DJ FOOD IN ROMANIA
Moderator: .etalosed
- Borac_cel_original
- un domn / doamna
da....ultima saptamana....nu pot sa cred cat de putin mai e pana "vom manca"....abia astept...
ceea ce e f trist...hmm..la topicul asta abia s-au scris 2 pagini...si la un topic gen "compilatia lui mc gie rapperii" se scriu 10 pagini p putzin...(asta k sa nu ma mai uit la sectiunea de "aberatii")...dar ma rog....
sunt curioasa cate "KWRioase" or sa apara la concert.....pt k e cool....e DJ...uhuuuu!!!
mda....cam trist....
ceea ce e f trist...hmm..la topicul asta abia s-au scris 2 pagini...si la un topic gen "compilatia lui mc gie rapperii" se scriu 10 pagini p putzin...(asta k sa nu ma mai uit la sectiunea de "aberatii")...dar ma rog....
sunt curioasa cate "KWRioase" or sa apara la concert.....pt k e cool....e DJ...uhuuuu!!!

mda....cam trist....
doru649: probabil se gandeste la multi, dar "cunoscatori". 
apropo de asta, trebuie sa recunosc ca am fost impresionat cand in 2002 la exit fest am vazut mii de sarbi la concertul asian dub foundation, si chiar cei din ultimele randuri, departe de scena, stiau versurile. unde mai pui si ca se simteau bine cu toti, nu parea sa le pese ca in program era aproape orice, de la turbo folk la metale grele si de la hip-hop la drum'n'bass. nici un mainstream, nici un underground, nici un trend, si nici un carcotas.
food? ar fi mishteaux sa filmeze careva, macar bucati, sa vad cam ce-a iesit. have fun.

apropo de asta, trebuie sa recunosc ca am fost impresionat cand in 2002 la exit fest am vazut mii de sarbi la concertul asian dub foundation, si chiar cei din ultimele randuri, departe de scena, stiau versurile. unde mai pui si ca se simteau bine cu toti, nu parea sa le pese ca in program era aproape orice, de la turbo folk la metale grele si de la hip-hop la drum'n'bass. nici un mainstream, nici un underground, nici un trend, si nici un carcotas.
food? ar fi mishteaux sa filmeze careva, macar bucati, sa vad cam ce-a iesit. have fun.
- Borac_cel_original
- un domn / doamna
http://www.megaupload.com/?d=8BS1JSQO
un video live al lui strictly...cine doreste
un video live al lui strictly...cine doreste
one good thing about music,when it hits you feel no pain
B ob
M arley and the
W ailers
B ob
M arley and the
W ailers
- Rey
- dimineata verific forumu
De ce te plangi ?Aici din cate am observat se asculta HHDaya wrote: ceea ce e f trist...hmm..la topicul asta abia s-au scris 2 pagini...si la un topic gen "compilatia lui mc gie rapperii" se scriu 10 pagini p putzin...(asta k sa nu ma mai uit la sectiunea de "aberatii")...

Daya wrote: prefer de ....hmmm....infinit de ori....un ninja decat un wu.....dar...hmmm...e doar parerea mea...respect pt wu...dar...not my style...!!pur si simplu...
oooouuukey dowkey.

- Borac_cel_original
- un domn / doamna