KST, USM si Optic in Craiova [club Z]

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

KwR
piesa gen

Post by KwR »

nu conteaza mah unde :D mihai shtie :D nu conteaza unde k oricum ma duc :D

p.s. deci nu mi-am luat tzeapa u tzi-ai luat tzeapa... :lol: hai k o dam in mirc`areala... :D
cand tu zici critici io zic man-ca-tori
Ovidiu
tanar

Post by Ovidiu »

mama cate pareri despre eveniment:) se ingramadeste lumea sa scrie... va spun eu de ce nu se scrie:
Prestatie de zile mari din partea baietilor de la usm si kst, iar aforic si dragonu au fost cireasa de pe tort...cred ca toate astea coroborate cu demonstratii de genul avem emcei mai tari decat dj-ii vostry au lasat lumea fara cuvinte.

haus!
Ovidiu si FaiboX impotriva mafiiiei
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

sau poate nu au fost la concert sa dea cu parerea si asteapta parerile celor ce au fost prezenti
99.9%
KwR
piesa gen

Post by KwR »

Beren son of Hurin wrote:sau poate nu au fost la concert sa dea cu parerea si asteapta parerile celor ce au fost prezenti
exact!!! :D
acid_lala
tanar

Post by acid_lala »

word,Ovidiu!concertul a fost super tare,desi lume putina macar nu am fost un pubilc monoton :P felicitari KST&USM pentru prestatie alaturi de Ovidu care aproape a rupt corzile chitarii :D felicitari si baietilor din craiova,de la Optic care au avut o prestatie bunicica-zic asta pentru ca i-am mai vazut si stiu ca pot mai mult :) mie una mi-a placut fff mult battleu dintre Aforic si Dragonu :shock: si Faibox la platane a rupt,alaturi de Dox,Undoo si mai incolo chiar Vick :) in concluzie,asteptam si alte concerte si vom incerca sa ne strangem in numar mai mare :D
If it's loyalty in question, then I'll bleed
If your life is in the wrong direction, then I'll lead
I've extended my hand my whole life
But it's your decision to hold tight if plans don't go right
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

acid_lala wrote:word,Ovidiu!concertul a fost super tare,desi lume putina macar nu am fost un pubilc monoton :P felicitari KST&USM pentru prestatie alaturi de Ovidu care aproape a rupt corzile chitarii :D felicitari si baietilor din craiova,de la Optic care au avut o prestatie bunicica-zic asta pentru ca i-am mai vazut si stiu ca pot mai mult :) mie una mi-a placut fff mult battleu dintre Aforic si Dragonu :shock: si Faibox la platane a rupt,alaturi de Dox,Undoo si mai incolo chiar Vick :) in concluzie,asteptam si alte concerte si vom incerca sa ne strangem in numar mai mare :D
cum ziceam..vor exista si alte concerte...si vor exista vinerea ca sa nu mai fie probleme cu elevii :P
muie copos
DiF
fratele meu tu esti baiat

Post by DiF »

dar poate au unii recuperari sambata............dar kre`s prostii de se duc :lol: :roll:
KwR
piesa gen

Post by KwR »

mihai.lazar wrote: cum ziceam..vor exista si alte concerte...si vor exista vinerea ca sa nu mai fie probleme cu elevii :P
Image shi ce mah e vina noastra k tre` sa ne ducem la shcoala?! Image ma bate mami dak nu ma duc Image

Image oricum eshti un om minunat :P shi vezi cu 1923 shtii tu ce reprezinta nr asta :D gata nu mai scapatzi de mine! la toate concertele vin :!:
dragonu
tanar

Post by dragonu »

ehe..super marfa concertul..super phun...apropo kombat s-au facut foarte multe poze..cand le pui la download??peaz
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

dragonu wrote:ehe..super marfa concertul..super phun...apropo kombat s-au facut foarte multe poze..cand le pui la download??peaz
pana la sfarsitul saptamanii sa le procuram si tag-am :)
muie copos
vickdasick
tanar

