Jager - Cel Mai Album

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Re: Jager (SQN) - Reminiscente

Post by greuceanu »

ce glume de santier pe-aici, zici ca va scrie eladio glumele...
Image
MCBecks
fratele meu tu esti baiat

Post by MCBecks »

kulipak... tot secretul e sa iti apara piesa pe bronews chiar daca sta doar un minut jumate pe prima pagina pentru ca apoi mai apar alte 20.

Eu am mai multe vizualizari ca am vreo 5 piese scoase, tu la prima poti sa fii multumit cu cate ai. Parerea mea e sa tragi tare sa ajungi sa faci un feat cu Cedry2k, poate asa te mai cunoaste lumea.

Eventual, ca tot a postat aici, incearca sa faci ceva cu DexStaR, un material ceva, el are videoclip si e mai tariceanu asa.

Oricum, asa cum zicea un mare artist candva... poti sa mai treci pe la scoala si sa mai lasi drogurile, apoi poate o sa reusesti.
NskY
#

Post by NskY »

faceti inside jokes pe aici?
Obsesiv
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Obsesiv »

MCBecks wrote:Parerea mea e sa tragi tare sa ajungi sa faci un feat cu Cedry2k, poate asa te mai cunoaste lumea.

Eventual, ca tot a postat aici, incearca sa faci ceva cu DexStaR, un material ceva, el are videoclip si e mai tariceanu asa.
Sau faci totul pe pula ta fără să atârni.
lipsa
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

daca n-o dati pe aia cu "fa tu ceva mai bun" sunteti degeaba.
Image
MCBecks
fratele meu tu esti baiat

Post by MCBecks »

kulipak, asculta sfatul meu daca vrei sa ai succes, lasa-i pe ceilalti. Cauta-l pe Cedry2k frate si pune punctul pe i.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

daaaaaaaaaaa!!!
big rip
tanar

Post by big rip »

Haha, cred ca Jager are potential, poate ascultam si alte piese de la tine, imi place ce aud :D

L-am luat si la cateva intrebari: http://www.adevarap.com/2012/02/adeva-i ... r-sqn.html
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

MCBecks wrote:kulipak, asculta sfatul meu daca vrei sa ai succes, lasa-i pe ceilalti. Cauta-l pe Cedry2k frate si pune punctul pe i.
:lol: :lol: :lol:

In caz ca nu se prinde lumea

My work here is done.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Gabi

Post by Gabi »

ce legatura are jager cu culipac? si de ce postati piese de la aia de la sqn? nu inteleg, lasati topicul omului in pace nu mai puneti piese de la altii.

jager, sper sa-mi raspunzi, sunt un mare fan de-al tau, nu te supara, ce zodie esti? (vreau sa-ti fac astrograma la ddtv sa vad daca suntem compatibili sa facem o piesa, mi-am luat si eu de la magazinul din colt niste casti cu microfon) poti sa-mi trimiti si mie albumul tau gratis prin posta sau curierat rapid? mersi anticipat, peace.

[eu mai ascult si eminem si fiftii sent sa-mi spui si mie ce iti place, uneori cand sunt trist ascult lady gaga si ma inveselesc.]
\\o \o/ o//
Clue ofSS

Post by Clue ofSS »

Meama cum o ardeti...
Gabi

Post by Gabi »

http://www.adevarap.com/2012/02/adeva-i ... r-sqn.html

si sa revenim.

on topic :

mie imi place cum curge jager pe beat-u' asta si a intrat si bine pe el ; refrenu' e coios rau la modu' ca rupe ; si lirica e smechera, insumeaza asa tot ce trebuie.
p.s. : man ai tu freestyle-urile alea, eu zic dupa ce scoti album sau cand ai timp sa le selectezi (ca-s cateva chiar smechere) si sa le bagi pe un material sau ceva [doar o opinie]. baftales!
\\o \o/ o//
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

"( facem abstractie de motivul ala invocat de toti impotentii si anume: cine decide frate care e rapul real si care nu e...coaie...toata lumea stie care e rapul real, dar tu daca nu poti s-o faci, bati moneda ca bulangiul pe ce faci tu incercand sa prostesti lumea) "

mor frate cand va aud cu repul real, de parca v-ati nascut toti in bronx sa-mi bag pl. :lol: :lol: repul real e ala pe care il faci tu din suflet, fie ca dai despre pizde si masini fie ca dai despre probleme sociale si moloz. daca asta simti, e rep real. plm. nu exista o definitie a repului. fiecare il face dupa cum simte. nu trebuie sa va lasati ingraditi de genuri, faceti muzica coae, nu rep, nu rock, nu haus, faceti muzica.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Post Reply