DeZeA - Replici seismice (album 2011)
Re: DeZeA - Replici seismice (album 2011)
cam foarte tare! un mc original si cu personalitate. 

Felicitări! La capitolul dume, îmi aminteşte de albumul lui Plasmă de acum câţiva ani!
Altfel, având în vedere că felicitările şi urările de bine nu ţin de foame, îţi doresc să câştigi mulţi bani pe plan profesional ca să poţi scoate albume în continuare!
Pace!
Altfel, având în vedere că felicitările şi urările de bine nu ţin de foame, îţi doresc să câştigi mulţi bani pe plan profesional ca să poţi scoate albume în continuare!
Pace!
mama daca si asta e un mc bun si original
as dori sa ma banati permanent sa nu mai intru pe acest forum.pentru ca nu am destula vointa de a renunta din proprie initiativa la fantoma a ceva ce a fost.
sa injur de morti pe cineva sau ma eutanasiaza un bun samaritean?
*pe ip dalea .sa nu pot sa imi fac alt id.
as dori sa ma banati permanent sa nu mai intru pe acest forum.pentru ca nu am destula vointa de a renunta din proprie initiativa la fantoma a ceva ce a fost.
Starneste si tu o revolta, un scandal ceva sa aibe şăfii motiv sa te baneze.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
- Rey
- dimineata verific forumu
de unde haterizmu asta ? 

caramelow wrote:mama daca si asta e un mc bun si original
Du-te la karaoke cu Andrea Bocelli.
Am foi, foite si schite!
caramelow: prea multe caramele ? daca te baneaza, oricum stiu c-o sa-ti faci userul "cocainalow" care te reprezinta si mai bine, onomastic vorbind.
cineva, Nsky, Psycho: mersi de comentarii. Asa este ca ferlicitarile nu tin de foame, insa imi intretin interesul si motivatia sa fac treaba asta. Deocamdata o duc suficient de bine incat caramelow sa-si mai stearga cateva generatii de conturi vazand albumele/piesele mele
cineva, Nsky, Psycho: mersi de comentarii. Asa este ca ferlicitarile nu tin de foame, insa imi intretin interesul si motivatia sa fac treaba asta. Deocamdata o duc suficient de bine incat caramelow sa-si mai stearga cateva generatii de conturi vazand albumele/piesele mele

Iar acum un comentariu critic
... E tare poanta cu ''la Judecata de Apoi voi cere apel'' ... însă, având în vedere că va fi vorba de o Instanţă Supremă, hotărârea pronunţată nu va putea fi atacată cu apel! 

Dar putem considera ca el va fi tratat altfel si va avea dreptul sa faca apel 

sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
felicitari pentru album
moartea alfabetului e inspirata de undeva?
mi-a amintit de asta
http://www.youtube.com/watch?v=eOTbm-NvLII
mi-a amintit de asta
C'est l'histoire d'une société qui tombe,et au fur et à mesure de sa chute se repete sans cesse pour se rassurer :
Jusqu'ici tout va bien...Jusqu'ici tout va bien...
Mais l'important c'est pas la chute,
C'est l'aterrisage.
Jusqu'ici tout va bien...Jusqu'ici tout va bien...
Mais l'important c'est pas la chute,
C'est l'aterrisage.
Cine spune ca judecata de apoi e facuta de o instanta suprema?Psycho wrote:Iar acum un comentariu critic... E tare poanta cu ''la Judecata de Apoi voi cere apel'' ... însă, având în vedere că va fi vorba de o Instanţă Supremă, hotărârea pronunţată nu va putea fi atacată cu apel!

bonheur wrote:felicitari pentru album
mi-a amintit de asta
Daca te referi la univocalic poetry, primele versuri in genul asta dateaza din 1890: No cool monsoons blow soft on Oxford dons, Orthodox, jog-trot, book-worm Solomons conform Wiki.
Univocalic poetry e o forma de tehnica literara numita in engleza constrained writing
E evident ca seamana piesa postata de tine (care suna bine rau) cu a mea, pentru ca folosesc aceeasi tehnica de care zic mai sus. Dar cred ca nu-i nevoie sa spun ca exista diferente clare de structura/sound/flow intre ele, afara ca folosesc si niste vocale in plus.
Mersi

Pentru ca e naspa sa ai un site fara continut (mai exact, il ai degeaba) si pentru ca probabil exista un minim de lume interesata de asa ceva, gasesti la descarcat pe pagina asta toate negativele melodiilor de pe "Replici seismice": negative melodii
Deci, te invit sa asculti produsul cunostintelor mele in materie de tobe, basi si linii melodice acumulate de-a lungul a ceva ani de cand fac asta.
Titlul instrumentalelor este in engleza pentru ca le-am postat pe site-uri "de afara".
Deci, te invit sa asculti produsul cunostintelor mele in materie de tobe, basi si linii melodice acumulate de-a lungul a ceva ani de cand fac asta.
Titlul instrumentalelor este in engleza pentru ca le-am postat pe site-uri "de afara".