Post by vickdasick »

mmhhhmmm... tare iesirea la craiova... sami bag pula cand mergeam spre club si ma uitam in spate eram o tarla de vreo 20 de inshi :)) din care 16 venisem din bwukale ...foarte tare frate ... a fost ok ... desi mereu e loc de mai bine..mai ales dak ma refer la numaru de oameni... oricum am spuso si pe scena si o zic si acu mult respect celor care au stat cu mainile in frig si au degerat ca sa puna afishe prin orash...lumea? cred k au o problema cand vine vorba sa se manifeste asa cum simt ... cred k ori le e frica ori rushine ... inca nu miam dat seama dar dakk va simtit cand cititzi ...frate SARITI>>>DATI DIN BURIC IN PULA MEA DAK ASTA SIMTITI ...oricum chiar mam distrat:)) ...aforic si dragonu au rupt norma ...si la repetitii si dupa concert ...si yeah baby ...vick la platane...

bafta craiova ... see u next time .. maybe

>>usm iti fute tovarasha<<
Gangsta' Rap
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image, Image

propz AO pentru poze.
Image
Dj HUMANkut
un domn / doamna

Post by Dj HUMANkut »

mah ce sa zic .....am fost total dezamagit de publicu din Craiova...io cand mam pus in pat miau dat lacrimile ...putza mea...mi se invinetisera degetele de la frig cand am impartit 500 de flyere alaturi de Nino Nostradamus si Milcu si seara am mai impartit singur 250(Deliric_lala poate sa spuna ca ne-am intalnit) DECI toata faza a fost ca toti sau temut INCEPE SCOALA FRATE NU POT SA VIN si acum cand au auzit cine a venit USM KST OVIDIU DOX ANDU AFORIC si DRAGONU ...se trageau cu mainile de par(nu ala de jos:))) ) ...ce sa mai zic ....iam zis si lu BUTCH la concertu Wu-tang o sa se vada adevarata "rapaiala" din Romania ....RESPECT HADES ! U.R.S.S. 4 life ! ! ! astept comentarii sa citesc si yo pacii ....pace in Absurdistan ....pace
U.R.S.S 4Life !
(Underground Rap South Squad)
dragonu
tanar

Post by dragonu »

multumesc pt poze...peaz
underman
tanar

Post by underman »

Dj HUMANkut wrote:mah ce sa zic .....am fost total dezamagit de publicu din Craiova...io cand mam pus in pat miau dat lacrimile ...putza mea...mi se invinetisera degetele de la frig cand am impartit 500 de flyere alaturi de Nino Nostradamus si Milcu si seara am mai impartit singur 250(Deliric_lala poate sa spuna ca ne-am intalnit) DECI toata faza a fost ca toti sau temut INCEPE SCOALA FRATE NU POT SA VIN si acum cand au auzit cine a venit USM KST OVIDIU DOX ANDU AFORIC si DRAGONU ...se trageau cu mainile de par(nu ala de jos:))) ) ...ce sa mai zic ....iam zis si lu BUTCH la concertu Wu-tang o sa se vada adevarata "rapaiala" din Romania ....RESPECT HADES ! U.R.S.S. 4 life ! ! ! astept comentarii sa citesc si yo pacii ....pace in Absurdistan ....pace
De ce spui ca se trageau cu mainile de par cand au auzit cine a fost la Craiova ? ... dar pe afise nu erau scrise numele trupelor sau cum ???

Am inteles ca a fost putina lume .... explicatia ? ... urmatoarea ?

1) sa fie publicul din Craiova sictirit si nepasator la chemarea hiphop-ului romanesc ?

2) nr celor prezenti in sala sa fie direct proportional cu nr de fani existenti in Craiova si imprejurimi ?

3) trupele chemate sa presteze nu sunt destul de bune pt publicul de acolo ? ... gen cine aia ? sunt naspa frate !!!
Post Reply