Chimie - Strada Stramba
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Re: Chimie - Strada Stramba
stii ca exemplul tau nu e acelasi lucru cu ce a facut chimie, dar ma rog.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- Arhistrateg nebiruitul
Știu că nu. Pentru că dacă era, trebuia să scot videoclip la Eine Kleine Nachtmusik (că-i cea mai scurtă).
Final message: nu am nimic cu Chimie. Dar, cum am zis, ăsta-i doar marketing și mi se pare relativ penibil să-și pună numele pe-o bucată la care nu și-a adus nicio contribuție. Decât dacă putem admite că însuși numele Chimie e contribuția. Autopromovarea nu ține loc de creativitate. Nici un clip artsy-fartsy-clișeico-școală-de-regie-dropout.
Final message: nu am nimic cu Chimie. Dar, cum am zis, ăsta-i doar marketing și mi se pare relativ penibil să-și pună numele pe-o bucată la care nu și-a adus nicio contribuție. Decât dacă putem admite că însuși numele Chimie e contribuția. Autopromovarea nu ține loc de creativitate. Nici un clip artsy-fartsy-clișeico-școală-de-regie-dropout.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
mie imi place
chimie o da mai tare ca niciodata
big up!!!!!1unu
chimie o da mai tare ca niciodata
big up!!!!!1unu
- Suzy
clipul e la fel ca toate clipurile de rep din romania care au fost vreodata, adica boring as fuck. dar pana la urma cum voiai sa fie intitulata piesa? scrie clar cu cine e. si ti-am mai zis, ii apare numele ca e dupa albumul lui, mi se pare normal plm. contributia, am mai zis: concept si versuri.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- Niciodata un nimeni
da, mi s-a umplut pula de lacrimi dupa ce-am ascultat-o.cristyyo wrote:Muzica este, in principal, facuta sa iti creeze emotii.
Piesa e tare tocmai pentru ca nu e insiruirea aia de cuvinte care rimeaza SI poate produce emotie.
Viața e complexă și are multe aspecte.
cum adica boring as fuck?! in ultimu' timp, probabil, n-ai avut parte de un fuck bun.
clipu' are de toate (ca-n planeta moldova)
de la artisti moderni usor de recunoscut dupa palarie si tigara obligatoriu aprinsa, tigani cu telefoane pana la elemente experimentale cum ar fi *inelu ala misto, colantii fetei, dansul bicepsilor, cravata hipsterului ... o adevarata capodopera.
mare pacat ca sunteti asa inchisi la minte si nu puteti aprecia un clip la adevarata lui ... valoare(Florin Salam dixit)
*vreau si eu
clipu' are de toate (ca-n planeta moldova)
de la artisti moderni usor de recunoscut dupa palarie si tigara obligatoriu aprinsa, tigani cu telefoane pana la elemente experimentale cum ar fi *inelu ala misto, colantii fetei, dansul bicepsilor, cravata hipsterului ... o adevarata capodopera.
mare pacat ca sunteti asa inchisi la minte si nu puteti aprecia un clip la adevarata lui ... valoare(Florin Salam dixit)
*vreau si eu
-
- Niciodata un nimeni
Se vede cata muzica ai ascultat la viata ta, daca tu consideri gluma aia o capodopera.
Invatati sa nu mai atribuiti cuvinte mari lucrurilor atat de mici. Cuvintele mari nu sunt pentru orice voma.
Generatia emo, generatia hipsterilor, generatia dubstep. Eu stau chill in banca mea si rad si cu gaoaza de voi, atunci cand va pierdeti prin lada de gunoi a istoriei personalitatile pe care nu le-ati avut niciodata.
Invatati sa nu mai atribuiti cuvinte mari lucrurilor atat de mici. Cuvintele mari nu sunt pentru orice voma.
Generatia emo, generatia hipsterilor, generatia dubstep. Eu stau chill in banca mea si rad si cu gaoaza de voi, atunci cand va pierdeti prin lada de gunoi a istoriei personalitatile pe care nu le-ati avut niciodata.
Viața e complexă și are multe aspecte.
eu zic că Goldflesh trolează
oricum chimie nu mai cântă,el doar şopteşte pe piese.

oricum chimie nu mai cântă,el doar şopteşte pe piese.
Boka wrote:recunoaste,ba,bulangiule,ca esti bulangiu.
ce bulangiu...
- Suzy
fiecare este emotionat de lucruri diferite plm.Mallone wrote:da, mi s-a umplut pula de lacrimi dupa ce-am ascultat-o.cristyyo wrote:Muzica este, in principal, facuta sa iti creeze emotii.
Piesa e tare tocmai pentru ca nu e insiruirea aia de cuvinte care rimeaza SI poate produce emotie.
-
- fratele meu tu esti baiat
*urmeaza o gluma despre vishu*Suzy wrote:fiecare este emotionat de lucruri diferite plm.Mallone wrote:da, mi s-a umplut pula de lacrimi dupa ce-am ascultat-o.cristyyo wrote:Muzica este, in principal, facuta sa iti creeze emotii.
Ba, eu de vreo 2 ani inca ma chinui sa imi dau seama de ce Chimie are voce "soptita" sau "moale" sau cum vreti voi sa-i ziceti...
Si de ce crede ca suna mai bine asa.
Si legat de "Rana"... se prefigureaza un album cu intro inainte de fiecare piesa.
Distopic wrote: Ba, eu de vreo 2 ani inca ma chinui sa imi dau seama de ce Chimie are voce "soptita" sau "moale" sau cum vreti voi sa-i ziceti...
Si de ce crede ca suna mai bine asa.
mie-mi place cum ii vine tehnica asta. si poate si lui
sper ca am ajutat la lamurirea misterul
sper ca am ajutat la lamurirea misterul
chimie e tare
niciodata nu mi-a placut si pun pariu ca nu o sa-mi placa chimie vreodata. Imi aduce aminte de un coleg din facultate care 4 ani m-am chinuit sa aud ce zice, exact la fel de incet si de molcom vorbea si ala.
sunt destul de tari alea doua