Moderator: dan
frate de ce o arzi la modu "a venit cu ele de-acasa.." te-a facut inseamna ca a fost mai bun decat tine..asta e...faza e ca nu are rost sa te iei de cineva pe forum la modu asta pt ca poate nu poate sa iti raspunda..daca erai mai bun ca el il faceai cu tot cu rimele lui de acasa (parerea mea) bafta in continuare! sincer mi s-a parut cea mai slaba runda de battle de pana acum..asteptam finalaam picat cu marco, cu ala care a zis "ca tovarashii tai tzine cu tine" data trecuta. am dat io prima si am inceput bine, da' m-am pierdut .. i-am zis ca "nu stiu ce pula mea cauti tu cu microfonu in mana / credeam ca te-au suspendat astia de cand ai faultat limba romana" si le-a avut de acasa omu.. a dat numa de acasa, toata runda .. si dupa ce m-a scos pe mine, a picat cu waspy mi se pare, si a dat un cacat, nu mai stia sa lege 2 cuvinte, si in battleu cu mine a rupt nota ce dadea. pula mea ... iti dai seama ca m-am ofticat. lol i-am zis la sfarsit ultimu lucru "vad ca de data asta ti-ai facut temele, ai venit cu ele de-acasa / si stai linistit ca dupa battle ne vedem in fata la tine-acasa".
bai eu nu am zis ma ca a venit cu ele de-acasa..ti-am zis doar ca nu e corect dupa parerea mea sa vorbesti de cineva cand poate acel cineva nu poate sa iti raspunda..atat..daca el a venit cu ele de-acasa treaba lui nu ma intereseaza..si oricum..nu poti sa imi spui tu mine ca nu ai avut nici o idee in cap cand te-ai urcat pe scena...daca e chiar asa te felicit!da ? tu esti unu din adeptii lu l doctoru inseamna. oricum nu conteaza. e mai bun la dat strofe, nu la off da dome. la off da dome se da pe loc. cum poti sa zici ca a fost mai bun ca a venit cu ele de acasa ? si ca daca eram eu mai bun il faceam si cu tot cu rimele lui. adica eu sunt de vina ca el a venit cu ele de acasa. discutiile astea nu au rost. pun pariu ca o sa spui si ca Ron e super bun la off da dome, nu ? asa imi fac o strofa si o dau ca pe melodie, ce conteaza, daca celalalt e bun, ma face si asa. e aberant, da oricum asa a fost dintotdeauna, si nimeni nu poate face nimic. si julian s-a agitat la inceput si degeaba, acum s-a resemnat si el. astea sunt discutii aiurea oricum.