Christu
- AlexDodi
- fratele meu tu esti baiat
Re: Christu
Tare ... in sfarsit il vad pe Nimeni Altu' intr-un videoclip, chit ca nu-i prea stralucit videoclipul ...
"Stick to your faggoty polkas and waltzes, and that repulsive country line-dancing shit that you do, and be yourself. Be proud! Be white! Be lame! " George Carlin
Tare melodia!

Tare melodia!

exactttt asa face NA in clip sa de-a dracu
Vorba celor care comenteaza la clip..nu e facut pentru asa ceva.
Dar piesa rupe

stiam eu ca am ceva din Nimeni Altu. dansez ca el.
+1Megiddo wrote:stiam eu ca am ceva din Nimeni Altu. dansez ca el.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
-
- spre 5000 de posturi, e ok
ahahahcalugaru wrote:
nu inteleg ce-i in capul astora de il lasa pe johnny king sa cante
rakule, de ce insisti cu flow-ul ala enervant cand ai piese pe care dai lectii in materie de flow? de ce?
rakule, de ce insisti cu flow-ul ala enervant cand ai piese pe care dai lectii in materie de flow? de ce?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Nu imi place neam...ba ce plm au intrat toti in filmu asta prost cu trapu...dadui pauza la king magnetic - everything's a gamble sa ascult asta...ba da chiar toata lumea se ia dupa tiparele cotidiene,nu mai e nimeni in stare sa mearga pe filmu lui?
as putea sa ascult trap toata ziua, problema e ca baetii astia o fac foarte prost. la subsemnatu n-am avut rabdare sa ascult tot, la perry pete ala am dat skip la intamplare la ceva de genul 'facebook, check-in, centru, fa-i plin' wtf, k-gula e cel mai ok.
a, si pe bitza oricum sunt obisnuit sa il aud doar pe refrene, n-am fost atent ce zicea pe acolo. mai bine ascult manele.
a, si pe bitza oricum sunt obisnuit sa il aud doar pe refrene, n-am fost atent ce zicea pe acolo. mai bine ascult manele.
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune
Asta-i moda acuma,noua tendinta trap-trap-rap precum caii armasarii!
In viitorul foarte apropiat si nu foarte indepartat vom avea ocazia sa vedem mc-ii atat de feminizati incat vor purta fusta rap a la Kanye West!Dar de fapt ce sa mai incoace si incolo ca deja au inceput sa poarte blugi tip fusta cracanati!
Sincer nu credeam c-o sa ajung sa-mi fie sila sa dau play la asemenea piese si clipuri cu sound de genul ""modificat genetic,robotizat"".Tuturor celor care gusta genul asta de sound in hip-hop va doresc feminizare placuta in continuare!
In viitorul foarte apropiat si nu foarte indepartat vom avea ocazia sa vedem mc-ii atat de feminizati incat vor purta fusta rap a la Kanye West!Dar de fapt ce sa mai incoace si incolo ca deja au inceput sa poarte blugi tip fusta cracanati!
Sincer nu credeam c-o sa ajung sa-mi fie sila sa dau play la asemenea piese si clipuri cu sound de genul ""modificat genetic,robotizat"".Tuturor celor care gusta genul asta de sound in hip-hop va doresc feminizare placuta in continuare!
Singur cu mine
- h. kissvelvet
- dimineata verific forumu
k-gula e o surpriza placuta, in rest pamant!
Christu se vrea a fi un fel de DJ Khaled?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.