca a venit cu ele de acasa ? si ca daca eram eu mai bun il faceam si cu tot cu rimele lui. adica eu sunt de vina ca el a venit cu ele de acasa. discutiile astea nu au rost. pun pariu ca o sa spui si ca Ron e super bun la off da dome, nu ? asa imi fac o strofa si o dau ca pe melodie, ce conteaza, daca celalalt e bun, ma face si asa. e aberant, da oricum asa a fost dintotdeauna, si nimeni nu poate face nimic. si julian s-a agitat la inceput si degeaba, acum s-a resemnat si el. astea sunt discutii aiurea oricum.
bai eu nu am zis ma ca a venit cu ele de-acasa..ti-am zis doar ca nu e corect dupa parerea mea sa vorbesti de cineva cand poate acel cineva nu poate sa iti raspunda..atat..daca el a venit cu ele de-acasa treaba lui nu ma intereseaza..si oricum..nu poti sa imi spui tu mine ca nu ai avut nici o idee in cap cand te-ai urcat pe scena...daca e chiar asa te felicit! :) :bow:
Cash Rulez Everything Around Me/C.R.E.A.M get the money/dollar dollar bills yaoo!
DoLLaRa_LeeQeeD
tanar

Post by DoLLaRa_LeeQeeD »

kum frate sa zici k dak` erai bun il fakeai ku rhimele lui d`akas` ku tot..... pai haigh sa-tzi zik yo alta smecherie.....imi fak shi yo multe rhime d`akas` dintr`un mare shi incapator diktzionar de biologie terminand in kuvinte cam ashea: histologie, homocromie, omatide, plastide, statociste, vacuole...acum trec in dictzionar de neurologie shi gasesk: Pachimeningitele, Leptomeningitele, Meningita sifilitica,Paralizia generala progresiva,neoplazie,nervaţie,nidaţie........................ETCCCCC.......
shi pana la jumate dau o duma la care termin cu un cuvant d`asta ghidush care sa shi rimeze....shi MUAMAAAAAA PUBLIC IN DELIRRRRRR...........aruncatzi ghetele, aruncatzi gecile, aruncati sutienele!!!!!!!!!!!!! cat de inteligent shi bun in rime sunt!!
shi uite ashea sunt yo haita de om si cashtig...
na.... fii shmecher shi raspunde`mi la ke am zis k doar sunt de akas` shi nu jtiu kin` a spus pe forum k dak` ejti bun mah faki ku tot ku rhimele d`akas.....bai nebunule stai tranchila k nu`i chiar ashea....
shi ink` keva.....ke pula lu dracu batea ala campii ( ala ce a dat cu barbatumi`o) k itzi bag modem in cur shi te conect-z la internet..muamaaa shi mai kate au fost blana fara pik de legatura la ke zikea barbatumi`o..... k seara kand am ajuns akas' ne`am decupat ochii shi urechile si le`am dat paste pe camera cu care a filmat un tov`.....shi ghici ce? a fost o mare muie frate, am numarat tot, am analizat shi orikum am da'o tot nu bate cu rezulatatu' zis akol'...... da`n`are bah nimik' k dak` veneam ku un sfert oameni din Timijoara (un ex.) shi o juma` din Arad (tot ex.) totzi tovaraji intre noi k mai shi bem cateva lazi de bere ( k degeaba o ardea acid k el a venit ku 4 tov. d`ai lui) ia sa vedem kat de tare putem tzipa shi nu mah refer numa' la Acid...mah refer shi la "tovarajii" din partea locului face to face ku wc`u.....
da sa-mi bag....banii la aparate :) de ma intereseaza.....

Waspy tu sa taki k dak pikai ku barbatumi`o te luai de min` shi sa vezi tocatura ce-ti luai :twisted: :D :D :twisted: :D ..... da`le legea frate!

atat!
:butch2: p.e.a.c.e
In ghiveci e o planta ... atat.
Post Reply