Jay-Z - Magna Carta Holy Grail (2013)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Kashim
spre 5000 de posturi, e ok

Re: Jay-Z - Magna Carta Holy Grail (album)

Post by Kashim »

care nu aveti aplicatia, dar vreti sa cititi versurile, le gasiti aici frumos organizate alaturi de poze cu versurile in aplicatie http://rapgenius.com/albums/Jay-z/Magna ... holy-grail (ca sa nu ziceti ca-i teapa)
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Dani
Mitică

Post by Dani »

Image
Coperta
Located in the United Kingdom, The Salisbury Cathedral, home to one of the four surviving original 1215 Magna Carta documents, has become the site which debuted JAY Z’s Magna Carta… Holy Grail album cover art.

The installation will be on display at the Salisbury Cathedral Chapter House through the month of July. See the installation below.

JAY Z’s new album Magna Carta… Holy Grail will be available early to eligible Samsung users who have downloaded the #magnacarta app at 12:01 am EST on Thursday, July 4th. [Click here to download the app.] The album will be released globally on July 9th.

Image
Image
DogFather

Post by DogFather »

.
Kashim

Post by Kashim »

Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

sunt la jumatatea albumului si pana acum e rupere. putina retardare (cred ca a stat prea mult pe langa Kanye), dar rupe. :)
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

E smeeeeeeeeecheeeeeeeeeer. :bow:
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Am vazut ca nu prea e pe net varianta asta asa ca am dat upload : http://www70.zippyshare.com/v/66483757/file.html
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Kashim

Post by Kashim »

e tot la 160kbps?
Vallejo
baby scarecrow

Post by Vallejo »

HOLY GRAIL - fac pariu ca Justin are par pe spate. Hummer zero barat. fac pariu ca Vellejo o duce mai bine. nu stiu de ce Jay-Z tot isi bate joc de el. bogatii cu bogatii, saracii cu saracii

PICASSO BABY - nu stiu cat valoreaza un tablou de Picasso dar nu imi plac tablourile. nu dau dau doi bani pe ele si pe Picasso si pe Leonardo. Vallejo Baby. Birdman. Bird Call Brrrrr http://www.youtube.com/watch?v=dYDIPVd4l-Y

TOM FORD - unele fetite asculta Chance The Rapper. Jay-Z nu e departe cu Tom Ford. numerele nu mint. Vallejo e Tom Brady. ce zici?

FUCKWITHMEYOUKNOWIGOTIT - R.I.P. Pimp C. iubesc piesa asta. intr-o zi o sa-mi las barba ca Rick Ross. Boss. Jay-Z e in plus. Lucky Luciano doar pentru ca ai bani. Vallejo stie ca esti un tocilar

OCEANS - Frank unde e Kendrick Lamar si J. Cole pentru o baietie cu sampanie la piscina?

F.U.T.W. - imi place inceputu. Martin a avut un vis. Hov o echipa. dar in realitate doar Vallejo muta caramizi ca un zidar. bricks all white bricks. am vazut-o unu cumpara kg de hash cu 250 $ il baga in burta bucatele si facea 40 000$

SOMEWHERE IN AMERICA - Jay-Z undeva in america. Jordan. Vallejo undeva cu teancu inalt. Shaq. as vrea sa vorbesc cu Miley Cyrus sau sa arat ca Miley Cyrus sau poate sa fiu Miley Cyrus. Based God

CROWN - Sizzla. degeaba ai coroana daca la Sizzling Hot nu iti intra septarii si te duci acasa pe jumate mort si de gandesti cum era acum 2 ore. restu e istorie

HEAVEN - as vrea sa ma simt ca Isus. sau mai bine ca Yeezus. chiar vreau sa ajung in rai dar nu zic nu la Diablo sa vad cum se simte Jay-Z. cand eram mic ma jucam si Diablo. preotul e nimic pe langa pe langa un profet

VERSUS - nepotule unde esti? mai stii cand imi conduceai masina. acum te vad tot in oglinda retrovizoare ca Tupac. masina ta noua tot nu e mai buna ca masina mea veche pe care ti-am vandut-o

PART II (ON THE RUN) - cand ascult asta imi amintesc de un film cu DMX pe care l-am vazut azi noapte. curva vroia diploma la facultate dar tragea heroina. credea ca e cocaina. cum zice DMX un sfert de milion de dolari sunt buni. curva nu stia ce vorbea

BEACH IS BETTER - femeia lui Jay-Z e mai buna doar pentru ca a ta e moldoveanca. poti sa iti pastrezi curva ca e degeaba

BBC - totul era bine acum o saptamana cum era piesa aia veche dar acum de la planta in curte in spatele custii cainelui la datorii. de la polo la tricou second hand cu 5 lei. R.I.P. Gianni. Mallone nici in Versace nu se compara cu Vallejo

JAY Z BLUE - Blue Magic. Blue Nose. Vallejo si Blue Ivy daca arata ca Beyonce

LA FAMILIA - capul familiei. fratii mei sunt fratii mei ca fratele meu si sora fratelui meu viitoarea mea prietena. Jay-Z doar prin fax. Vallejo doar pager ca D'Angelo Barksdale

NICKELS AND DIMES - cand politia intra peste Vallejo o sa-i care in spate toti sacii cu monezi de 5 si 10 bani

Vallejo El Padrino Farid Bang Biceps
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Kashim wrote:e tot la 160kbps?
320
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Image
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Kashim

Post by Kashim »

CreativeEgo wrote:Image
poate e beach
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

luati de aici torrent pentru albumul la 320kbps:

http://www.fileshare.ro/e29698194
Viața e complexă și are multe aspecte.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

"I'm the modern day Pablo
Picasso baby"

adica o bate pe Beyonce?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
iemsy
Decanul

Re: Jay-Z - Magna Carta Holy Grail (2013)

Post by iemsy »

eu cred ca o bate si pe Kim
http://soundcloud.com/arinix
Post Reply