Aurul pur si zmeurile de aur pe 2019
Re: Aurul pur si zmeurile de aur pe 2019
Am ajuns sa ascult destul de putin rap/ trap romanesc si atunci cand ascult, parca ma plictiseste tot mai tare sa se planga unu si altu de ce probleme are. Vreau muzica de mers pe fundal in masina, sa aiba bass si sa-ti dea o stare buna. Sunt constient de nivelul lor, dar merg pe starea pe care ti-o da intregul, nu versurile.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
eu cateodata am atatea aventuri ma simt mai ceva ca guliver, si am si pula mare, daca faceam rap ma numeam puliver, asa sa stiti si voi
Pentru boka, ca stiu ca ii place. <3
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Pana si Dani Mocanu e mai real decat astia, jur ! 

-
- Niciodata un nimeni
Asta e un topic despre tine, Pilu? Si daca da, ce putem noi face pentru tine? Cu ce te putem ajuta mai exact?
Din punctul meu de vedere, intregul trap romanesc e o zmeura de aur perpetua. Atat oamenii, cat si "muzica" pe care o fac.
Din punctul meu de vedere, intregul trap romanesc e o zmeura de aur perpetua. Atat oamenii, cat si "muzica" pe care o fac.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Oricum ar fi, aurul pentru trollul anului il ia paranoic ! Pentru ca eu sunt sigur ca e trolling sa zici ca macanache e in varful piramidei rapului romanesc.
Nu exista alta explicatie. Macanache e cel mai slab asa zis rapper din peisajul romanesc, cu cele mai facile rime pe care le fac si pustanii de clasa a 7a. Pai daca asta e in varf, unu ca Phunk B ce e? Asta ca sa nu vorbim de alde Deliric.
Pilu de cand si-a luat masina numai muzica de "smecheri" asculta, sa fie bass, o mana pe volan si geamul jumatate deschis, ca sa auda si saracii de afara.
Pula mea, pe vremuri asculta lumea hip-hop pentru mesaj, era o muzica anti sistem si toti admirati tehnica si lirica unui mc, nu mai zicea nimeni ca vai ce se plange x sau y. Acum plm, nu conteaza ce zice ala, poate sa o injure si pe mama, conteaza starea pe care ti-o da negativul, da-le in plm de cuvinte. Dar ce sa stiu eu, eu sunt "batran" nu sunt deschis la nou. Maine poimaine o sa aud pe aici ca sunt anacronic ca nu port blugi mulati si gleznele goale pentru ca asta e trendul.

Pilu de cand si-a luat masina numai muzica de "smecheri" asculta, sa fie bass, o mana pe volan si geamul jumatate deschis, ca sa auda si saracii de afara.

