Cedry2k - Sfinții Închisorilor [EP] (2014)
-
- Majestate ninja
Re: Cedry2k - Identitate (2012)
I have an approximate knowledge of many things.
leasa asta e un jeg de om. faci stereotipul jegului balcanic si rezulta leasa. stiti negru ala din menace 2 society car ii propune hamburgeru' si dupaia "i will suck your dick!!". leasa e negru nostru balcanic care a ajuns la fel
jaf de om si acum imi amintesc ce combinatii voia el sa faca pe seama rapidului. nu am eu nimic cu oamenii de pe net dar asta cand ma intorc in tara il caut il bat cu pula peste fata pana il lesin. tiganul naibi
-
- dimineata verific forumu
Ar fi dezamăgit să vadă cum vorbiți despre el pe acest forum care ne formează ca oameni 

\\o \o/ o//
-
- Arhistrateg nebiruitul
Public service announcement: dacă vă băgați plua-n Leasa, folosiți prezervativul.
Edit: Ionuț, n-ar strica să ștergi toate posturile cu și despre Leasa, inclusiv ăsta.
Edit: Ionuț, n-ar strica să ștergi toate posturile cu și despre Leasa, inclusiv ăsta.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- Niciodata un nimeni
Leasa e o variatiune pe aceeasi tema cu zidaru' analfabet din Brescia... e un om care de mult timp nu mai are nicio legatura cu hip-hop-ul, dar care apare in momente cheie cu mici si diverse mizerii ieftine de tip tabloid, menite sa atraga atentia asupra lui, avand impresia ca istoria-l va marca si pe el p-acolo, pe undeva. Intai Duelul Vedetelor (alea au fost tari, majoritatea, pana a inceput s-o dea in cacaturi personale, in inside jokes, dar si-n glumite de autobaza), apoi logurile downloadate de pe DC++ cu Sandra si Corina (cine stie, cunoaste, si nu, cu memoria mea nu se pune nimeni), apoi mizeria cu Gani, Liry si Clisma Fermecatorul, apoi scandalul artificial creat cu Nai'gh'ba, ca apoi sa slobozeasca pe gaura gurii "Peste cu cocoasa", unde-l acuza pe Brugner ca e pederast (daca si Brugner e homosexual, inseamna ca a venit apocalipsa), apoi gluma asta proasta cu Cedry2k.
Sincer, Leasa, Cedry2k e aproape la fel de impulsiv ca Danez, si sper sa-ti faca felul, la fel cum ti l-a facut acelasi Danez la Cluj, ca asa, daca o sa te tavaleasca toti baietii, poate o sa incetezi sa mai fii o fetita.
HaHaHa. Production.
Sincer, Leasa, Cedry2k e aproape la fel de impulsiv ca Danez, si sper sa-ti faca felul, la fel cum ti l-a facut acelasi Danez la Cluj, ca asa, daca o sa te tavaleasca toti baietii, poate o sa incetezi sa mai fii o fetita.
HaHaHa. Production.
Viața e complexă și are multe aspecte.
deci sa inteleg ca Cedry2k e un fel de Hagi care a zis ca se retrage si apoi a revenit?
Leasa face ce a facut mereu: valuri si atat. Numai ca sunt valuri intr-un pahar cu apa sau in cada personala. Restul e cancan

Danez si cu twist nu-l batuse pe nane la cluj ?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- Arhistrateg nebiruitul
”Bătuseră”, defectivule de plural, că ierau doi.
Eu parcă țin minte ceva de Cumicu (cu Danez cu tot) care intrase peste Leasă (cu Rappa) în camera de hotel... Boka e colectorul suprem de bârfă despre undergraund, el tre să știe.
Eu parcă țin minte ceva de Cumicu (cu Danez cu tot) care intrase peste Leasă (cu Rappa) în camera de hotel... Boka e colectorul suprem de bârfă despre undergraund, el tre să știe.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
pula mea, zici ca e ceva gen ritual de inceput. vrei sa faci hip hop in romania, da? inainte e musai sa-i da-i o bataie muistului de leasa. si pana la urma nu e gresit, e o chestii de bun simt sa muti dintii din loc la o asa carpa de om
A doua venire a lui Cedry2k 

cred ca în 99% din postări la adresa lui kadhafi, i-am zis câte ceva. dar de data asta....Kadhafi wrote:p*** mea, zici ca e ceva gen ritual de inceput. vrei sa faci hip hop in romania, da? inainte e musai sa-i da-i o bataie muistului de leasa. si pana la urma nu e gresit, e o chestii de bun simt sa muti dintii din loc la o asa carpa de om

eu am ras la clipul lui leasa, chiar nu va inteleg reactia.
http://soundcloud.com/arinix