Tzigoiners
Re: Tzigoiners
Bă,sincer,nu imi place nicio piesă de la ăștia,mi se par penali rău ,nu am avut rabdare pana la partea lui Caddy...
-
- Arhistrateg nebiruitul
Bă, ce fel de urechi ai tu de Ian „te sparge” dar ăștia ți se par penali?

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
e simplu, daca tu analizezi versurile unor cocalari, esti tocilar fanboy nu-rap si foarte sarac (o saracie mentala). daca el are gusturile amestecate, e cocalar fanboy mileniali si-un pic efeminat. la ambii in schimb va plac hartiile, de sters la cur. sunteti the same:isteroizi pe steroizi (harnici, dar modesti). coca-tocilarii avizi de nou sunt de prost gust, deci varza, oagari culturali. eu nu zic ban de pe forum pentru gory kidz ca voi, eu zic ascultati rancid, sa vedeti gory adeva.
http://www.fileshare.ro/e3427223378
http://www.fileshare.ro/e3427223378
Ma sparg cateva piese de la el,nu neaparat ca ma sparge el ca trapper. Da` nici io nu inteleg cum tie nu iti place trapu`,dar iti plac astia

-
- Arhistrateg nebiruitul
Eu nu am zis că nu-mi place trapul (sau cum s-o numi, că imediat vine Vallejo cu definițiile). Nu-mi place niciodată muzica făcută prost de oameni în mod evident lipsiți de autenticitate. Și din aia făcută bine de oameni autentici îmi place, poate, 10%. Dar înțeleg de ce altora le-ar plăcea orice din restul de 90%. Dar când e vorba de cópii după cópii după cópii, cum e cazul Ian & Azteca sau 5Gang sau altele asemenea, chiar îmi dă creierul cu eroare când aud că au fani.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Când vb. Cu djpny gândește-te că vb. Cu un soi de peg Bundy, dought.
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
Tare rau asta cu Caddy, desi n.as putea spune ca ma sparge prea tare bucata lui. Oricum e misto ca se fac chestii de genul 

Chiar sunt surprins, nu ma asteptam sa mai prezinte interes pentru cineva Caddy. Mai ales ca pentru multe generatii noi de rapperi nu a prezentat interes pana acum
Adica el chiar nu imi amintesc sa fi avut featuri si bang acum cu ceva super new age. Ma miram si de Tataee sau Uzzi, dar ei sunt obisnuiti cu colaborari.

Caddy e superstar pentru publicul facil, dar versul asta e non-vers. Arata bine omul, nu ca doc, Dobrescu (piticania aia) sau Vlad flueraru. Astia-s noii daft punk? Pun pariu c-au fete de gușteri. Și eu as vrea feat cu Caddy, mi se pare cool ca jucător de baschet. Ar fi o piesa despe baschet.
o ratusca sta pe lac o impusc in cap
praf in plm.Singura strofa ascultabila pe alocuri e a Caddylacului.Restu-morti si ingropati.Sper sa treaca mai repede trendu asta cu trepareala/mambalareala si sa revina clasicul la putere,asa cum s-a mai intamplat.
imi era greu sa l ascult pe caddy pe piesele mafia.. pe trap imi e imposibil
nu pot sa ascult asa ceva.