-
- Niciodata un nimeni
Din punctul meu de vedere, Maca e unul dintre cei mai naturali MC pe care hip-hop-ul romanesc i-a produs vreodata. Indiscutabil, isi are locul lui in hall of fame-ul rapului romanesc. Asa cum Puya prin "Undeva in Balcani" a readus rapul romanesc pe radio, asa "Asta sunt eu" de la Macanache reprezinta piesa care a scos rapul romanesc dintr-o stare letargica, plictisitoare si pline de forme fara fond si de MC nenaturali cu morcovu-n cur.
Trapul romanesc nu construieste generatii cu mentalitate. Construieste smecherie pe burta goala si ajutor social.
Trapul romanesc produce d-astia:
https://www.cancan.ro/abi-talent-are-do ... l-20095213
Trapul romanesc nu construieste generatii cu mentalitate. Construieste smecherie pe burta goala si ajutor social.
Trapul romanesc produce d-astia:
https://www.cancan.ro/abi-talent-are-do ... l-20095213
Ce mesaj G-Money? Cine mai asculta muzica anti sistem si plm? Nu ne-am saturat sa tot auzim cat de prost o ducem si bla bla? Mai bine ascult cum imi zice Abi de Gucci decat Nimeni Altu' cum ca inca nu a vandut stocu' de cd-uri de la Nopti prea lungi.
Iar Ballone...nici nu are rost sa comentez. Ai ramas in urma cu 10 de ani.
Iar Ballone...nici nu are rost sa comentez. Ai ramas in urma cu 10 de ani.
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
Nu trebuie sa fie neaparat anti sistem, trebuie sa transmita un mesaj. Plm daca voi considerati ca asta este evolutia normala a muzicii hip-hop, fara suparare dar nu ati inteles nimic din ea atatia ani. Niciodata nu am inteles obsesia asta a unora (nu zic de tine, ci la modul general) de nou. Domne, daca e nou, e bun. Cum pula mea sa-l dai exemplu pe analfabetul ala cu 8 clase de Abi? Nici macar in gluma nu poti face asta, e prea mult !! Ca sa fac o comparatie, inseamna ca si Dancila era buna, are acelasi intelect si doar era ceva diferit, nu?
Voi chiar nu vedeti (din nou, la modul general nu doar muzica) ca orice se scoate pe piata este de o calitate uluitor de proasta? Iar fenomenul trap la noi este inexistent boss, este o sperma si atat si nici dracu nu poate sa ma contrazica aici cu argumente normale. Am zis-o deja de multe ori, nu ai cum sa iti puta mana a bara de autobuz sau sa fii paralizat si sa canti despre smecherie si viata buna dintr-un carucior cu rotile cand ai 16-17 ani. Efectiv nu ai cum !! Nu incep si eu ca vallejo cu street cred, dar e penibil coaie. Eu nu pot sa ascult un autist cu 8 clase doar pentru ca e la moda, un putoi ascultat de copilasi de clasa a 7a. Pai mai bine ascult NA cum se plange decat pe astia, pe bune.
Aaa, ca trapul exista si e un fenomen da, sunt de acord, dar nu MIZERIA de la noi. Pai Gucci Mane e milionar, are si street cred, isi permite sa cante ceva de genul, ca sa nu mai vorbim de ce productie are la piese. Despre asta e vorba, ori faci ceva bine ori nu mai faci deloc.
Voi chiar nu vedeti (din nou, la modul general nu doar muzica) ca orice se scoate pe piata este de o calitate uluitor de proasta? Iar fenomenul trap la noi este inexistent boss, este o sperma si atat si nici dracu nu poate sa ma contrazica aici cu argumente normale. Am zis-o deja de multe ori, nu ai cum sa iti puta mana a bara de autobuz sau sa fii paralizat si sa canti despre smecherie si viata buna dintr-un carucior cu rotile cand ai 16-17 ani. Efectiv nu ai cum !! Nu incep si eu ca vallejo cu street cred, dar e penibil coaie. Eu nu pot sa ascult un autist cu 8 clase doar pentru ca e la moda, un putoi ascultat de copilasi de clasa a 7a. Pai mai bine ascult NA cum se plange decat pe astia, pe bune.
Aaa, ca trapul exista si e un fenomen da, sunt de acord, dar nu MIZERIA de la noi. Pai Gucci Mane e milionar, are si street cred, isi permite sa cante ceva de genul, ca sa nu mai vorbim de ce productie are la piese. Despre asta e vorba, ori faci ceva bine ori nu mai faci deloc.
Da. Asta. De aia nu prea ascult muzica de la noi. Ori e mega penibila cum zici tu, ori e acelasi cacat care a mai iesit de 20 de ori.G-MONEY wrote:Aaa, ca trapul exista si e un fenomen da, sunt de acord, dar nu MIZERIA de la noi. Pai Gucci Mane e milionar, are si street cred, isi permite sa cante ceva de genul, ca sa nu mai vorbim de ce productie are la piese. Despre asta e vorba, ori faci ceva bine ori nu mai faci deloc.
Hahahahahaha am uitat ca s-a intamplat asta =)))))G-MONEY wrote: sau sa fii paralizat si sa canti despre smecherie si viata buna dintr-un carucior cu rotile cand ai 16-17 ani.
-
- Niciodata un nimeni
Golf, esti un prajit fara limite. Sunt curios ce parere are Adi despre cum ti-o arzi tu acum. Las' ca-l intreb eu, nu-i problema...
Strigati MUIE PSD si o injurati pe Dancila, dar ascultati Abi, Amuly, OG Eastbull si toti oligofrenii astia. Ipocrizie mizerabila. Futu-va-n gura de aproximativi.
Strigati MUIE PSD si o injurati pe Dancila, dar ascultati Abi, Amuly, OG Eastbull si toti oligofrenii astia. Ipocrizie mizerabila. Futu-va-n gura de aproximativi.
Cine pula mea e Adi?
Eu am votat cu Dancila sa aiba Foka salar mai mare.
Eu am votat cu Dancila sa aiba Foka salar mai mare.
Mai bine prajit fara limite decat un gras oligofren.
Boka, tatăl tău a murit, dar eu nu te-am părăsit, vreau sa fii doctorul meu personal, să mă cauți la limbric, și să bem, tu o bere, eu o ciocolata cu bere, să futem capre suedeze între conifere. Hai într-o vacanță cu mine in Gothenburg, s-o punem cu metaliste, să uităm că viata-i tristă, ne luam si un bax de șervețele, că le futem in boscheti, cum am mai zis. Și ardem și-o bisericuța, dam acolo o puta la acele maici ce put, eu sunt transgender, vreau 60000 că să mă fut in gat, și sa fim iubiți, eu a unui dolofan, nu de pe forum, ci din tel Aviv or s'm, curge sânge din vagin, daca imi tai si pula, voi fi precum un manechin, cu cur bengos că rapandula de jennyfer lopez, baga-mi-as-o in maidanezi, că nu țin loc de tata, te adopta o fata ultimamente și faci un Mircea mic, sa ii zici că-i tizu
lui rancid.
lui rancid.
prima oara cand am asc og eastbull azi. partea lui pe aia contractu chiar e tare. e asa tare ca m a inspirat sa scriu niste versuri pe beatu ala
las sclavi fara picioare thiago motta
aranjez meciuri jake lamotta
dau cu pumnu de niro raging bull
fraierii fug ca de sammy the bull
salvatore gravano
ma misc ca rocky marciano
marty scorsese
pizdele astea vor doar sa danseze
am aterizat in milano
tutti pazzi per materazzi
pastile pentru toti ragazzi
am furat inele bvlgari