1. Save the Children - nu-mi place instrumentalul. O piesă oarecum decentă, dar nu înțeleg de ce e prima pe album, nu are niciun impact.
6/10
2. Greenbax - intro, no comment.
3. Paper Trail$ - now we're talking. Asta-mi place mult, păcat că e așa scurtă.
8/10
4. Piece of Mind - și asta-i mișto, are un sound old school drăguț. Poate prea old school...
7/10
5. Big Dusty - e veche piesa, cool beans & no further comment. ”Check my style, check, check...”
10/10
6. Hazeus View - așa, bre, asta așteptam, o piesă care să mă zdruncine de la prima audiție, ca Big Dusty/Christ Conscious/95 Till Infinity etc. -
10/10
7. Like Me - da, uberpizdă, ca și varianta live. Nu știu de ce, dar am avut așa niște flashback-uri auditive la Method Man & Mary J Blige. -
10/10
8. Belly of the Beast - să-mi fut una cum sună și piesa asta.

Ce păcat că nu le face mai lungi, în plm. -
10/10
9. No. 99 - și asta e foarte mișto, dar parcă nu la același nivel ca astea dinainte. Oricum, faptul că o piesă ca asta e depășită de atâtea piese de pe material spune multe despre calitatea albumului.
9/10
10. Christ Conscious - no comment, dacă nu aș fi ascultat-o deja de atâtea ori, aș fi zis că-i piesa albumului.
10/10
11. On & On - asta sună ca o piesă de care-ar fi scos Tupac în anii 90 casămoarăfetili și să plângă thugșii. Și Joey bagă niște versuri foarte mișto.
10/10
12. Escape 120 - mișto și asta. Nu prea se pupă ca stil cu ce-a fost până acum, dar e ok. Raury ăla nu mi-a plăcut.
7/10
13. Black Beetles - asta e așa și-așa. Nu pot zice că e o piesă slabă, tho și instrumentalul e foarte melodios, spre deosebire de stilul sacadat al lui Joey. Cam de
7/10
14. O.C.B. - nu știu cum să mai laud piesele astea fără să sune a ass kissing.

E tare, na.
9/10
15. Curry Chicken - și asta a fost scoasă mai demult. Și asta e tare.
9/10
16. Run Up On Ya - ce tare e beatul. Futere și asta.
8/10
17. Teach Me - bă, nush, mie mi-a plăcut asta. Se vede că-i din alt scenariu, că d-aia-i bonus track, dar e drăguță, feel-good, soul shit.
7/10
După gusturile mele, ăsta-i un album din categoria instant classic. Toată lumea se aștepta să fie bombă și cred că Joey nu a dezamăgit. Oricât de mult încerc să-mi stăpânesc entuziasmul rămâne faptul că am dat din cap de la prima la ultima piesă și tot ce-am auzit pe album mi-a gâdilat în mod plăcut urechile. O să rămână mult timp în playlist albumul ăsta.