se prea poate, in 2005 2006 aveam in pc ceva piese de la voi... "te bat cu usa de la lift" parca se numea albumu... diferenta e ca eu o ard pe net, urmaresc cam tot ce apare, ascult si piese naspa, dau un click peste tot iar daca nu imi place inchid dupa 20 de secunde, dau o sansa tuturor, ca cine stie ce imi place... asadar, eu am auzit de voi, nu vad acum pentru prima data acest nume, dar altu care nu citeste pe forum? de unde sa stie de voi? de pe monden.info ?Guvid wrote:Asta pentru ca te-ai nascut tu prea tarziu... No offence....
CONDITII GRELE RECORDS: Guvid, K.P.T. (Cruciada), JoKeRu`, SLeeK, Gonzales, Undercover.
ma refeream la faptul ca de atunci, nu am mai auzit nimic de la voi, iar piesele alea de atunci, care erau ok la vremea lor, astazi nu ar avea acelasi "succes"...
ideea e ca nu ati fost prezenti mereu, iar lumea care asculta rep in 2005 poate nu mai asculta si in 2011, poate unii au crescut, au alte prioritati decat sa mearga la concerte... (eu oricum nu vin pt ca nu sunt din bucuresti)
sunt curios daca va va iesi figura si daca va fi totul cum va asteptati... parerea mea e ca la fel sunt si concursurile astea, erau ok in 06 / 07 / 08... dar oamenii nu mai vin nici la un concert al artistilor preferati, apai la un concert la care nu stiu daca se vor simti bine, daca le va placea ceea ce vor auzi, etc...
revenind la ideea ta, daca eu m-am nascut prea tarziu, inseamna ca toti participantii ar trebui sa aiba peste 20 de ani... iar cand ai peste 20 de ani si faci rep, cred ca iti doresti sa fii promovat chiar de conditii grele records...
totusi, bafta multa, am precizat de la inceput ca nu intreb cu rautate si poti chiar sa nu fii de acord cu mine, e doar parerea mea, de asta e forum, sa zicem fiecare ce avem pe suflet