raku - Sapte (Album)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

c0p
rapperu vostru preferat

Re: raku - Sapte (Album)

Post by c0p »

E o chestie. Producția e în mare parte departe de gusturile mele. Ca lucruri de transmis, se pare că raku deja nu mai are mai nimic de spus. Măcar de ar repeta ce a zis până acum într-un mod inovativ. Nu e nimic la albumul ăsta care să mă facă să-i dau play a doua oară.

Ca piese ok-ish: „Zorile”, „La palat” și „Mașina de rime”. Îmi place mult instrumentalul de la „Na na na”.
5/10.
Manafique
serios, sunt ok

Post by Manafique »

Ba cat de rau s-au prajit astia! :shock: :lol: :lol: :lol:
shadowzzz
Majestate ninja

Post by shadowzzz »

Albumul e m'eh m'eh m'eh, imo.
I have an approximate knowledge of many things.
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

cine e raku?
...un ștrudel și o armă
Gigel
tanar

Post by Gigel »

Referitor la esenta albumului el a declarat inainte de album in repetate randuri ca cine vrea sa auda altceva, sa ia albumele din urma. In alta ordine de idei, raku live e numero unu in Romania. Pentru voi e prajeala, pentru altii e o frecventa mai greu de gasit.
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

eu sunt curios doar de aia cu dru klein. daca a cumparat careva albumu si vrea sa faca o fapta buna urcati si voi pesa si hit me.
Image
hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Post by hanno »

Pai ma nene, daca tu vorbesti intr-o emisiune de hip-hop despre noul tau album si promit ca o sa rupa, pai atunci vino tata cu beaturi de HIP-HOP...
Ce e rap pe albumul asta mi se pare incredibil de fad, iar ce imi place, in speta Seara si Toti, nu au nicio legatura cu rap-ul, ci mai degraba cu pop-ul
Imi provoaca sila felul in care a laudat albumul asta.Daca a crezut sincer in ce zicea, atunci inseamna ca sufera de grandomanie.Daca a facut valuri doar ca sa adune ceva in cutia milei, iar e de cacat.Dar intr-o lume in care toata lumea s-a resemnat ca nu se scot bani din albume, el trebuie sa-si reclame drepturile cu orice ocazie...Nu stiu insa de ce are pretentia sa fie sprijinit financiar ca sa existe in continuare de niste oameni care in majoritate nu isi doresc sa mai auda piese noi de la el...Dar din nou, poate nu e constient de asta....
Un lucru ma bucura.Daca lanseaza piesa Toti vor pe radio, n-o sa mai fie nevoie sa ceara bani de la repari si ne iarta si pe noi de lectiile de morala.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

iarasi discutia asta incredibil de plictisitoare cu ce e rep si ce nu e rep?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
hanno

Post by hanno »

ba daca tu nu esti in stare sa faci diferenta dintre grapini si macovei, n-am pretentia sa stii diferenta dintre rep si ne-rep
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

uite cine s-a gresit sa vorbeasca despre rap si despre cat de "rep" sunt altii... mars in mortii tai de aici de gunoi obosit...
Viața e complexă și are multe aspecte.
hanno

Post by hanno »

ba du-te ma in plm, ca n-am zis cat de rep e raku...m-am referit strict la piese....trolu ala de suzy n-are ce face si a scos chestia asta....
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

hanno wrote:ba daca tu nu esti in stare sa faci diferenta dintre grapini si macovei, n-am pretentia sa stii diferenta dintre rep si ne-rep
ce relevanta are daca raku face rep sau ne-rep? nu e tot muzica? daca nu e rep, nu mai poti asculta? plm, judeca piesele dupa alte criterii, gen cat de mult iti plac, nu daca-s rep sau nu, ca e complet irelevant ce gen de muzica face.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

complet cum?
aaah,da,doar suntem pe topic de ne-hiphop neromanesc...ca oricum e irelevant...
ascultai azi ceva in casti la un prieten,gen o piesa jumate,nimic de retinut,in afara de cateva flowuri smechere.
hanno

Post by hanno »

Suzy wrote:
hanno wrote:ba daca tu nu esti in stare sa faci diferenta dintre grapini si macovei, n-am pretentia sa stii diferenta dintre rep si ne-rep
ce relevanta are daca raku face rep sau ne-rep? nu e tot muzica? daca nu e rep, nu mai poti asculta? plm, judeca piesele dupa alte criterii, gen cat de mult iti plac, nu daca-s rep sau nu, ca e complet irelevant ce gen de muzica face.
Pai da bai...am si zis ca piesele mele preferate de pe album nu sunt rap, sau in fine e rap doar partea lui raku, ca instrumentalul si refrenul e din cu totul alt gen...mi se pare ca si alte piese de pe album ca nu au beat de rap, dar in fine.Oricum pot sa fie de orice ca nu ma ating deloc.
Pai ma nene, daca tu vorbesti intr-o emisiune de hip-hop despre noul tau album si promit ca o sa rupa, pai atunci vino tata cu beaturi de HIP-HOP...
Iti extrag ideea principala sa intelegi si tu: Daca cele mai tari piese de pe album sunt destinate iesirii pe radio, lucru perfect normal de altfel, iar piesele de rap sunt facute de mantuiala si nu aduc absolut nimic nou fata de ultimele albume, mi se pare absolut indecent sa vii intr-o emisiune de hip-hop sa te lamentezi ca nu esti respectat de comunitate.Hotaraste-te ce vrei, ori faci ceva sa rupa suflarea hip-hop si atunci te plangi in cazul in care nu esti cumparat, ori te stradui sa iesi pe sticla si nu iti mai pasa ca reparii nu se milostivesc de tine...

le:Si ca o concluzie, conteaza daca e rep sau nu.Pentru ca asa accentuez ca nu imi place raku ca MC pe albumul asta si nici cacaturile alea de insturmenatele experimentale si imi place doar partea comerciala de pe album
hanno

Post by hanno »

Deci eu am pe repeat Toti vor.Piesa asta e hit garantat.
Post Reply