Iar in ceea ce priveste Ep-ul nu am reusit sa il ascult cap-coada dar din piesele pe care le-am auzit(aproape jumate de album) postate pe canalul oficial de youtube necrovideo,e un album..pardon dublu e.p (dar se poate numi linistit si album:)) destul de bun,teme variate specifice stilului Necro(cui ii plac excentricitatile duse la maxim va fi multumit).Chiar ma gandeam ca-mi pare rau ca nu am reusit sa-mi fac pre-order de pe site-ul lui prin paypal si primeam la 25 de dolari e.p.-ul lui cu autograf si un tricou murder murder kill kill care are drept imagine coperta albumului pe fata.Apropo ce mi s-a parut interesant la Necro(si putin iesit din comun in sensul bun) a fost faptul ca si-a dedicat 8-9 ore sa semneze live in fata camerei web ceva sute de cd-uri,asta in timp ce discuta cu fanii care-i puneau tot felul de intrebari.(ceea ce n-ar fi rau daca ar face si alti artisti din bransa.).
Oricum astept cu nerabdare proiectul lui alaturi de marele Kool G Rap "Godfathers"care simt c-o sa fie ceva "traznet".Asa ca daca preferati stilul asta de rap mai brutal ,mai excentric pe care-l practica Necro (si chiar daca nu sunteti fani) va recomand E.p.-ul cu pricina.
nu e mare scula melodia pentru necro cu vinnie si immortal, ma asteptam la ceva mai ceva. in rest ba necro imi place si parca pe alta parte e evreu. nu stiu ce sa zic